Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor EUschool?

Als u op zoek bent naar een training, flexibel, online, maar met live virtuele lessen, met de mogelijkheid van een internationale face-to-face-week, met een gepersonaliseerde follow-up, deel uitmakend van een selecte groep van professionals van internationale oorsprong, met een praktische en onmiddellijke applicatietraining in uw professionele prestaties, gegeven door erkende experts en met een goede kwaliteitsverhouding met prijs, EUschool is uw keuze.118766_ImagenEUschool.jpg

Wie we zijn

Wij zijn een team van professionals met een lange carrière, gepassioneerd over opleiding, met een duidelijke roeping om onze ervaring en praktische kennis over te dragen aan andere professionals die geïnteresseerd zijn in het verwerven van de bekwaamheid om leiding te geven en leiding te geven aan verantwoordelijkheden in hun bedrijven om zichzelf professioneel te promoten. of ontwikkel je eigen bedrijfsidee. Ons motto is: "Training van professional naar professional" .

European School of Leadership

EUSchool, is een Business School, gevestigd in Madrid, die tot doel heeft om internationale kwaliteitstraining te bieden tegen betaalbare prijzen. Onze studenten kiezen ons omdat ze:

  • Uitstekende kwaliteitsrelatie met de prijs .
  • Kleine groepen met een zeer persoonlijke follow-up.
  • Een team van hoog aangeschreven hoogleraren in hun professionele prestaties.
  • Volledig praktische training, van onmiddellijke toepassing in hun beroepen.
  • Blended leermodus, gecombineerd met afstandsklassen met een korte face-to-face periode in Madrid (1 of 2 weken).
  • Internationale groepen van professionals die verrijkt zijn met hun trainingsproces.

118589_fondo-2.png

plaats

De twee Euschool-kantoren bevinden zich in de wijk Salamanca, beschouwd als het meest exclusieve deel van de stad, en een paar meter van de Castellana, het belangrijkste financiële district van Madrid, vlakbij het Santiago Bernabéu-stadion.

uitrusting

EUSchool, heeft comfortabele en functionele faciliteiten, met de nadruk op de conditionering van de klaslokalen waar face-to-face sessies worden gegeven.

Onderwijzend personeel

Het meest waardevolle bezit van EUSchool is het team van trainers met een lange professionele carrière. Geselecteerd met grote nauwkeurigheid, is hun verblijf op school onderworpen aan uitstekende resultaten in de tevredenheidsenquête die studenten beantwoorden.

waarden

Bij EUSchool vormen we in de eerste plaats een gezin, waar we professioneel groeien, maar ook persoonlijk. We creëren een hechte band tussen alle leden en we communiceren en helpen elkaar constant.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

EUSchool European School of Leadership

De cursus cybersecurity en ethisch hacken van EUschool is ontwikkeld in samenwerking met Entelgy Innotec Security, een internationaal servicebedrijf op het gebied van Cyb ... [+]

Cybersecurity Course - Ethical Hacking

De cursus cybersecurity en ethisch hacken van EUschool is ontwikkeld in samenwerking met Entelgy Innotec Security, een internationaal servicebedrijf op het gebied van Cybersecurity, met een aanwezigheid in Europa en Latijns-Amerika. Het programma is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het begeleiden van hun carrière naar cybersecurity en beginnen met ethisch hacken .

De Cybersecurity-cursus biedt praktische kennis van onmiddellijke toepassing, evenals ervaringen in de laboratoria van Innotec met gespecialiseerde hackers van het team van het bedrijf.

De docenten van Entelgy Innotec Security zijn erkende actieve professionals die instaan voor het lesgeven van contendidos bijgewerkt in functie van de tendensen en de vooruitgang in de beveiliging van computersystemen. Hiermee verkrijgt u een globale en strategische visie van de belangrijkste tools, technieken en procedures van Ethical Hacking.... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2019
Spaans
Deeltijd
2 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
EUSchool European School of Leadership

Het Superior Programma in Business Management van EUschool is een professionele opleiding op hoog niveau die de kennis en de fundamentele hulpmiddelen biedt voor de aanst ... [+]

Postgraduaat in Business Management: presentatie

Het Superior Programma in Business Management van EUschool is een professionele opleiding op hoog niveau die de kennis en de fundamentele hulpmiddelen biedt voor de aansturing en het management van bedrijven in een internationale bedrijfsomgeving die wordt gekenmerkt door digitale transformatie en innovatie .

De Postgraduate in Business Management Online biedt een globale visie op bedrijfsmanagement op basis van gedetailleerde kennis van de horizontale gebieden die de hele organisatie gemeen hebben, zoals strategisch management, human resources, financiën, marketing en verkoop. .

Dit online programma in bedrijfsmanagement is een essentiële aanvulling voor die professionals die willen presteren in managementfuncties, waarin leiderschap, strategie, beheersing van financiën en een grondige kennis van digitale marketingtools fundamentele vereisten zijn voor de succes.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

MBA

EUSchool European School of Leadership

De MBA-specialiteit Digitale marketing en verkoop van EUschool is een professionele opleiding op hoog niveau die de kennis en de fundamentele hulpmiddelen biedt voor de a ... [+]

MBA - Digitale marketing en verkoop: algemene informatie

De MBA-specialiteit Digitale Marketing en Verkoop van EUschool is een professionele opleiding op hoog niveau die de kennis en de fundamentele hulpmiddelen biedt voor de aansturing en het management van bedrijven in een internationale bedrijfsomgeving die wordt gekenmerkt door digitale transformatie en internet.

De MBA Online - Master in Business Administration en Management biedt een globale visie op bedrijfsbeheer op basis van gedetailleerde kennis van transversale gebieden die de hele organisatie gemeen hebben, zoals strategisch management, human resources, financiën, marketing en verkoop . De specialiteit in digitale marketing en online verkoop is een essentiële aanvulling voor die managers die in lijn willen zijn met de nieuwe digitale bedrijfsmodellen , waarbij innovatie, differentiatie en toegevoegde waarde essentieel zijn om de klant aan te trekken en te behouden.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands