Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de Internationale Universiteit van La Rioja is de integrale vorming van de studenten in de vaardigheden zoals de hedendaagse samenleving.

UNITE U verbindt zich ertoe om aan de behoeften en verwachtingen van alle betrokkenen bij het proces betrokken partijen (studenten, docenten en onderzoekers, administratie en diensten, overheidsdiensten en de samenleving in het algemeen) door middel van kwaliteit van de opleiding die verbetering streeft voldoen continue en uitmuntendheid.

We hebben een speciale gevoeligheid voor de catering voor degenen die om verschillende redenen geen toegang tot de site centra, of die de voorkeur om te kiezen voor een meer open en innovatieve oplossingen voor opkomende technologieën open op het netwerk.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid gericht beleid UNITE om problemen zo fundamenteel als:

 • Waardoor de toegang tot universitair onderwijs voor iedereen met de juiste vooropleiding, wil om het te doen en de barrières van afstand, timing, plaats, culturele en sociale om dit te voorkomen te elimineren.
 • Implementeren onderwijs en onderzoek middelen door de ontwikkeling van nieuwe technologieën, waardoor het mogelijk om een ​​hoog niveau onderwijs aan te bieden, met bijzondere aandacht voor diegenen die culturele, technische en sociale veranderingen.

Waarden

De waarden van de Internationale Universiteit van La Rioja zijn:

 • Inzet voor succes van de studenten.
 • Het aanpassen van onderwijstaken met bijbehorende studenten tijdens hun studies en arbeidsbemiddeling ondersteuning.
 • Constante innovatie in het onderwijs en leren methodologie zorg.
 • Ontwikkeling en bevordering van het ondernemerschap.
 • Inspelen op de verwachtingen van de groepen van studenten, docenten en onderzoekers, administratie en diensten, overheidsdiensten en de samenleving in het algemeen.
 • Bieden graden en programma's die voldoen aan de behoeften van de samenleving.
 • Zorgvuldige aandacht aan de kwaliteit van het onderwijs en de middelen.
 • Open voor de internationale dimensie van het universitair onderwijs aanpak.

Idee van de Universiteit

Bereik een hoger niveau van kennis is een verlangen dat mensen altijd hebben gehad, en Aristoteles drukt duidelijk te stellen dat "van nature, alle mensen willen weten." Dit verklaart waarom de Universiteit -headquarters kennis van superieuren is vandaag de dag de oudste civiele instelling van de westerse beschaving. De universiteit blijft bestaan, ondanks de ingrijpende maatschappelijke veranderingen, is het mogelijk ook omdat zij haar basiskenmerken heeft gehandhaafd, bij de ontwikkelingen in elke historische periode moesten worden ingevoerd.

In UNITE denk dat we de belangrijkste basisfuncties die op de universiteit moet worden behouden zijn als volgt:

 • University, Alfonso X de Wijze gezegd, is een samenwerking tussen docenten en studenten, ontroerd door de wens om te genereren en verspreiden van kennis en leren. Deze combinatie legt uit dat docenten kan niet alleen onderzoekers, maar moeten zich bewust zijn van hun educatieve verantwoordelijkheid en niet alleen leerzaam.
 • De universiteit heeft als doel te komen tot een echte kennis gebaseerd op diepe reflectie op zoek naar bewijs door middel van een kritische oefening van de rede, onafhankelijk van de ideeën die worden of zijn niet meer in de mode of wat ze van plan zijn om groepen op te leggen meest invloedrijke mening in ieder tijdperk.
 • De universiteit heeft een taak van zowel de afstand en nabijheid. Dus moet hij basic, theoretische en algemene problemen in het werk schijnbaar losgekoppeld van de sociale omstandigheden te onderzoeken. Maar het wordt ook wel mee te werken aan het oplossen van milieuproblemen, waarin het beweegt, in de eerste plaats door de vorming van competente professionals, in staat om te werken met een houding van de dienstverlening aan de rest van de mensen die wonen in een voortdurend streven naar het gemeenschappelijk goed.
 • De universiteit zal altijd onderhouden van een sfeer van respect en beleefdheid academische, boven de discrepantie in ideeën. Seneca's woorden dat de mens een heilig ding voor de mens, al het begrip van de menselijke waardigheid, die altijd moeten worden erkend en bevorderd, en wiens respect dienen als achtergrond blijven om al het werk van de uit te drukken universitaire gemeenschap.

Samen met deze functies, UNITE, online universiteit, waarvan de specifieke project om nieuwe technologieën voor universitaire studies te houden. In het bijzonder, zijn er drie methodologische functies, waaronder. Ten eerste, UNITE heeft als doel te bereiken Effectief onderwijs elke leerling individueel gerichtHet aanpassen van het tempo van hun opleiding aan hun specifieke omstandigheden. Dit streven, in de tweede plaats, betekent dat UNITE biedt iedere student tutor, Dat de potentiële problemen van anonimiteit en massificatie, zo vaak in het hoger onderwijs. Tot slot, UNITE zorgt voor de volledige inzet van docenten en leidinggevend personeel met het succes van elke studentWie begint, soms met opmerkelijke offers in het avontuur van het bereiken van een universitair diploma.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Spaans

Deze school biedt ook:

MBA

UNIR

Bij UNIR 's International Master in Business Administration (IMBA) wordt u opgeleid tot een bedrijfsleider die in staat is om in de huidige mondiale omgevingen te werken. ... [+]

Bij UNIR 's International Master in Business Administration (IMBA) wordt u opgeleid tot een bedrijfsleider die in staat is om in de huidige mondiale omgevingen te werken. Bij het nastreven van de Master ontwikkel je je managementcapaciteiten voor het analyseren van bedrijfsproblemen, het voorstellen van oplossingen en het succesvol implementeren van drie oplossingen. Uw bedrijf naar de toekomst leiden en het beheren van veranderingen in een internationale context zal u helpen een moderne ondernemer te worden. De IMBA is een Master-programma gericht op afgestudeerden en professionals die hun loopbaan in leidinggevende functies willen ontwikkelen met bedrijven die actief zijn in een mondiale markt en economie. Studenten verwerven kennis en ontwikkelen vaardigheden om een ​​uitgebreide visie van het bedrijf te verkrijgen, strategische beslissingen te nemen en te begrijpen hoe bedrijven op de verschillende internationale markten opereren.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands

Masters

UNIR

De Master in Big Data online zal je trainen als een professional van BIG DATA, een van de meest gevraagde beroepen in 2018 volgens de Wanted of the Adecco Group, in staat ... [+]

Neem je Master in Big Data online bij UNIR

De Master in Big Data online zal je trainen als een professional van BIG DATA, een van de meest gevraagde beroepen in 2018 volgens de Wanted of the Adecco Group , in staat om systemen te ontwerpen en implementeren die een proces volgen, er relevante informatie uit halen en communiceren. welbespraakt en efficiënt.

Deze masteropleiding in Visual Analytics en Big Data duikt in de meest geavanceerde technologieën van Big Data en Machine Learning :

Gegevensvastlegging en -opslag: beheer en gegevensverwerking met MongoDB.Kunstmatige intelligentie Technieken: clusteringstechnieken en ontwerp van expertsystemen die in staat zijn nieuwe kennis af te leiden.Engineering voor de massale verwerking van gegevens (machine learning): Hadoop Tools en data-analyse en text mining met R.Visualisatiehulpmiddelen: Google Charts, JQuery-plug-ins, voor visualisaties en D3.js... [-]
Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De Master in juridisch advies van online bedrijven van UNIR bereidt u, met een bij uitstek praktische opleiding, voor als juridisch adviseur geëist door bedrijven. Door d ... [+]

Bestudeer uw online Master in Business juridisch advies met praktische lessen die worden gegeven door prestigieuze advocaten

De Master in juridisch advies van online bedrijven van UNIR bereidt u, met een bij uitstek praktische opleiding, voor als juridisch adviseur geëist door bedrijven. Door de oplossing van echte praktijkcases onderwezen door advocaten van prestigieuze advocatenkantoren, leert u meer over het juridische bedrijfsnieuws en bereikt u een uitgebreide visie op het bedrijf.

UNIR heeft een universeel ontwerp van de universitaire Master's Degree in zakelijk juridisch advies uitgevoerd om de integrale opleiding te realiseren die u tot het belangrijkste stuk zal maken dat de leidende bedrijven in de markt nodig hebben:... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De online Master in Digital Marketing en e-commerce zullen u opleiden als een expert in de nieuwste trends op het gebied van online marketing toegepast in de bedrijfswere ... [+]

Bestudeer uw online master in digitale marketing en e-commerce met UNIR

De online Master in Digital Marketing en e-commerce zullen u opleiden als een expert in de nieuwste trends op het gebied van online marketing toegepast in de bedrijfswereld en de digitalisering van bedrijven: u zult SEO, SEM, prestaties, sociale media, e-mailing, big data- strategieën leren kennen , mobiele en inbound marketing .

Van een innovatief programma , gebaseerd op praktische, interactieve inhoud en echte cases, krijg je de uitgebreide training die bedrijven momenteel vragen.

Met de officiële Master in Digital Marketing van UNIR leer je hoe je beslissingen neemt, kansen ontdekt en marketingstrategieën definieert en online adverteren om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken.... [-]

Spanje Logroño
September 2019
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De Master in Online Finance van UNIR bereidt u voor op het professionele profiel dat bedrijven en banken vragen van managers die belast zijn met het beheer van hun treasu ... [+]

Bestudeer je Master in Online Finance met UNIR

De Master in Online Finance van UNIR bereidt u voor op het professionele profiel dat bedrijven en banken vragen van managers die belast zijn met het beheer van hun treasury, het analyseren van investeringen, het opsporen van belastingvoordelen of het voorkomen van risico's.

Deze externe master in Financieel Management en Counselling heeft een programma dat zorgvuldig is verrijkt en permanent wordt bijgewerkt om de nieuwste trends op het gebied van financieel management te kennen. Alle hoogleraren zijn experts met een lange ervaring in de sector en met huidige verantwoordelijkheden bij belangrijke bedrijven.

Je leert van de eerste klas om in je vakgebied de meest succesvolle trends in management, processen, analyse en regulering toe te passen die over de hele wereld succesvol zijn in de financiële afdelingen van grote en middelgrote bedrijven.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De Master in Online Cybersecurity van UNIR is het eerste officiële postgraduaat met 100% online onderwijs dat tot doel heeft je te trainen in de belangrijkste technieken ... [+]

Gespecialiseerd in computerbeveiliging met de Master in Online Cybersecurity van UNIR

De Master in Online Cybersecurity van UNIR is het eerste officiële postgraduaat met 100% online onderwijs dat tot doel heeft je te trainen in de belangrijkste technieken van bescherming tegen aanvallen en bedreigingen in besturingssystemen, netwerken, applicatiesoftware, websystemen en databases .

Deze online Master in Computerbeveiliging heeft 12 edities waarin meer dan 1.200 studenten al zijn opgeleid tot specialisten in Cybersecurity.

Met de hulp van een deskundige faculteit die u zal begeleiden bij het gebruik van de meest avant-gardistische hulpmiddelen in de IT-beveiligingssector, zult u de nodige kennis verwerven om een ​​professional te worden die in staat is om het toenemende aantal cyberaanvallen die gevolgen hebben voor de organisaties.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De Master in Integrated Management Systems UNIR online is de enige die u in staat stelt om te werken aan de coördinatie, implementatie en evaluatie van kwaliteitsmanageme ... [+]

Bestudeer je officiële Master in kwaliteit, milieu, CSR en online PRL met UNIR

De Master in Integrated Management Systems UNIR online is de enige die u in staat stelt om te werken aan de coördinatie, implementatie en evaluatie van kwaliteitsmanagementsystemen, milieu, veiligheid en gezondheid op het werk en CSR , evenals superieure technische PRL , in de specialiteit die je kiest.

Deze Master in kwaliteit, milieu en geïntegreerde managementsystemen van UNIR is bovendien de enige die u vier certificeringen van interne auditor van TÜV Rheinland biedt :

De titel van universitaire masteropleiding in geïntegreerde managementsystemen voor de preventie van beroepsrisico's, kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Interne accountantscertificaat ISO 45001 en dat OHSAS 18001 vervangt.Internal Auditor Certificate of Quality Management Systems ISO 9001 *.Internal Auditor Certificate of Environmental Management Systems ISO 14001 *.Internal Auditor Certificate of Management Systems for Corporate Social Responsibility, volgens de SGE21 * -norm.... [-]
Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De officiële Masters graad in leiderschap en management van onderwijscentra 100% online leert u de nodige vaardigheden om verantwoordelijk te zijn voor scholen, scholen, ... [+]

Verkrijgen van uw officiële Master's Degree in Online Educational Centers Management met UNIR

De officiële Masters graad in leiderschap en management van onderwijscentra 100% online leert u de nodige vaardigheden om verantwoordelijk te zijn voor scholen, scholen, instituten en andere educatieve centra. Je leert succesvolle maatregelen te plannen, promoten en evalueren die de schoolgemeenschap verbeteren.

