Universidad Del Valle De Mexico

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over UVM

"Voor altijd verantwoordelijk voor wat is gekweekt"

Bij UVM geloven we in onderwijs als een transformerend principe en als het recht van de mens om er door te groeien en zich te ontwikkelen. Wij geloven dat de student de as van de taak in het UVM is en dat hoe vollediger zijn ervaring in de universiteit, hoe meer solide zijn persoonlijke en professionele competenties zullen zijn, van waar hij zal bijdragen aan de verbetering van zijn gemeenschap en de samenleving van Mexico en van de wereld.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Wie zijn wij?

De UVM is een moderne en innovatieve onderwijsinstelling, gericht op de toekomst, om productieve mensen op te leiden die waarde toevoegen aan de samenleving.

Onze missie

We breiden de toegang tot wereldwijd kwaliteitsonderwijs uit om productieve mensen op te leiden die waarde toevoegen aan de samenleving.

Ons motto

Sinds 1960 is UVM een vruchtbaar land waar verantwoordelijke, competente professionals die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling worden opgeleid. In elk van hen is het werk van de universiteit om zaden te zaaien die vrucht dragen ten behoeve van Mexico.

Onze principes

Transformatieve kracht van onderwijs

Wij geloven in onderwijs als een transformerend principe en als het recht van de mens om er doorheen te groeien en zich te ontwikkelen.

Academische kwaliteit

Wij geloven in internationale academische vorming en ons vermogen om het naar sectoren met een hoog potentieel te brengen om hiervan te profiteren en het in een factor van persoonlijke groei en sociale mobiliteit te veranderen.

De student in het centrum

Wij geloven dat de student de as van het werk op UVM is en dat hoe vollediger uw ervaring aan de universiteit, hoe meer solide uw persoonlijke en professionele competenties zullen zijn, van waaruit u zult deelnemen aan de verbetering van uw gemeenschap en de samenleving in Mexico en de wereld.

inclusie

Wij geloven in pluraliteit en multiculturalisme als essentiële tekenen van de samenleving. Daarom zijn we ervan overtuigd dat inclusieve criteria verrijken, diversifiëren en kansen voor iedereen openen, terwijl uitsluitingen verarmen.

Procesverbetering

Wij geloven in permanente verbetering als basis om educatieve en administratieve diensten en hun resultaten te optimaliseren.

innovatie

Wij geloven in ons vermogen om innovatieve modaliteiten en scenario's te creëren, ontwerpen en implementeren die ons in staat stellen om ons op een organische en geïntegreerde manier te ontwikkelen.

effectiviteit

Wij geloven in het belang van het handhaven van efficiëntie en effectiviteit in onze processen en services, als een kenmerk van ons management.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Onze waarden

Integriteit in acteren

Realiseer met eerlijkheid, eerlijkheid en transparantie al onze acties.

Service attitude

Behoud de stemming in onze acties en werk samen met anderen met warmte, toewijding, enthousiasme en respect.

Kwaliteit van uitvoering

Voer op een onberispelijke en tijdige manier de functies uit die met ons corresponderen op basis van criteria van uitmuntendheid.

maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met een zuiver geweten aannemen wat de gevolgen zijn van ons handelen voor de maatschappij.

Vervulling van beloften

Zet onze beloftes om in toezeggingen en zorg voor naleving.

Ons schild

109418_ESCUDOAUVM.png

De Universiteit van de Vallei van Mexico wordt vertegenwoordigd door een schild dat zijn identiteit integreert met symbolen die zijn oorsprong en geschiedenis weergeven. Ons schild wordt gevormd door een adelaar en een condor. De adelaar, symbool van majesteit, onafhankelijkheid en vrijheid, vertegenwoordigt het noorden van het continent, terwijl de condor, een weerspiegeling van autonomie, wijsheid en kracht, Latijns-Amerika vertegenwoordigt. De Shield-joint dan de integratie van de universiteitsstudenten van alle hoofdpunten, die op onze universiteit een huis van studies vinden. In het midden van het wapenschild, het representatieve embleem van Mexico City, bakermat van de UVM-scholen, deze elementen kaderend, het motto dat onze institutionele filosofie regelt: "Voor altijd verantwoordelijk voor wat is gecultiveerd", waarin giet wijsheid, discipline, kennis en liefde voor wat gezaaid en geoogst wordt.

Ons embleem, de Lynx

109419_LINCEAUVM.png

De onsterfelijkheid van de geest, de kracht van het leven en de extreme waarde zijn onderscheidende kenmerken van de Lynx, een mascotte die de kwaliteiten van de leden van de universitaire gemeenschap symboliseert. Een van zijn belangrijkste kwaliteiten zijn zijn scherpe geest en zijn scherpzinnigheid. Met wendbare en gecoördineerde bewegingen kan de Lynx met een kans op het gevaar anticiperen en weet hij een leider te zijn, en blijft hij vasthouden aan de gestelde doelen. In combinatie met zijn gouden textuur is het het meest waardevolle en kostbare ding dat opvalt voor de mensen die als leden van UVM hun stempel op hun universitaire wandeling hebben gedrukt; die hun potentieel op een harmonieuze en integrale manier hebben ontwikkeld, hetzij in hun rol als studenten of afgestudeerden, als leraren of administratief personeel, omdat ze ervan overtuigd zijn dat het pad van het onderwijs nooit eindigt en dat we daarin altijd met de dag moeten verbeteren dag.

UVM educatief model

We breiden de toegang tot wereldwijd kwaliteitsonderwijs uit om productieve mensen op te leiden die waarde toevoegen aan de samenleving.

Wat betekent het om UVM te zijn?

UVM zijn is een educatief model van uitmuntendheid hebben.

Interpersoonlijk gebied

We ontwikkelen een effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel in het Spaans als in het Engels, met een internationale visie, teamwork, bewustzijn en sociale verantwoordelijkheid.

Een leven lang leren

Ons model is gebaseerd op constant en permanent leren, en ontwikkelt een zelfkritische en proactieve oriëntatie. Daarnaast ontwikkel je onderzoeksvaardigheden.

Professioneel en sociaal

Je ontwikkelt leiderschap, ondernemerscapaciteit, innovatie en creativiteit, toepassing van kennis in de praktijk met oriëntatie op resultaten, besluitvorming en probleemoplossing.

Algemene doelstelling

Genereer omstandigheden die het educatieve werk van het UVM sturen, door middel van richtlijnen die het mogelijk maken om de inhoudelijke functies ervan te articuleren, om een integrale ontwikkeling in zijn studenten te bereiken met de toepassing van de focus op leren.

Locaties

Mexico Stad

Address
Av. Observatorio #400,
16 de Septiembre,
Delegación Miguel Hidalgo,
Ciudad de México, CP 11810

Mexico Stad, Mexico Stad, Mexico

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden