Advenio eAcademy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Over Advenio eAcademy

Advenio eAcademy , opgericht in 2013, is een instelling voor hoger onderwijs (HEI) met zetel in Malta, (NCFHE Licentienummer: 2013-FHI-0006), dat instaat voor een internationale klantenkring van veeleisende educatieve dienstverleners en studenten.

Advenio eAcademy is een instelling voor hoger onderwijs (HEI) met hoofdkantoor in Malta, (NCFHE Licentienummer: 2013-FHI-0006), die instaat voor een internationale klantenkring van veeleisende educatieve dienstverleners en studenten. Het biedt de kans voor deelnemende onderwijsinstellingen en opleidingsorganisaties om verder te gaan dan de beperkingen van fysieke premissen. Hiermee kunnen ze een virtuele campus omarmen die de ontwikkeling en inzet van geavanceerde educatieve en trainingsprogramma's mogelijk maakt die echt waarde toevoegen aan de studenten.

Advenio eAcademy is de eerste organisatie in Malta met een licentie van de NCFHE wiens diensten zijn gebaseerd op online leren. Het e-learningplatform dat wordt gebruikt, is de bekroonde EBLearn-oplossing die is ontwikkeld en wordt onderhouden door E-Business Systems, de weboplossingen-arm van AllSecure Ltd. EBLearn biedt resourcebibliotheken, audiovisuele en videopresentaties, forum- en wikimogelijkheden en integreert video vergaderfaciliteiten om één-op-één of één-op-veel coaching- of zelfstudiesessies mogelijk te maken.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Locaties

Malta Online

Address
Malta Online, Malta

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden