EUSchool European School of Leadership

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor EUschool?

Als u op zoek bent naar een training, flexibel, online, maar met live virtuele lessen, met de mogelijkheid van een internationale face-to-face-week, met een gepersonaliseerde follow-up, deel uitmakend van een selecte groep van professionals van internationale oorsprong, met een praktische en onmiddellijke applicatietraining in uw professionele prestaties, gegeven door erkende experts en met een goede kwaliteitsverhouding met prijs, EUschool is uw keuze.118766_ImagenEUschool.jpg

Wie we zijn

Wij zijn een team van professionals met een lange carrière, gepassioneerd over opleiding, met een duidelijke roeping om onze ervaring en praktische kennis over te dragen aan andere professionals die geïnteresseerd zijn in het verwerven van de bekwaamheid om leiding te geven en leiding te geven aan verantwoordelijkheden in hun bedrijven om zichzelf professioneel te promoten. of ontwikkel je eigen bedrijfsidee. Ons motto is: "Training van professional naar professional" .

European School of Leadership

EUSchool, is een Business School, gevestigd in Madrid, die tot doel heeft om internationale kwaliteitstraining te bieden tegen betaalbare prijzen. Onze studenten kiezen ons omdat ze:

  • Uitstekende kwaliteitsrelatie met de prijs .
  • Kleine groepen met een zeer persoonlijke follow-up.
  • Een team van hoog aangeschreven hoogleraren in hun professionele prestaties.
  • Volledig praktische training, van onmiddellijke toepassing in hun beroepen.
  • Blended leermodus, gecombineerd met afstandsklassen met een korte face-to-face periode in Madrid (1 of 2 weken).
  • Internationale groepen van professionals die verrijkt zijn met hun trainingsproces.

118589_fondo-2.png

plaats

De twee Euschool-kantoren bevinden zich in de wijk Salamanca, beschouwd als het meest exclusieve deel van de stad, en een paar meter van de Castellana, het belangrijkste financiële district van Madrid, vlakbij het Santiago Bernabéu-stadion.

uitrusting

EUSchool, heeft comfortabele en functionele faciliteiten, met de nadruk op de conditionering van de klaslokalen waar face-to-face sessies worden gegeven.

Onderwijzend personeel

Het meest waardevolle bezit van EUSchool is het team van trainers met een lange professionele carrière. Geselecteerd met grote nauwkeurigheid, is hun verblijf op school onderworpen aan uitstekende resultaten in de tevredenheidsenquête die studenten beantwoorden.

waarden

Bij EUSchool vormen we in de eerste plaats een gezin, waar we professioneel groeien, maar ook persoonlijk. We creëren een hechte band tussen alle leden en we communiceren en helpen elkaar constant.

Locaties

Madrid

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden