Université Virtuelle (UIV)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is Virtual University?

De Virtual International University (IVU) biedt afstandsonderwijs (bekend als e-learning cursussen). Iedereen die niet regelmatig kunnen reizen naar de universiteit kan profiteren van online training en heeft het recht te streven naar een diploma van het hoger onderwijs.

IVU is gemaakt door de International University (ITU) voor mensen met mobiliteitsproblemen beperkingen in staat stellen om de toegang tot opleidingen hoger onderwijs, dankzij de middelen en online leermiddelen (platform , mentoring, video conferencing, media, virtuele bibliotheek). Examens worden een of twee keer per jaar gehouden aan de ITU of erkende centra door IVU, en waarna de afstand student krijgt een diploma (Bachelor, Master, Engineer).

De training weg van de Virtual International University worden voorgesteld om:

  • werkende professionals die hun fundamentele en toegepaste kennis te verdiepen; wie kan regelmatig geen lessen bij te wonen,
  • studenten met een transmissie beperkingen: mensen met weinig regio's en gebieden aan buitenlands kapitaal of studenten met beperkte middelen,
  • studenten met een handicap.

Toelating aan dezelfde selectiecriteria als voor de leerlingen van de initiële opleiding, en na een commissie om de mobiliteit beperkingen valideren.

organisatie

Door innovatie en informatietechnologie, de Virtual International University (IVU) werd opgericht in 2012 tot online training te bieden. De organisatie van IVU laat afstand studenten om hun leerprogramma te beheren op basis van hun eisen.

TOELATING

U kunt zich aanmelden voor een van de aangeboden op basis van uw academisch niveau cursussen: Beroepsopleiding, ingenieursdiploma, Master. Naar aanleiding van de evaluatie van uw dossier vindt u een interview (in het college of online) en u kunt registreren als u door de commissie worden geaccepteerd.

Opleiding

U ontvangt uw toegangscodes te ontvangen en je kunt online cursussen te volgen; Verschillende instrumenten zijn beschikbaar: platform met het vlak van opleiding, verschillende media (zelfstudie, documenten, video's ..), virtuele bibliotheek. Een educatieve en academische team zal ook u begeleiden tijdens uw studies.

examens

De bewaakte huiswerk en het einde van semester examens worden gehouden op de universiteit of in één van de door IVU aan het einde van elk semester erkende centra (in januari en juni). Met een speciale ontheffing, dan kunt u ook de examens aan het einde van het academiejaar.

Locaties

Tunesië online

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Tunesië online, Tunesië
Telefoonnr.
+216 71 809 000