Deze online cursus over het beheer van educatieve centra breidt de opleiding van onderwijsprofessionals uit die zich willen voorbereiden om directeur te worden van openbare, particuliere of onderling afgestemde onderwijsinstellingen.

Het masterprogramma in management en management van UNIR onderwijscentra heeft een sterke praktische oriëntatie . Vanuit het klaslokaal worden de gevallen en problemen behandeld die de directeuren van educatieve centra in hun dagelijks leven tegenkomen. De lessen worden gegeven door actieve professionals met jarenlange ervaring in het beheer en het beheer van educatieve gemeenschappen.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

Meer dan 11.000 studenten hebben al de titel Master of Degree behaald in Secondary Education Teacher Training van UNIR . Deze officiële online masteropleiding heeft de mi ... [+]

Bestudeer je Master in secundaire leraren (voorheen CAP) online met UNIR

Meer dan 11.000 studenten hebben al de titel Master of Degree behaald in Secondary Education Teacher Training van UNIR . Deze officiële online masteropleiding heeft de missie om professionals op te leiden die in staat zijn hun werk te ontwikkelen op het gebied van oriëntatie en onderwijs.

Kies een van de 12 specialiteiten die UNIR aanbiedt en word een leraar met deze online CAP Master for Secondary Teachers. Verwerven van de vaardigheden die vereist zijn voor de gespecialiseerde uitoefening van uw beroep, toegewijd aan persoonlijk onderwijs door middel van de zelfstudiefunctie en voortdurend zoeken naar methodologische innovatie.Algemene informatieCredits: 60Duur: 1 academiejaarStart: 6 september 2018Methodiek: Remote, 100% onlinePraktijken: In overeenstemming met de ORDER ECI / 3858/2007, van 27 december, omvat de Master's degree van lerarenopleiding een Practicum in de specialiteit waarin de Master wordt bestudeerd. Dit Practicum heeft een gezichtskarakter in het onderwijscentrum waarin deze praktijken worden ontwikkeld op basis van de kredieten die zijn vastgelegd in het masterverslag.Doctoraatstoegang: dit officiële masterdiploma staat de opname toe aan officiële doctoraatsprogramma'sleerplan... [-]
Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

Met de Master in Musical Research en Online Musicology verkrijgt u een diepe en actuele visie op de verschillende tendensen op alle gebieden van muziek: musicologie, comp ... [+]

Bestudeer je Master in muziekonderzoek en muziekwetenschap online met UNIR

Met de Master in Musical Research en Online Musicology verkrijgt u een diepe en actuele visie op de verschillende tendensen op alle gebieden van muziek: musicologie, compositie, sonologie, management en muzikale pedagogiek .

Deze officiële masteropleiding in online muziek biedt de meest actuele tools voor doctoraatsonderzoek en voor onderwijs in alle soorten onderwijscentra.

Met de hulp van een groot aantal hoog gekwalificeerde musici, beheer je computertoepassingen voor de analyse van partituren en bestanden met betrekking tot geluidskunst, en voor het onderwijzen van muzikale concepten.

Met deze afstand Master in Musical Research krijg je:... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De officiële master in neuropsychologie en online onderwijs van UNIR is de enige master waarmee je de prestaties van de school zult verbeteren en het talent van al je lee ... [+]

Gespecialiseerd in de UNIR Online Master in neuropsychologie en educatie

De officiële master in neuropsychologie en online onderwijs van UNIR is de enige master waarmee je de prestaties van de school zult verbeteren en het talent van al je leerlingen in de klas zult ontwikkelen .

* Volgens de laatste studie uitgevoerd door het consultancybureau GAD3 (juni 2017)Met deze master's ontdek je de toepassing van neuropsychologie in het leerproces en de bijdrage ervan aan de ontwikkeling van basisvaardigheden, zoals het proces van lezen en schrijven, visuele en auditieve vaardigheden en andere belangrijke aspecten zoals lateraliteit, creativiteit in de klas, enz.Op praktische wijze behandelt deze master in neuro-educatie zaken als:Zal het begrijpend lezen van de student verbeteren als de oogbewegingen van de student verbeteren?Heeft de educatieve neuropsychologie een antwoord op aandachtstekorten met hyperactiviteit?Kan ik creativiteit in de klas ontwikkelen om de neurologische ontwikkeling te verbeteren? Op welke manier?Kunnen talenten en hoge capaciteiten worden gedetecteerd? Welke programma's kunnen in de klas worden toegepast om deze studenten goed te dienen?Welke factoren van lateraliteit beïnvloeden de wiskunde?Veroorzaakt de ontwikkeling van elementaire neuropsychologische vaardigheden verbetering van aandoeningen zoals dyslexie en dyscalculie?Geregisseerd en ondersteund door een referentiefaculteit , deskundigen op het gebied van onderwijs, neuropsychologie en kinderpsychologie, biedt de master je solide, geavanceerde en praktische kennis op het gebied van educatieve neuropsychologie die wordt toegepast op leren, zorg, preventie, ontwikkeling en specifieke behoeften van de studenten.Deze officiële Master in Neuropsychologie en Afstandsonderwijs bereidt je voor om je lessen op een effectieve manier aan te passen met het doel... [-]
Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De master in de preventie van online arbeidsrisico's van UNIR kwalificeert u als een superieure technicus in PRL in de drie mogelijke specialisaties en bereidt u voor op ... [+]

Krijg je officiële Master's Degree in Occupational Risk Prevention (PRL) online bij UNIR

De master in de preventie van online arbeidsrisico's van UNIR kwalificeert u als een superieure technicus in PRL in de drie mogelijke specialisaties en bereidt u voor op professionele vooruitgang , als onze meer dan 3.000 studenten. Bovendien ontvangt u het interne auditcertificaat ISO 45001: 2018 van TÜV Rheinland .

Onze officiële masteropleiding in PRL bereidt je voor om met succes de uitdagingen van het beroep aan te gaan:

Multidisciplinaire aanpak, technische roeping en praktische oriëntatie waarmee u de analyse kunt benaderen en echte beslissingen kunt nemen via de casusmethode.Meer dan 300 stageovereenkomsten .PRO-licentie voor academisch gebruik van ERGONAUTAS, portaal nummer 1 in ergonomie op het werk en ergonomische evaluatie van banen.Internal Auditor Certificate in Occupational Safety and Health Management Systems volgens ISO 45001: 2018 van TÜV Rheinland en dat OHSAS 18001 vervangt.... [-]
Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De Master's Degree in Onderwijstechnologie en Digitale Competenties is de eerste officiële masterdiploma met een neurotechnologieonderwerp om te weten welk effect ICT's h ... [+]

Krijg je Master's Degree in Online ICT Toegepast op Onderwijs met UNIR

De Master's Degree in Onderwijstechnologie en Digitale Competenties is de eerste officiële masterdiploma met een neurotechnologieonderwerp om te weten welk effect ICT's hebben op het leerproces. Met de Master in ICT online toegepast op onderwijs, verwerft u digitale competenties uit de 21ste eeuw.

Je ontdekt een innovatieve visie op onderwijs vanuit het perspectief van nieuwe technologieën in het onderwijs en avant-garde digitale bronnen, zodat je studenten op een effectieve manier leren. Bovendien ontvangt u een praktische robotkit "Sphero mini" om het onderwerp 'Programmeren en robotica voor leraren' te volgen, waarmee u het meeste uit het programma kunt halen.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De online Master in Management van technologische projecten van UNIR u met een 100% professionele oriëntatie op als een eerste niveau manager in het beheer van op technol ... [+]

Neem je online Master's Degree in technologisch projectmanagement bij UNIR

De online Master in Management van technologische projecten van UNIR u met een 100% professionele oriëntatie op als een eerste niveau manager in het beheer van op technologie gebaseerde projecten.

Vooruitgang in je professionele carrière en word een directeur van technologieprojecten. Met deze officiële masterdiploma in ontwerp en beheer van technologische projecten, ontwikkelt u de nodige vaardigheden om IDI-programma's (onderzoek, ontwikkeling en innovatie), zowel nationale als internationale en op technologie gebaseerde projecten met publieke of private financiering te ontwerpen, te leiden en uit te voeren .... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De UNIR Master in Online Psychopedagogy zal je veranderen in een expert-counselor in human learning. Je kunt je carrière verrijken met een officiële training van de toene ... [+]

Haal je officiële diploma bij de Master in Online Psychopedagogy van UNIR

De UNIR Master in Online Psychopedagogy zal je veranderen in een expert- counselor in human learning . Je kunt je carrière verrijken met een officiële training van de toenemende vraag naar werk , gericht op de behandeling en oplossing van problemen die de educatieve vooruitgang van kinderen en adolescenten voorkomen, of tijdens professionele ontwikkeling.

Breid je kennis uit met een praktische Master van directe toepassing in de klas. Meer dan 20.000 studenten zijn al bij ons getraind

Met een sterke praktische oriëntatie, is het programma van deze officiële Master in Psychopedagogiek zo ontworpen dat je onmiddellijk alles wat je in de klas hebt geleerd kunt toepassen , samen met de nieuwste psychopedagogische hulpmiddelen.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

Word een Master in Sociale Interventie in Kennisverenigingen online in een professional die gespecialiseerd is in de analyse en interventie van sociale scenario's waarin ... [+]

16e promotie van de officiële Master in sociale interventie online van UNIR

Word een Master in Sociale Interventie in Kennisverenigingen online in een professional die gespecialiseerd is in de analyse en interventie van sociale scenario's waarin gevallen van ongelijkheid, discriminatie of sociale uitsluiting kunnen worden gegenereerd.

We hebben een specifiek en multidisciplinair programma ontworpen waarmee u een profiel kunt verwerven dat opvalt voor de breedte van uw kennis :

antropologieeconomiepsychologiesociologieSociaal werkpedagogie

Je hebt de mogelijkheid om met deze Master's Degree in Sociale Interventie in de Online Kennis Samenlevingen toegang te krijgen tot Officiële Doctoraatsprogramma 's en punten te krijgen in de Public Administration competities of competities als een postgraduaat.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De Master in Online Software Engineering van UNIR streeft ernaar de training van IT-professionals af te ronden en hen uit te rusten met kennis over webomgevingen, informa ... [+]

Neem je Master in Software Engineering online en ontvang je officiële diploma in UNIR

De Master in Online Software Engineering van UNIR streeft ernaar de training van IT-professionals af te ronden en hen uit te rusten met kennis over webomgevingen, informatiebeveiliging en software-engineering.

Deze officiële postdoctorale opleiding werd geboren als antwoord op een steeds complexere IT-industrie die gespecialiseerde en multi-geschoolde profielen nodig heeft die in staat zijn projecten te leiden, variërend van implementatie tot ontwerp en beheer van de softwarestrategie in een bedrijf.

Met deze Master's Degree in Software Engineering en Computer Systems verkrijgt u de nodige vaardigheden om:... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De officiële Master in het speciaal onderwijs online biedt je de training, vaardigheden en competenties die nodig zijn om effectief in te spelen op de specifieke eisen va ... [+]

Bestudeer je officiële master in speciaal onderwijs online met UNIR

De officiële Master in het speciaal onderwijs online biedt je de training, vaardigheden en competenties die nodig zijn om effectief in te spelen op de specifieke eisen van studenten met speciale onderwijsbehoeften (SEN) .

Met de Master in het speciaal onderwijs online, zult u niet alleen alle soorten SEN kennen, maar zult u leren om de mogelijke handicaps van uw studenten in alle onderwijstadia te diagnosticeren, op te sporen en in te grijpen .

Als docent verwerf je de nodige kwalificaties om de student te evalueren, hun situatie in de klas te beoordelen, hun ritme en leerstijl te respecteren en te ontwerpen en specifieke en effectieve leerplanaanpassingen voor hen uit te voeren . Deze training is gericht op het bevorderen van aandacht voor diversiteit in openbare, particuliere en privéscholen.... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
UNIR

De UNIR Master in Human Resources (HR) online loopt voorop in de wetenschap dat het digitale tijdperk en een globale en meervoudige omgeving het beheer van menselijk kapi ... [+]

Bestudeer uw Master in Human Resources (HR) online met UNIR

De UNIR Master in Human Resources (HR) online loopt voorop in de wetenschap dat het digitale tijdperk en een globale en meervoudige omgeving het beheer van menselijk kapitaal en talent in organisaties vereisen .

De inhoud van de onderwerpen wordt periodiek beoordeeld en regelmatig bijgewerkt op basis van de nieuwste eisen van de markt. De nieuwe rollen van de werknemer , het effectieve gebruik van Linkedin en andere sociale netwerken, de uitdagingen van bemiddeling of het beheer van verandering en diversiteit , zijn slechts enkele voorbeelden van de kennis die u in deze master zult leren.

Met een strategische en praktische visie, leert de Master in Management en Human Resources Management van UNIR hoe geavanceerde tools te gebruiken , zoals degene die de selectie en het intelligente gebruik van data mogelijk maken om het beste talent aan te trekken en te behouden en in overeenstemming te brengen met de doelstellingen van het bedrijf... [-]

Spanje Logroño
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Address
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Spanje
Website
Telefoonnr.
+34 941 209 743