TU Delft Open & Online Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM BIJ ONLINE LEREN OP TU DELFT

Wil je je carrière maken in wetenschap, design of engineering? Word dan lid van de gemeenschap van online studenten aan de TU Delft!

Online leren aan de TU Delft

Een belangrijk onderdeel van ons DNA is het ontwikkelen van innovatieve manieren van leren waarmee u kunt profiteren van wat we te bieden hebben. Sinds 2013 heeft de TU Delft besloten dat online leerprogramma's de beste manier zijn om haar kennis te delen met mensen over de hele wereld. Waar u ook woont en wat uw doelstellingen en ambities ook mogen zijn, onze gevarieerde portfolio van cursussen zal aan uw behoeften voldoen. Ons cursusaanbod biedt veel waar voor uw geld en helpt u op de hoogte te blijven van uw game, of u nu van baan wilt veranderen, uw vaardigheden wilt verbreden of meer academische kwalificaties wilt verwerven.

Waarom kiezen voor TU Delft Online Learning?

  • cursussen
  • Studeer op het tijdstip en de plaats die bij je past.
  • 24/7 toegang tot cursusmateriaal.
  • Leer van experts van wereldklasse op hun vakgebied.

De TU Delft ontving de EDEN 2016 Best Practice Initiative Award voor een paper over de TU Delft Online Learning Experience - een pedagogisch model dat de ontwikkeling van onze cursussen ondersteunt en streeft naar een hogere kwaliteit. De prijs is niet alleen voor de paper, maar voor het hele initiatief van het ontwerpen en implementeren van het model voor onze cursussen.

Vooraanstaande technische universiteit

Met een geschiedenis van meer dan 175 jaar excellentie op het gebied van onderzoek en onderwijs, heeft de TU Delft zich gevestigd als een van de toonaangevende technische universiteiten in Europa, zoals blijkt uit de jaarlijkse wereldwijde ranglijst van universiteiten. De TU Delft staat op nummer. 19 in de wereldranglijst (nr. 6 in Europa) in de Engineering

Met de TU Delft zul je je aansluiten bij duizenden van onze afgestudeerden over de hele wereld. Deze wetenschappers, ingenieurs en leidinggevenden hebben technologieën ontwikkeld voor een breed scala aan industrieën en disciplines. Deze omvatten de bouw van de beroemde Nederlandse infrastructuur voor zeebescherming, de ontwikkeling van de nieuwste generatie windturbines en het ontwerpen van innovatieve nieuwe producten en diensten die een verschil maken voor de samenleving.

Wij bereiden u voor op uw carrière en toekomstige inspanningen door de expertise van onze academische staf van wereldklasse te combineren met onze geavanceerde leerfaciliteiten. Onze partnerschappen met het bedrijfsleven zorgen ervoor dat de kennis die u wint, kan worden toegepast in de echte wereld. Daarom kiezen onze studenten voor de TU Delft: zij vinden moeiteloos passende banen of worden succesvolle ondernemers.

Locaties

Delft

Address
Postbus 5
2600 AA Delft, Zuid Holland, Nederlanden

Nederland Online

Address
Nederland Online, Nederlanden