Lees de Officiële Beschrijving

Over UVM

"Voor altijd verantwoordelijk voor wat is gekweekt"

Bij UVM geloven we in onderwijs als een transformerend principe en als het recht van de mens om er door te groeien en zich te ontwikkelen. Wij geloven dat de student de as van de taak in het UVM is en dat hoe vollediger zijn ervaring in de universiteit, hoe meer solide zijn persoonlijke en professionele competenties zullen zijn, van waar hij zal bijdragen aan de verbetering van zijn gemeenschap en de samenleving van Mexico en van de wereld.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Wie zijn wij?

De UVM is een moderne en innovatieve onderwijsinstelling, gericht op de toekomst, om productieve mensen op te leiden die waarde toevoegen aan de samenleving.

Onze missie

We breiden de toegang tot wereldwijd kwaliteitsonderwijs uit om productieve mensen op te leiden die waarde toevoegen aan de samenleving.

Ons motto

Sinds 1960 is UVM een vruchtbaar land waar verantwoordelijke, competente professionals die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling worden opgeleid. In elk van hen is het werk van de universiteit om zaden te zaaien die vrucht dragen ten behoeve van Mexico.

Onze principes

Transformatieve kracht van onderwijs

Wij geloven in onderwijs als een transformerend principe en als het recht van de mens om er doorheen te groeien en zich te ontwikkelen.

Academische kwaliteit

Wij geloven in internationale academische vorming en ons vermogen om het naar sectoren met een hoog potentieel te brengen om hiervan te profiteren en het in een factor van persoonlijke groei en sociale mobiliteit te veranderen.

De student in het centrum

Wij geloven dat de student de as van het werk op UVM is en dat hoe vollediger uw ervaring aan de universiteit, hoe meer solide uw persoonlijke en professionele competenties zullen zijn, van waaruit u zult deelnemen aan de verbetering van uw gemeenschap en de samenleving in Mexico en de wereld.

inclusie

Wij geloven in pluraliteit en multiculturalisme als essentiële tekenen van de samenleving. Daarom zijn we ervan overtuigd dat inclusieve criteria verrijken, diversifiëren en kansen voor iedereen openen, terwijl uitsluitingen verarmen.

Procesverbetering

Wij geloven in permanente verbetering als basis om educatieve en administratieve diensten en hun resultaten te optimaliseren.

innovatie

Wij geloven in ons vermogen om innovatieve modaliteiten en scenario's te creëren, ontwerpen en implementeren die ons in staat stellen om ons op een organische en geïntegreerde manier te ontwikkelen.

effectiviteit

Wij geloven in het belang van het handhaven van efficiëntie en effectiviteit in onze processen en services, als een kenmerk van ons management.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Onze waarden

Integriteit in acteren

Realiseer met eerlijkheid, eerlijkheid en transparantie al onze acties.

Service attitude

Behoud de stemming in onze acties en werk samen met anderen met warmte, toewijding, enthousiasme en respect.

Kwaliteit van uitvoering

Voer op een onberispelijke en tijdige manier de functies uit die met ons corresponderen op basis van criteria van uitmuntendheid.

maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met een zuiver geweten aannemen wat de gevolgen zijn van ons handelen voor de maatschappij.

Vervulling van beloften

Zet onze beloftes om in toezeggingen en zorg voor naleving.

Ons schild

109418_ESCUDOAUVM.png

De Universiteit van de Vallei van Mexico wordt vertegenwoordigd door een schild dat zijn identiteit integreert met symbolen die zijn oorsprong en geschiedenis weergeven. Ons schild wordt gevormd door een adelaar en een condor. De adelaar, symbool van majesteit, onafhankelijkheid en vrijheid, vertegenwoordigt het noorden van het continent, terwijl de condor, een weerspiegeling van autonomie, wijsheid en kracht, Latijns-Amerika vertegenwoordigt. De Shield-joint dan de integratie van de universiteitsstudenten van alle hoofdpunten, die op onze universiteit een huis van studies vinden. In het midden van het wapenschild, het representatieve embleem van Mexico City, bakermat van de UVM-scholen, deze elementen kaderend, het motto dat onze institutionele filosofie regelt: "Voor altijd verantwoordelijk voor wat is gecultiveerd", waarin giet wijsheid, discipline, kennis en liefde voor wat gezaaid en geoogst wordt.

Ons embleem, de Lynx

109419_LINCEAUVM.png

De onsterfelijkheid van de geest, de kracht van het leven en de extreme waarde zijn onderscheidende kenmerken van de Lynx, een mascotte die de kwaliteiten van de leden van de universitaire gemeenschap symboliseert. Een van zijn belangrijkste kwaliteiten zijn zijn scherpe geest en zijn scherpzinnigheid. Met wendbare en gecoördineerde bewegingen kan de Lynx met een kans op het gevaar anticiperen en weet hij een leider te zijn, en blijft hij vasthouden aan de gestelde doelen. In combinatie met zijn gouden textuur is het het meest waardevolle en kostbare ding dat opvalt voor de mensen die als leden van UVM hun stempel op hun universitaire wandeling hebben gedrukt; die hun potentieel op een harmonieuze en integrale manier hebben ontwikkeld, hetzij in hun rol als studenten of afgestudeerden, als leraren of administratief personeel, omdat ze ervan overtuigd zijn dat het pad van het onderwijs nooit eindigt en dat we daarin altijd met de dag moeten verbeteren dag.

UVM educatief model

We breiden de toegang tot wereldwijd kwaliteitsonderwijs uit om productieve mensen op te leiden die waarde toevoegen aan de samenleving.

Wat betekent het om UVM te zijn?

UVM zijn is een educatief model van uitmuntendheid hebben.

Interpersoonlijk gebied

We ontwikkelen een effectieve mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel in het Spaans als in het Engels, met een internationale visie, teamwork, bewustzijn en sociale verantwoordelijkheid.

Een leven lang leren

Ons model is gebaseerd op constant en permanent leren, en ontwikkelt een zelfkritische en proactieve oriëntatie. Daarnaast ontwikkel je onderzoeksvaardigheden.

Professioneel en sociaal

Je ontwikkelt leiderschap, ondernemerscapaciteit, innovatie en creativiteit, toepassing van kennis in de praktijk met oriëntatie op resultaten, besluitvorming en probleemoplossing.

Algemene doelstelling

Genereer omstandigheden die het educatieve werk van het UVM sturen, door middel van richtlijnen die het mogelijk maken om de inhoudelijke functies ervan te articuleren, om een integrale ontwikkeling in zijn studenten te bereiken met de toepassing van de focus op leren.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidad Del Valle De Mexico

Deze modaliteit van Online Degree biedt u kennis op het gebied van marketing, verkoop, reclame en marktonderzoek. Je zult vaardigheden hebben om effectieve marketingstrat ... [+]

Deze modaliteit van Online Degree biedt u kennis op het gebied van marketing, verkoop, reclame en marktonderzoek. Je zult vaardigheden hebben om effectieve marketingstrategieën te implementeren.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

Identificeer kansen en bedreigingen in de markt en plan op dat platform marketingstrategieën.Promotie- en reclamecampagnes ontwikkelen.Analyseer en bepaal prijzen.Waarom kiezen voor UVM?

Wij bieden u de beste opties om aan u te denken

Management voorbereiding

Uitvoerend ontwikkelingsgebied dat uw leiderschapskwaliteiten, besluitvorming, innovatie en ondernemerschap versterkt.

Leer en solliciteer

Leren gericht op kennisverwerving die onmiddellijk toepasbaar is in uw werkomgeving.... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Met dit type Online Degree kunt u variabelen beheren die van invloed zijn op de veranderende richting van internationale markten om de logistiek van internationaal transp ... [+]

Met dit type Online Degree kunt u variabelen beheren die van invloed zijn op de veranderende richting van internationale markten om de logistiek van internationaal transport onder de knie te krijgen. U kunt het commerciële en logistieke gebied van de bedrijven plannen, organiseren, leiden en controleren.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

Identificeer kansen en bedreigingen in de markt en plan op dat platform marketingstrategieën.Promotie- en reclamecampagnes ontwikkelen.Analyseer en bepaal prijzen.Waarom kiezen voor UVM?

Wij bieden u de beste opties om aan u te denken

Management voorbereiding

Uitvoerend ontwikkelingsgebied dat uw leiderschapskwaliteiten, besluitvorming, innovatie en ondernemerschap versterkt.... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Met dit online academische plan kun je vaardigheden ontwikkelen die zijn gericht op het beheer en ontwerp van technologische projecten, gebaseerd op geavanceerde platform ... [+]

Met dit online academische plan kun je vaardigheden ontwikkelen die zijn gericht op het beheer en ontwerp van technologische projecten, gebaseerd op geavanceerde platforms, waarbij services in de cloud, Big Data en mobiele applicaties worden overwogen.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

De toepassing van methodologieën, technieken en computerhulpmiddelen voor de analyse van situaties en omgevingen om problemen op te lossen en / of beslissingen te nemen.Beheer van voorraadsystemen op basis van de bepaling van een optimaal productiemodel, afhankelijk van het gedrag van de markt.Evaluatie en toepassing van fysieke en draadloze middelen voor het verzenden van gegevens, in overeenstemming met de gestelde eisenWaarom kiezen voor UVM?... [-]
Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
4 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Deze ingenieur heeft een academisch plan dat de afgestudeerde in staat stelt te reageren op de verbeteringsbehoeften van logistieke processen van elke organisatie met beh ... [+]

Deze ingenieur heeft een academisch plan dat de afgestudeerde in staat stelt te reageren op de verbeteringsbehoeften van logistieke processen van elke organisatie met behulp van avant-garde tools en processen.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

Om middelen, inputs en industriële processen te beheren, beheren en optimaliseren en om studies te ontwikkelen van responstijden en bewegingen in de productie van goederen en / of diensten.Analyse van plantaardige productiesystemen die reageren op concurrentiestrategieën en zorgen voor de kwaliteit van intelligente processen, producten en faciliteiten.Het concurrentievermogen van productiesystemen vergroten, rekening houdend met de distributie en het vervoer van goederen.Waarom kiezen voor UVM?... [-]
Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexico Mexico-Stad
September 2019
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Masters

Universidad Del Valle De Mexico

Met deze Online Master's degree kun je de concepten en methodologieën van de competentieaanpak onder de knie krijgen, om onderwijs- en leerstrategieën voor academische pr ... [+]

Met deze Online Master's degree kun je de concepten en methodologieën van de competentieaanpak onder de knie krijgen, om onderwijs- en leerstrategieën voor academische programma's te formuleren en toe te passen.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

Ontwerpen, diagnosticeren, administreren, exploiteren, evalueren en innoveren van educatieve programma's op basis van competentiegericht onderwijs.Toepassen van onderwijsleerstrategieën.Werk uw kennis bij over de professionele vaardigheden die vereist zijn bij technische of administratieve activiteiten.Waarom kiezen voor UVM?

specialisatie

Curriculum georganiseerd in vier niveaus voor de voortschrijdende specialisatie in competentiegericht onderwijs.... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Leer effectieve tools, processen en methodologieën te gebruiken om de kwaliteitsprocessen van organisaties voortdurend te verbeteren. ... [+]

Leer effectieve tools, processen en methodologieën te gebruiken om de kwaliteitsprocessen van organisaties voortdurend te verbeteren.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

Ontwikkelen, controleren en evalueren van kwaliteitssystemen voor het verbeteren van de productiviteit in organisaties.Ontwerp en ontwikkel strategische plannen van totale kwaliteit.Pas IT toe om de totale kwaliteitsprocessen van elke organisatie te verbeteren.Waarom kiezen voor UVM?

voorhoede

Programma voortdurend bijgewerkt, afhankelijk van trends in management en kwaliteitsbeheer.

Innovatieve oriëntatie

Gericht op kwaliteit en gericht op de behoeften van de klant.

Vaardigheidsontwikkeling... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Met deze MBA kunt u kennis en managementvaardigheden verwerven om organisaties strategisch te beheren en waarde te genereren in het bedrijf in een multidisciplinaire bedr ... [+]

Met deze MBA kunt u kennis en managementvaardigheden verwerven om organisaties strategisch te beheren en waarde te genereren in het bedrijf in een multidisciplinaire bedrijfsomgeving en in toenemende mate geglobaliseerde markten.

Wat leert u?Een uitgebreide en globale visie van het bedrijf en zijn omgeving ontwikkelen.Je verwerft de kennis die je nodig hebt om de essentiële functies van het bedrijf te focussen, te begrijpen en te beheersen.Je verwerft de kennis die je nodig hebt om de essentiële functies van het bedrijf te focussen, te begrijpen en te beheersen.Waarom kiezen voor UVM?

Specialty Master

Je kunt je masterdiploma halen en een specialiteit die een enkel programma bestudeert.... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
3 semesters
Online
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

Universidad Del Valle De Mexico

Deze specialiteit biedt u een globale benadering van zaken in gastvrijheid en toerisme, gericht op klantenservice, evenals in de commercialisering van toeristische bestem ... [+]

Deze specialiteit biedt u een globale benadering van zaken in gastvrijheid en toerisme, gericht op klantenservice, evenals in de commercialisering van toeristische bestemmingen en producten.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

De parameters definiëren voor een beter beheer van de horeca.Kennis van marketing- en marketingstrategieën om toeristische producten te promoten.Ontwerp van commerciële strategieën voor ontmoetingstoerisme.Waarom kiezen voor UVM?

Optie voor meerdere postdoctorale studenten

Zakelijke focus

Programma gericht op de commercialisering van toeristische bestemmingen en producten.

specialisatie

In toeristische bijeenkomsten en toeristische trends gericht op het creëren van nieuwe ervaringen bij de consument.... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Del Valle De Mexico

Deze specialiteit biedt u theoretische en praktische kennis, maar ook tools gericht op financieel management en effectief beheer van de middelen van de organisatie. ... [+]

Deze specialiteit biedt u theoretische en praktische kennis, maar ook tools gericht op financieel management en effectief beheer van de middelen van de organisatie.

Wat leert u?

We vertellen je ons curriculum

Uitgebreide kennis van het bedrijf en zijn financiële omgeving.Een globale bedrijfsaanpak toepassen vanuit financieel oogpunt.Technieken van financiële analyse en financieringsstrategieën implementeren en beheersen.Waarom kiezen voor UVM?

flexibiliteit

Flexibel curriculair overzicht en geavanceerde inhoud.

Internationale inhoud

Toegang tot de WOBI-UVM-portal met de meest relevante inhoud van het wereldwijde management.

Optie voor meerdere postdoctorale studenten... [-]

Mexico Mexico-Stad
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta