Instituto BME

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Instituto BME is het trainingscentrum voor Spanish Bags and Markets (BME), de vierde marktpartij in Europa. Het is opgericht in 2005 en wordt voortgezet met de verspreidingswerkzaamheden die sinds 1990 door het MEFF-instituut zijn uitgevoerd, als een reflectie op het gebied van de vorming van het integratieproces van de set effectenmarkten en de in Spanje bestaande compensatie- en afwikkelingssystemen.

Om bij te dragen aan de bevordering van de financiële cultuur, is de activiteit van Instituto BME gebaseerd op de organisatie van verschillende opleidingsdiensten die verband houden met financiële markten in het algemeen.

Speciale aandacht verdient al die aspecten die rechtstreeks verband houden met de producten van de verschillende markten en handelsplatforms die deel uitmaken van Spaanse effectenbeurzen en markten (aandelen, vastrentende waarden en derivaten) en hun clearing- en afwikkelingssystemen, maar zonder andere nieuwe aspecten van financiële wereld als gevolg, enerzijds van het globaliseringsproces en anderzijds van de voortdurende vooruitgang van de sector.

138523_BME2_p1.jpg

Instituto BME trainingsaanbod van Instituto BME probeert de maximale verspreiding van de kennis van financiële markten en haar producten te bieden, altijd met behulp van een zeer praktische methodologie ondersteund door geavanceerde computertoepassingen. Hiervoor beschikt het over onverslaanbare personele middelen, bestaande uit Instituto BME professoren van Instituto BME zelf en de groep BME-professionals die eerstelijnservaring bieden in het managementproces van de verschillende markten. Daarnaast werken ook experts uit andere delen van de financiële sector en academici van verschillende universiteiten regelmatig samen.

"Maximale verspreiding van kennis van financiële markten"

De trainingsprogramma's van Instituto BME zijn gericht op professionals in de financiële sector en de regelgevende instanties, particuliere investeerders, studenten en, in het algemeen, iedereen die geïnteresseerd is in het betreden of verdiepen van de financiële wereld.

Bij de levering van elk van zijn trainingsprogramma's vernieuwt Instituto BME de kwaliteitsverplichting met zijn klanten, die in 1998 het bedrijfsregistratiecertificaat heeft verkregen en vernieuwd in overeenstemming met de norm UNE-EN ISO 9001: 2015.

Onze faciliteiten

Stock Exchange Palace

Instituto BME heeft een bevoorrechte locatie in het Palacio de la Bolsa, naast de communicatie-as van Castellana. Gelegen aan Plaza de la Lealtad, is het een van de meest karakteristieke gebouwen in de hoofdstad. Het werd geopend in 1893 en is bij verschillende gelegenheden gerenoveerd, dus het heeft alle technologische en toegangsontwikkelingen.

Instituto BME haar activiteit uit in vier klaslokalen (met een capaciteit van ongeveer 40 personen elk) uitgerust met computers, marktsimulatoren, realtime financiële informatie en de meest geavanceerde technologische leermiddelen.

Bovendien biedt Instituto BME dankzij de locatie op het hoofdkantoor van de Spaanse beurs en markten, andere voordelen, zoals toegang tot de bibliotheek, het auditorium en andere diensten.

138524_BME5_p1.jpg

Kwaliteitsbewustzijn

Instituto BME heeft een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet, gedocumenteerd en geïmplementeerd waarvan het bedrijfsregistratiecertificaat in 1998 werd verkregen en jaarlijks werd vernieuwd in overeenstemming met de norm UNE-EN ISO 9001: 2015.

Het kwaliteitsbeleid van het Instituto BME bepaalt dat:

Het prestige en leiderschap van Instituto BME als trainingscentrum kan alleen worden bereikt als alle ondernomen diensten gericht zijn op volledige klanttevredenheid.

We begrijpen dat een tevreden klant iemand is wiens verwachtingen zijn vervuld dankzij de toewijding van Total Quality die Instituto BME nastreeft.

Total Quality is om zorg te dragen voor alle details die nodig zijn voor het verlenen van een service. Juist vanwege de uitstekende zorg voor deze details onderscheidt de activiteit van Instituto BME zich van concurrenten.

Deze totale kwaliteit wordt weerspiegeld in een totale kwaliteitsdoelstelling waarvan de toepassing vereist dat al het personeel van het Instituto BME de reikwijdte van alle acties die het met zich meebrengt volledig internaliseert. In werkelijkheid is de Total Quality Objective niet alleen een reeks maatregelen die mechanisch worden ontwikkeld, maar een houding van het personeel dat de klant te allen tijde wenst te behagen. Totale kwaliteit wordt bereikt op basis van kleine individuele bijdragen.

Anderzijds verwijst de Instituto BME Total Quality Objective ook naar de volgende punten:

  • De snelheid van verandering. De opkomst van nieuwe onvervulde behoeften bij onze klanten dwingt Instituto BME om de services en hun manier van leveren voortdurend bij te werken.
  • Medewerkersparticipatie Elk van de mensen die bij Instituto BME formuleert in zijn reikwijdte de voorstellen en ideeën die het geschikt acht om de kwaliteit van de dienstverlening en het proces van dienstverlening te verbeteren. Efficiëntie wordt ook gemeten in termen van lagere economische kosten en tijdsbesparing.
  • De interne formatie De levering van een service van de hoogste kwaliteit en de opleiding van het personeel zelf zijn nauw met elkaar verbonden en daarom beschouwt Instituto BME dit aspect als een fundamentele pijler van zijn doelstelling van totale kwaliteit.
  • De leveranciers Leveranciers van producten en diensten moeten zich houden aan onze kwaliteitsaanpak en daarom betrokken zijn bij ons continue verbeteringsprogramma.
  • De update van de Total Quality Objective. Op basis van personeelsinitiatieven, kennis van de eisen van de klant en vergelijking met de beste concurrenten, zal het management jaarlijks de prioritaire gebieden definiëren om zich op te concentreren, in overeenstemming met de strategische doelstellingen van Instituto BME .

Kortom, de doelstelling Totale kwaliteit is altijd een prioriteit die een constante inspanning vereist om uw voortgang te handhaven en te controleren.

Locaties

Madrid

Address
Instituto BME
Palacio de la Bolsa
Plaza de la Lealtad, 1
28014

Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden