Lees de Officiële Beschrijving

De Institute of Visual Arts Het is een privé-instelling die sinds 1994 is gewijd aan de gespecialiseerde gebieden van de grafische vormgeving, multimedia creatie, de ontwikkeling van communicatie voor web en motion graphics training.

missie

Bij de vorming van de student heeft tot doel de technische en conceptuele kennis van verschillende gebieden te combineren. De theoretische en praktische methodologie geeft studenten de mogelijkheid om door te gaan met het ontwikkelen van oefeningen die het mogelijk maken te assimileren de theorie onderwezen eerder en gaan ervan uit professionele werkprocessen.

DOELSTELLINGEN

De primaire doelstellingen van dit centrum zijn:

  1. Train studenten correct bijgewerkt in de disciplines die verband houden met grafisch ontwerp, motion graphics en web ontwikkeling van de inhoud van de communicatie.
Om studenten op te leiden in de ontwikkeling wijze van professioneel werk. Onze training is gebaseerd op de vooruitgang in de kennis van de verschillende gebieden door middel van uitvoering via briefing.

Verbeteren van creativiteit en de ontwikkeling van artistieke vaardigheden van de student. Moedigen persoonlijk initiatief en innovatieve professionele houding.

Deze doelstellingen zijn opgenomen in de verschillende opleidingen worden aangeboden door het centrum uitgevoerd: Carrière in Visual Arts, Master of Arts en communicatie, Master in Graphic Design of Master in Multimedia en Internet evenals verschillende professionele cursussen in Graphic Design, web Grafische vormgeving, fotografie en digitale video, typografisch ontwerp, grafisch ontwerp, redactioneel ontwerp, verpakking ontwerp ...

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Masters

Instituto Artes Visuales

De Master Grafisch ontwerp is een gespecialiseerde graduate programma dat vooral praktische gebied van grafisch ontwerp bezighoudt: fundamenten van design, marketing, cor ... [+]

De Master in Digital Graphic Design graduate opleiding is bedoeld voor mensen die professionele kennis van het gebied van grafisch ontwerp wilt, zowel de professionele tools en theoretische concepten die iedere ontwerper moet beheersen.

De Master Grafisch ontwerp is een gespecialiseerde graduate programma dat vooral praktische gebied van grafisch ontwerp bezighoudt: fundamenten van design, marketing, corporate identity, pre-press principes of verschillende soorten taken die u moet weten om een ​​ontwerper te maken -aplicaciones- en basis software tools voor professionele ontwikkeling.

Ontwikkeling van producten en diensten is sterk gegroeid, dwingt hen om met elkaar concurreren om een ​​plaats in de markt te bezetten. Het is op dit moment dat de reclame komt, en daarmee ook de evolutie van grafisch ontwerp als een strategische manier om te communiceren, te trekken en de strijd tegen concurrenten te winnen. Hoe bepaalde informatie wordt overgedragen is het cruciaal om te overtuigen, overtuigend, en zelfs een groot deel van de samenleving belangrijk element te manipuleren.... [-]

Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Artes Visuales

De UCAM Master's degree in Kunst en Communicatie is een eigen titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) in Grafisch en Web Design gericht aan ... [+]

De UCAM eigen master's degree in Art and Communication is een aparte titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) in Graphic Design en Web georiënteerde iedereen die wil om een ​​diploma te verdienen op het gebied van digitale communicatie.

Verdeeld in twee verschillende dit eerste gebied is geheel gewijd aan de kennis van de conceptuele en praktische gebieden die iedere ontwerper moet weten hoe te beheren om te integreren in een studio of ontwerpbureau: reclame, posters, catalogi, folders, billboards, digitale retouchering, ontwikkeling logomarca en huisstijlen.

Het tweede gebied is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van web-projecten op basis van de normen van de student kent de belangrijkste web design talen zoals HTML en CSS, de UI-UX, Responsive ontwerp fundamentals of WordPress.... [-]

Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Artes Visuales

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student ken ... [+]

De master's degree in Web Design UCAM zelf is een aparte titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) gericht op alle mensen die willen een hbo-opleiding op het gebied van digitale communicatie te verdienen.

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student kent de belangrijkste web design talen zoals HTML en CSS, de UI-UX, Responsive ontwerp fundamentals of WordPress.

De student heeft toegang tot een web hosting voor uw proeven met ftp toegang, MySQL database, WordPress en technische ondersteuning.

Optioneel kan de student kan ontvangen als wetenschappelijk materiaal en voor de duur van zijn opleiding licentie Creative Cloud.... [-]

Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico