Lees de Officiële Beschrijving

Missie

Onze studenten een uitgebreide opleiding geven, leiders en professionals opleiden die bereid zijn te reageren op de behoeften van een geglobaliseerde wereld, waarde toevoegen aan hun beroepen en aan sociale vooruitgang door een ondernemersgeest en sociale betrokkenheid. Kennis genereren en overdragen door toegepast onderzoek, op dezelfde manier bijdragen aan vooruitgang en ons positioneren op het snijvlak van technische en intellectuele ontwikkeling.

Visie

Bij Universidad Europea beschouwen we academische excellentie als een van onze strategische pijlers. Ons onderwijsmodel heeft dus de principes van de Europese hogeronderwijsruimte omarmd op basis van het holistische leren van het individu. In dit model is de professor zowel een mentor als een adviseur die de student gedurende zijn gehele universitaire leven ondersteunt. De student brengt anderzijds zijn eigen educatieve reis in kaart en ontwikkelt de kennis, competenties, vaardigheden en waarden die de maatschappij op dit moment vereist.

waarden

  • Samenwerking: we dragen het keurmerk dat opkomt voor onze ondernemersgeest: we zijn resoluut en gedurfd en plaatsen de student op de voorgrond. We werken samen en werken samen om de best practices in onze instelling te implementeren.
  • Internationaal: als leden van het Laureate Network hebben we een wereldwijde roeping en bereik, met behoud van sterke lokale wortels. We bieden internationale middelen om lokaal onderwijs te ondersteunen en te versterken. De omvang en invloed van het Laureate Network stellen ons in staat om onze professionals en studenten uitstekende kansen te bieden. Wij zijn een inclusieve, multiculturele organisatie die diversiteit waardeert en alle culturele perspectieven en kenmerken respecteert.
  • Analytisch: We implementeren een rigoureus zelfevaluatieproces om onze informatie en kennis voortdurend te vergroten om onze prestaties te verbeteren. Deze reflexieve aanpak, gebaseerd op data-analyse, onderscheidt ons van andere instellingen.
  • Betrouwbaar: als we 'hier voorgoed' willen zijn, moeten we het vertrouwen winnen van onze studenten en hun gezinnen, werkgevers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Alle niveaus van onze organisatie zijn onderworpen aan de hoogste eisen; we werken met integriteit en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze acties.
  • Dapper: wij zijn ondernemers; we streven ernaar om gedurfd te zijn en bereid om berekende risico's te nemen terwijl we onze beslissingen baseren op rationele, reflexieve planning. We benutten snel kansen en maken positieve veranderingen om de ervaring van onze studenten te verrijken. We zoeken naar nieuwe manieren om het leren zonder grenzen te verbeteren en het traditionele onderwijsmodel te transformeren. We hebben een innovatieve mentaliteit en we bieden leden van de universitaire gemeenschap de kans om de status-quo aan te vechten. We passen creatieve benaderingen toe op onderwijs en bedrijfsleven. We houden nooit op zoek naar nieuwe benaderingen, nieuwe technologieën, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe theorieën. Wij zijn leiders, geen volgers.
  • Verantwoordelijk: Verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten van onze studenten is de hoeksteen van onze revolutie op het gebied van onderwijs. We richten ons op studenten en werkgevers om onze programma's aan hun behoeften aan te passen. We streven naar een hoge mate van retentie, afstuderen en inzetbaarheid, zodat onze studenten die toetreden tot de arbeidsmarkt een positieve sociale impact hebben.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:


Universidad Europea - Programas Online

Vorm uzelf in een sector met een grote vraag naar gespecialiseerde professionals en certificeer uzelf met de drie specialisaties Industriële Hygiëne, Veiligheid op het We ... [+]

Vorm uzelf in een sector met een grote vraag naar gespecialiseerde professionals en certificeer uzelf met de drie specialisaties Industriële Hygiëne, Veiligheid op het Werk en Ergonomie en Psychosociologie.

De Master's Degree in Occupational Risk Prevention traint u met de technische, organisatorische en managementvaardigheden en stelt u in staat om effectief de functies uit te oefenen als Senior Technician in risicopreventie op nationaal en internationaal niveau.

U krijgt de certificeringen van de specialiteiten van industriële hygiëne, veiligheid op het werk en ergonomie en psychosociologie toegepast op risicopreventie en arbeidsgeneeskunde (alleen artsen).Deze master heeft een activeringsteken en u kunt als preventietechnicus werken.Officiële kwalificatie aanvaard door de European Higher Education Area (EHEA) en internationaal erkend.De faculteit bestaat uit actieve professionals van gerenommeerde bedrijven en experts in de onderwerpen die zij doceren.Exclusieve en actuele inhoud aangepast aan de behoeften van de sector.Je hebt een breed scala aan inhoud, hulpmiddelen en hulpmiddelen voor je leren met een dynamisch, visueel en zeer toegankelijk formaat.Theoretische en praktische training, volgens de methodiek van leren door te doen van de Europese universiteit, toegepast in een eenvoudige en flexibele technologische omgeving die u een totale compatibiliteit van uw studies met uw professionele en persoonlijke leven mogelijk maakt.Je hebt een persoonlijke mentor die je tijdens de masteropleiding begeleidt.We hebben de overeenkomst en samenwerking van de belangrijkste bedrijven in deze sector, zoals Sacyr, Ferrovial, Acciona, onder anderen.New Entrance studentprofiel... [-]
Spanje Villaviciosa de Odón
Vraag informatie aan
Spaans
10 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Europea - Programas Online

De Canarische eilanden reageren op de neiging van naties en bedrijven om steeds meer rekening te houden met de doelstelling van de bestrijding van vervuiling, de uitstoot ... [+]

De universitaire masteropleiding in hernieuwbare energie van de Europese universiteit van de Canarische eilanden reageert op de neiging van naties en bedrijven om zich steeds meer bewust te worden van de doelstelling van de bestrijding van vervuiling, de uitstoot van broeikasgassen en de vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen. Een groeiende sector die geprepareerde, flexibele en veelzijdige professionals nodig heeft.

De Europese universiteit onderscheidt zich in deze meester door:

We organiseren kleine groepen om direct contact met de professionele sector en uw netwerk te bevorderen.U krijgt technische bezoeken aan faciliteiten voor hernieuwbare energie, zodat u kunt controleren hoe ze in de praktijk brengen wat u in de klas leert.Je gebruikt up-to-date computerhulpmiddelen voor de ontwikkeling van projecten zoals WASP voor windenergie.Waarom de EUInnovatief leermodelTechnologie in de klas. We zijn klaarInternationaliteit.Actieve leraren met een solide professioneel traject.toegang... [-]
Spanje Villaviciosa de Odón
Vraag informatie aan
Spaans
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Europea - Programas Online

De beste MBA op het gebied van stedenbouw volgens de "Ranking 250 beste meesters. De enige officiële masteropleiding waarmee u de specifieke kennis van de MBA-progra ... [+]

De beste MBA op het gebied van stedenbouw volgens de "Ranking 250 beste meesters. De enige officiële masteropleiding waarmee u de specifieke kennis van de MBA-programma's verwerft die wordt toegepast op de specifieke kenmerken van de bouwsector.

beschrijvingDe Master's Degree in Building Management en Bouw - MBA Construction Management Online maakt je de professional die bedrijven momenteel nodig hebben, in staat om projecten te beheren en managementverantwoordelijkheden op zich te nemen van bedrijven die zich bezighouden met bouwen .Je zult in staat zijn om alle fasen van de bouwcyclus aan te nemen , die planning, technische en uitvoerende projecten, constructie, incidentbeheer, rehabilitatie en constructie omvat.Opleiding in de specifieke knowhow voor de voorbereiding van projecten en het beheer van werken op nationaal en internationaal niveau .U zult het beheer, de strategieën en hulpmiddelen van bedrijven die zich bezighouden met bouwen en civiele bouw diepgaand kennen.Het klooster bestaat uit professionals van erkend prestige en nationale en internationale topbestuurders van de belangrijkste bedrijven in de sector, zoals Sacyr, Ferrovial, Acciona.Inclusief toegang tot professionele certificering als Technical Building Consultant van de ACP.Theoretische en praktische training, volgens de methodiek van leren door te doen van de Europese universiteit, toegepast in een eenvoudige en flexibele technologische omgeving die u een totale compatibiliteit van uw studies met uw professionele en persoonlijke leven mogelijk maakt .Je hebt een persoonlijke mentor die je tijdens de masteropleiding begeleidt.titratie... [-]
Spanje Villaviciosa de Odón
Vraag informatie aan
Spaans
10 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad Europea - Programas Online

Bereid je voor om de uitdagingen van universitair onderwijs aan te gaan en ken de didactisch-pedagogische kennis, onderzoek, innovatie en gebruik van technologische gebie ... [+]

Bereid je voor om de uitdagingen van universitair onderwijs aan te gaan en ken de didactisch-pedagogische kennis, onderzoek, innovatie en gebruik van technologische gebieden.

beschrijving

De Master's Degree in Online University Education stelt je in staat om zowel nationaal als internationaal te oefenen als docent . Bovendien bereidt het dankzij zijn onderzoekende aard je onderzoek in de onderwijssector .

Kwalificatie erkend op Europees niveau met een hoge kwaliteit en specificiteit in de universitaire sector.

Je verwerft de nodige vaardigheden om de huidige en mondiale universiteitshoogleraar te worden die vereist is door kennis die wordt toegepast op het gebied van didactisch-pedagogisch universitair management , onderzoek, innovatie en het gebruik van technologieën.... [-]

Spanje Villaviciosa de Odón
September 2019
Spaans
15 maanden
Online
Lees meer in Nederlands