Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Invoering

Gevestigd in Christchurch, Nieuw-Zeeland, zetten we ons in om professioneel, uitstekend, technologiegedreven onderwijs te bieden in een blended learning-formaat. We bieden geaccrediteerde cursussen aan, evenals een reeks branchespecifieke, hobby- en Junior Chef online culinaire cursussen internationaal.

Blended learning wordt gegeven door toonaangevende chef-docenten en combineert persoonlijk onderwijs en online onderwijs. De blended learning-aanpak is extreem flexibel, wat betekent dat horecastudenten tegelijkertijd kunnen studeren en werken.

We werken nauw samen met onze studenten om ons unieke carrièregerelateerde programma aan te bieden, dat voor sommige cursusopties een externe stage in de sector omvat, zodat studenten de nodige vaardigheden verwerven om zelfverzekerd te zijn in een commerciële culinaire omgeving.

  • Onze waarden

Excellentie, Integriteit, Innovatie, Empathie, Passie & Creativiteit

  • Ons doel

Uitstekend technologisch gedreven culinair onderwijs bieden.

  • onze filosofie

International Culinary Studio zich in om uitstekend online culinair onderwijs te bieden, waardoor studenten kunnen studeren en werken, terwijl ze een internationaal geaccrediteerde kwalificatie behalen, waardoor ze kwaliteitsposities in keukens over de hele wereld krijgen.

We zijn

De toonaangevende particuliere onderwijsaanbieder van geaccrediteerde internationale online culinaire kwalificaties, zowel voor lokale als internationale studenten.

Onze unieke onderwijsfilosofie, die een 360 graden-hi-touch studentenmodel omvat, maakt gebruik van een moderne benadering om ervoor te zorgen dat studenten een actieve rol spelen in hun eigen leerervaring. Onze studenten worden gegeven door toonaangevende chef-docenten in de sector en krijgen een training van wereldklasse met behulp van technologie die gecombineerd met ervaring in de sector en toegang tot ons internationale alumninetwerk van chef-koks ervoor zorgt dat ze overal goed zijn voorbereid op een carrière in de culinaire sector.

We bieden een unieke en creatieve bedrijfsomgeving, waarin onze medewerkers en studenten zich kunnen ontwikkelen en groeien. We zijn toegewijd aan het opbouwen van solide en duurzame relaties binnen de horeca en streven ernaar om elke student te helpen bij het vinden van een passende baan of het bereiken van hun persoonlijke culinaire dromen en doelen.

Waarom zou je studeren bij International Culinary Studio ?

  • Flexibiliteit

Studeer volgens een flexibel schema dat past bij uw levensstijl, werk en gezinsverplichtingen

  • betaalbaarheid

Geen reiskosten voor woon-werkverkeer en online studeren is aanzienlijk voordeliger

  • Aanpasbaar leren

Ontwikkelt zelfdiscipline, zelfmotivatie en betere communicatieve vaardigheden

  • Eén op één collegegeld

Gepersonaliseerde één-op-één lessen met een volledig geaccrediteerde chef-kok instructeur

  • Erkende kwalificatie

Uitgebreid aanbod van wereldwijd erkende geaccrediteerde cursussen

  • Uitgebreide bibliotheek

Toegang tot uitstekend ondersteunend materiaal, waaronder een woordenlijst en een reeks afdrukbare recepten

  • Live videolessen

Opgenomen live videolessen om zo vaak als nodig te bekijken

  • Verdien terwijl je leert

Al aan het werken? Carrière verandering? Word gekwalificeerd terwijl u nog in dienst bent

  • Toegankelijkheid

Veel van de cursusinhoud kan altijd, overal en op elk apparaat via een app worden bekeken

  • Digitale badges

Breng uw prestaties wereldwijd met uw online e-portfolio en digitale badge

  • Barrières leren?

Gepersonaliseerde leerlingbegeleiding en leermodel overwint veel leerproblemen

  • Vaardigheden uit de echte wereld

Studeer af met echte vaardigheden die je zullen helpen slagen in de competitieve werkomgeving van vandaag

Reis de wereld rond met uw wereldwijd erkende digitale badge-certificering voor gastvrijheid en onderscheid u van de rest

Culinaire Career Pathway

Er zijn vier soorten chef-koks in de meeste professionele keukens, die opereren binnen een gerangschikte of hiërarchische structuur. Zij zijn:

  • leerling- of stagiair-koks, bekend als Commis Chefs
  • sectiechefs, bekend als Chefs de Partie of Line Cooks
  • Souschefs, die optreden als de tweede bevelhebber van de keuken
  • Head/Executive Chefs, die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de gehele keuken en ook wel bekend staan als Chefs de Cuisine.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Statistieken

Wereldwijde certificering en kwalificaties

International Culinary Studio is erkend door de WorldChefs Association en heeft het WorldChefs Recognition of Quality Culinary Education Program ontvangen. Deze cursussen zijn functiespecifiek en aan het einde van hun cursus kunnen studenten een schat aan nieuwe vaardigheden op hun e-portfolio laten zien en in sommige gevallen kunnen ze de WorldChefs Global Hospitality-certificering aanvragen, waarmee hun vaardigheden overal ter wereld worden getoond.

Korte cursussen

We hebben een breed scala aan korte cursussen om uit te kiezen, variërend van een selectie van branchespecifieke cursussen tot hobbyistencursussen.

Home School Culinair Programma

Perfect voor alle beginnende culinaire professionals, ons Home School-programma geeft studenten de kans om hun groeiende kooktalenten vanuit hun keuken thuis te koesteren.

Junior Chef

Onze online Junior Chef-programma's zijn spannend, interactief en gebruiksvriendelijk. Ze zijn een geweldige introductie tot de magische wereld van de culinaire wereld.

    Locaties

    • Canterbury Plains

      Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

    Vragen