LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LABASAD , Online Superior School of Art and Design of Barcelona , is een verwijzing naar internationale online training gespecialiseerd in design en kunst, met als doel professionals op te leiden die hun creativiteit en innovatie ontwikkelen.

Leer van de top! 100% online en live

Het pedagogisch model is gebaseerd op een online methodologie, gepersonaliseerd, flexibel en met online lessen, zodat de student in zijn tempo kan studeren en te allen tijde wordt begeleid door de beste ontwerpers.

Methodologie 100% online

Maak verbinding waar en wanneer je maar wilt. De virtuele campus staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar tot uw beschikking. Aangepaste tracking. Je wordt altijd begeleid door de docent van elk vak en de persoonlijke coördinator. 100% praktisch. Praktische oefeningen en het realiseren van projecten die deel uitmaken van uw professionele portfolio. Live online lessen. Wekelijks geplande lessen waar praktische workshops worden gegeven om kennis te conceptualiseren. Masterclass. Masterclasses gegeven door erkende ontwerpprofessionals. Interactieve training. Deel je twijfels en zorgen met je leraren en collega's via forums en chats. Didactische middelen. Toegang tot verschillende leermiddelen: aanvullend lezen, schema's met belangrijke ideeën, etc. Continuous assessment system. Vooruitstrevend en constant leren op basis van de periodieke levering van oefeningen gedurende de cursus.

Over onze faculteit

Al onze faculteiten zijn actief en ontwikkelen hun professionele carrière bij agentschappen of prestigieuze studies op nationaal en internationaal niveau. Met hen leert u hoe de dagelijkse praktijk is van een grafisch ontwerpprofessional. Ze brengen de student dichter bij de realiteit van de arbeidsmarkt. Het zijn geweldige ontwerpnamen, referentie-animators of creatieve en transgressieve makers. Velen van hen hebben prijzen en professionele erkenning gekregen.

Locaties

Barcelona

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Catalonië, Spanje

Spanje Online

Address
Spanje Online, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden