OBS International - Online Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OBS Business School Is de eerste 100% online business school in Spanje om online MBA's en meestersgraden in management te bieden die zijn ontworpen om leidinggevenden en bedrijfsleiders te trainen, zodat ze bedrijven en instellingen kunnen leiden vanuit een nieuw paradigma van duurzaamheid en innovatie.

De online methodologie van de master's, postgraduate courses en MBA's bevordert flexibele en directe communicatie, stimuleert effectieve discussie, bevordert teamwork en vergemakkelijkt de interactie tussen alle deelnemers, zij het studenten, docenten of professionele gasten.

background-header-desktop

OBS Business School is opgericht in 2006 als de eerste 100% online business school in het Spaans. Het werd opgericht met de Planeta Group, de wereldleider in het publiceren van de Spaanse sprekende markt met opmerkelijke e-learning know-how.

Het hoofddoel van de school is om directeuren en bedrijfsleiders op te leiden om bedrijven en instellingen te leiden binnen een nieuw paradigma voor duurzaam en innovatief beheer. Om dit te bereiken, via onze MBA, Master en Postgraduate programma's Wij bieden professionals en bedrijven uitgebreide training in alle functionele gebieden van een organisatie, die altijd de flexibiliteit biedt die door onze online methodologie wordt aangeboden. Dit heeft ertoe geleid dat onze twee MBA-programma's (Executive MBA en Global MBA) door de Financial Times erkend worden als een van de beste online MBA-programma's in de wereld. Daarnaast werden we in 2015 voor het vijfde opeenvolgende jaar erkend als de beste Spaanse online business school door de "Latin American Ranking for Online Training". Bovendien heeft deze rangschikking zes OBS master's degrees geselecteerd als de beste online programma's in hun respectieve categorieën:

  • Global MBA , gekozen als de beste online MBA
  • Master in Marketing en Commercieel Management , geselecteerd als de beste Online Master in Marketing
  • Master's Degree in Human Resources , gekozen als de beste Online Master in Human Resources
  • Master's Degree in Project Management , de beste Online Master in Project Management
  • Master's Degree in Supply Chain Management & Logistics , de beste online master in Supply Chain Management
  • Master's Degree in Financial Management , gestemd als de beste Online Master in Financial Management

Een van de grootste bijdragen van de OBS Business School is de ontwikkeling van een flexibele methodologie waarmee studenten een evenwicht kunnen vinden tussen hun familie, werk en academisch leven. Dankzij deze methodologie, geregistreerd in het register van intellectuele eigendom, hebben de monitoring en voltooiing van de onderzoeksindicatoren voor OBS een niveau van 91% opgenomen; Het gemiddelde voor deze programma's volgens AACSB is niet hoger dan 60%. Bovendien, De school biedt een dubbele graad naast de universiteit van Barcelona, ​​de belangrijkste publieke universiteit van Spanje met meer dan 560 jaar geschiedenis.

Bij OBS kijken we naar de behoefte aan voortdurende kwaliteitsopleiding zonder fysieke belemmeringen, waardoor onze studenten hun persoonlijke leven kunnen evenwichtigen met de professionele ontwikkeling die de hedendaagse markt vraagt.

Locaties

Barcelona

Address
Av. Gran Via de l'Hospitalet, 16-20
08902 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden