AICAD Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Business School in Las Palmas de Gran Canaria gespecialiseerd in postdoctorale training en ontwikkeling van e-learning fabriek - Online cursussen - cursussen voor bedrijven - Worker bonuscursussen


Een digitaal agentschap

We worden gekenmerkt door het gebruik van de nieuwste technologieën in training en digitale hulpmiddelen voor bedrijven.


We kijken naar de toekomst

We passen onze trainingsmethodiek en onze tools aan aan de nieuwe professionele eisen.


We lossen problemen op

Een hooggekwalificeerd team om oplossingen en strategieën te genereren die zijn aangepast aan de behoeften van onze klanten.


Multidisciplinair team

Wij zijn professionals uit verschillende sectoren, gespecialiseerd in het promoten van ideeën, creativiteit en proactiviteit.


missie

Zend kennis levend over, op een creatieve, aantrekkelijke, impactvolle en effectieve manier. We zullen doorgaan met aanwijzen en rigoureus zijn in de meest uiteenlopende leerprocedures, gebruik makend van alle mogelijke kanalen, van lezingen, dramatiseringen, buiten- en binnendynamiek, verhalen vertellen, audiovisuele ondersteuning, nieuwe technologieën in e-learning mobiel, gamification en virtuele ruimtes van live interconnectie om te ontwikkelen het beste talent van de naties.


Wereldwijde visie

Wees een educatief model voor meerdere platforms overal ter wereld

Onze visie in AICAD Business School , als een school voor bedrijfskunde, is om levende kennis op een creatieve, aantrekkelijke, impactvolle en effectieve manier over te dragen. We zullen doorgaan met aanwijzen en rigoureus zijn in de meest uiteenlopende leerprocedures, gebruik makend van alle mogelijke kanalen, van lezingen, dramatiseringen, buiten- en binnendynamiek, verhalen vertellen, audiovisuele ondersteuning, nieuwe technologieën in e-learning mobiel, gamification en virtuele ruimtes van live interconnectie om te ontwikkelen het beste talent van de naties.

Locaties

Las Palmas de Gran Canaria

Address
Calle León y Castillo Nº 54
35003 Las Palmas de Gran Canaria, Canarische eilanden, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: