ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfs- en managementschool

De ENyD Business and Management School is een onderwijsinstelling gespecialiseerd in postdoctorale opleidingen, met als belangrijkste doel het verwerven van de sleutelcompetenties die vereist zijn voor professionele profielen te vergemakkelijken door middel van een 100% praktische methodologie die vanaf de eerste dag van toepassing is op de werkomgeving

Voor bijna 20 jaar ervaring hebben de meer dan 40.000 studenten van 50 verschillende nationaliteiten besloten te vertrouwen op het pedagogische model van ENyD, onderschreven door de Europese Universiteit Miguel de Cervantes. Zijn studiegebieden zijn: bedrijfsbeheer, digitale marketing, boekhouding en financiën, bedrijfsadvies, bedrijfsbeheer, big data of talentmanagement, kunnen kiezen tussen verschillende opleidingsniveaus, zoals specialisatie universitaire cursussen, masteropleidingen of de officiële MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

De ENyD Business and Management School heeft online training, waardoor de student een grotere compatibiliteit tussen hun academische en beroepsleven krijgt; naar virtuele lessen gaan, toegang krijgen tot 100% bijgewerkte handleidingen, interactieve oefeningen oplossen, enz. Reken hiervoor met de hulp van gespecialiseerde docenten en professionele coördinatoren die altijd klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden.

Bovendien biedt ENyD financiële hulp en beurzen om de toegang tot kwaliteitsopleidingen te vergemakkelijken. Wat de toegang tot de arbeidsmarkt betreft, biedt de Business and Management School haar studenten een volledige dienst voor werkgelegenheid en stage, met overeenkomsten met meer dan 2.000 bedrijven.

Locaties

Madrid

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden