Zigurat Global Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Zigurat is uniek en onderscheidend als een disruptieve Business School

 • Wie zijn we?

Zigurat is een Global Business School gericht op innovatie en technologie. We bieden een scala aan programma's, waaronder masters, bedrijfstrainingen en evenementen, afgestemd op professionals en zakelijke behoeften. De programma's van Zigurat zijn dynamisch en gebaseerd op het ervaring en kennisaandeel van een faculteitsbestuur, dat leiders in de digitale industrie zijn. Gedreven door een multicultureel en getalenteerd team, op zoek naar verandering van de onderwijssector, bijdragen aan de ontwikkeling van de maatschappij door middel van disruptieve training en digitale transformatie.

 • Waar komen we vandaan?

Zigurat Global Institute of Technology is een gerenommeerd opleidingsinstituut, met 16 jaar ervaring in het trainen van professionals binnen de bouw, architectuur en engineering. De Business School is ontstaan vanuit de ervaring en ambitie van Zigurat om opleidingen te bieden aan bedrijven en professionals die willen deelnemen aan digitale transformatie, waardoor we een breder scala aan masters en programma's kunnen aanbieden, met een focus op andere sectoren en niveaus van een organisatie.

Visie

Een wereldwijde referentie zijn voor constante bedrijfsinnovatie, onderscheiden als een unieke en disruptieve Business School van excellentie op het gebied van onderwijs.

waarden

Wij geloven in kwaliteitsonderwijs, aangepast aan de behoeften van technologische en innovatieve omgevingen. Onze programma's zijn zo ontworpen dat toekomstige leiders de noodzakelijke veranderingen kunnen doorvoeren voor een betere samenleving.

 • Globaal

Van de diversiteit van onze deelnemers tot de docenten en de inhoud van het programma, Zigurat heeft een globale aanpak in elk aspect. Vanwege het brede scala aan sectoren en mogelijkheden om het juiste programma voor onze deelnemers te bouwen, sluiten professionals van over de hele wereld zich aan bij onze programma's.

 • Innovatie

Ons hoofddoel is om voorop te lopen bij innovatieve methodologieën en industriële toepassingen. De leden van ons faculteitsbestuur zijn professionals met ervaring en hebben veel succes geboekt. De inhoud en kennis die zij delen zijn relevant en actueel. Vanwege uitgebreid marktonderzoek en een constante ontwikkeling van dagelijkse professionele werkwijzen is dit mogelijk

 • Netwerkcommunity

We waarderen wat kan worden gebouwd als een gemeenschap, en door een omgeving te creëren waarin alle deelnemers, professoren en alumni kunnen slagen naar het volledige potentieel, dat is waar we naar streven. Ondersteuning en advies worden door alle partijen gegeven in de vorm van een netwerk dat synergieën mogelijk maakt. Onze cultuur onderscheidt zich door de samenwerking van individuen van verschillende profielen, niveaus binnen een organisatie, met een gemeenschappelijk doel om een nieuwe digitale toekomst te leiden.

 • Inzet

Het team van Zigurat wordt gevormd door experts uit de industrie, beïnvloeders en leiders met ervaring die kennis delen met deelnemers door middel van een meeslepende methode die wordt gestuurd door resultaten, zodat ze toekomstige leiders in de sector kunnen worden. De businessschool houdt zich bezig met studenten door middelen te verschaffen voor professionele ontwikkeling, aangevuld met excellente educatie.

 • Dynamisch onderwijs

De meesters van Zigurat hebben een hoge mate van interactie die zorgt voor een wereldwijde en echte ervaring en die er duidelijk toe bijdraagt dat de deelnemer actief en gemotiveerd blijft. Enkele van de differentiële waarden van deze meesters zijn de uitvoering van echte projecten, rollenspellen, communities, forums, multimedia en interactieve bronnen, evenals geïndividualiseerde bijlessen en follow-up.

Zorg voor onze planeet

We zijn toegewijd aan de economische, sociale en ecologische duurzaamheid van elke activiteit en vinden het essentieel om wereldwijd te evolueren. Zigurat moedigt duurzame projecten aan en werkt samen met bedrijven die deelnemen aan het veranderen van de resultaten van wat een dienst of een product kan bieden. WATTIA is een bedrijf dat we ondersteunen en waarmee we samenwerken. De projecten waar ze bij betrokken zijn, zijn van duurzame aard, zoals het leveren van zelfvoorzienende energie, en het is afgestemd op onze zorgen op het gebied van milieubescherming.

Methodologie

Zigurat heeft een unieke methodologie ontworpen om u op de hoogte te houden van de nieuwste tools en innovaties.

Ons engagement is niet alleen om de brede professionele ervaring te delen, maar ook om hoe we excellente pedagogische excellentie benaderen en overtreffen, om onze studenten een compleet perspectief van wereldwijde markten en innovatiemogelijkheden te bieden.

Het faculteitsbestuur van internationale industrieleiders in verschillende sectoren, waarbij we constant de inhoud die we leveren, bijwerken, is wat onze lesmethodologie uniek maakt. Een laatste individueel project, met de begeleiding van sleutelfiguren binnen innovatie en technologie, zal u toelaten om nieuwe oplossingen voor uw bestaande bedrijf te voltooien en implementeren of om nieuwe projecten te ontwikkelen. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan een samenwerkingsomgeving, door ideeën uit te wisselen en synergieën te creëren met andere deelnemers en professoren.

Canvas LMS

Het nº1 online platform wereldwijd, dat het leren eenvoudiger maakt.

 • Virtuele Campus

Moderne hulpmiddelen en hulpmiddelen die de leerervaring versterken en vereenvoudigen

 • Technologie

Open, eenvoudig te gebruiken, cloud-native leermanagementsysteem en gehoste Amazon-webservice

 • Altijd aan

Veilig als geen ander LMS en een laag risico omdat native cloud geen versies, geen upgrades, geen downloads en geen migraties betekent

Campus Canvas LMS platformlay-out

Sociaal engagement

Zigurat zet zich in om carrière-gerichte beurzen te bieden op basis van professionele ervaring, financiële behoeften en internationale toegang tot onderwijs. Omdat we ons bewust zijn van de moeilijkheden die gepaard gaan met de mogelijkheid om zich in te schrijven voor masterprogramma's, bieden we beurzen aan deelnemers die in de volgende profielen passen:

 • Subsidie voor ondernemerschap

Professionals en bedrijven die een positieve drang naar ondernemerschap, nieuwe bedrijfsprojecten of verwant aan specialisaties kunnen aantonen, zullen financiële steun krijgen als een subsidie. Een evaluatie van de voorstellen zal worden uitgevoerd door een internationale commissie die het resultaat van de goedkeuring bepaalt.

 • Subsidie voor ontwikkelingslanden

Zigurat heeft de sociale verantwoordelijkheid om gelijke toegang tot onderwijs van wereldklasse te bieden en internationale diversificatie te garanderen. We bieden beurzen aan professionals uit ontwikkelingslanden die financiële beperkingen ervaren en niet verder kunnen studeren. Verdeling van beurzen, volgens landen, edities van de programma's en het juiste profiel stelt ons in staat om te kiezen wie zal worden geselecteerd.

Locaties

Barcelona

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden