A.T. Still University, Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie

AT Still University of Health Sciences dient als een universitair georiënteerde universiteit die zich toelegt op het voorbereiden van zeer competente professionals door middel van innovatieve academische programma's met een verbintenis om haar osteopathische erfgoed voort te zetten en zich te richten op gezondheidszorg voor de hele mens, beurs, gemeenschapsgezondheid, interprofessioneel onderwijs, diversiteit en onderbedienden populaties.

Meer informatie over AT Still University

AT Still University (ATSU) is de stichtende instelling voor osteopathische gezondheidszorg, opgericht in 1892 door Andrew Taylor Still. Als vooraanstaande universiteit voor gezondheidswetenschappen bestaat ATSU uit twee campussen (Kirksville, Mo., en Mesa, Ariz.) Op meer dan 200 hectare met zes prestigieuze scholen. Leeromgevingen omvatten residentiële en online gezondheidszorg gerelateerde graduate graden, evenals community-based partnerschappen wereldwijd. ATSU heeft meer dan 700 werknemers toegewijd aan zijn non-profitmissie en een gemiddelde jaarlijkse inschrijving van meer dan 3.100 studenten uit 35 landen.


Onze school staat bekend om haar vooraanstaande positie als multidisciplinaire opvoeder in de gezondheidszorg. De universiteit richt zich op het integreren van de grondbeginselen van de osteopathische geneeskunde en de voortschrijdende kennis van de hedendaagse wetenschap. ATSU verdient voortdurend onderscheidingen als de afgestudeerde gezondheidswetenschappen universiteit met best-in-class curriculum en een community outreach-missie om de onderbediende te dienen. De universiteit heeft een rijke geschiedenis van leiderschap in zowel gezondheidszorgonderwijs als gecorreleerd onderzoek./>

ATSU wekt binnen studenten de compassie, ervaring en kennis op die nodig is om de hele persoon aan te spreken en de gezondheidszorg vorm te geven in gemeenschappen waar de behoeften het grootst zijn. Geïnspireerd om de gezondheidszorg voor de hele mens te beïnvloeden, dragen ATSU-afgestudeerden bij aan de toekomst van geïntegreerde zorg, terwijl ze ook leiden met een onzelfzuchtige passie in de gemeenschappen die ze dienen.

AT Still University is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.

College of Graduate Health Studies

Het doel van het College of Graduate Health Studies aan AT Still University is om uitgebreide en relevante online gezondheidsmanagementkennis te bieden via innovatieve online onderwijs van superieure kwaliteit.


De opleidingen van het College bieden werkende zorgprofessionals de kans om een ​​prestigieuze graad in de gezondheidszorg te behalen. Opties op het College of Graduate Health Studies zijn: Doctor in het onderwijs in gezondheidsberoepen, Doctor in gezondheidswetenschappen, Doctor in de gezondheidszorg, Master of Health Administration, Master in de volksgezondheid, Master in de volksgezondheid - Tandheelkundige nadruk, en Master of Science in Kinesiologie./>

ATSU's College of Graduate Health Studies belichaamt ATSU's grondbeginselen van osteopathische geneeskunde. Sinds 1892 hebben de leerstellingen van Andrew Taylor Still gediend als onze grondbeginselen en zijn ze wereldwijd het osteopathische model voor gezondheidszorgonderwijs geworden.

Gezondheidsbeheer is tegenwoordig een van de snelst groeiende beroepen, met steeds meer mogelijkheden om een ​​echt verschil te maken in de gemeenschappen die u zult dienen. Gezondheidszorg vandaag en in de toekomst heeft meer medelevende en visionaire leiders nodig om de uitdagingen voor ons te overwinnen.

De vooraanstaande online doctoraats- en masteropleidingen van ATSU-CGHS bieden de flexibiliteit die professionele professionals nodig hebben om hun doelen voor loopbaanontwikkeling te bereiken. Curriculum weerspiegelt de meest recente ontwikkelingen in de industrie en bereidt afgestudeerden voor om proactief te zijn in het navigeren door het steeds veranderende tij van de gezondheidszorg. ATSU Online studenten hebben ook de gelegenheid om klinische ervaring op te doen in hun geboortestad, andere delen van het land en over de hele wereld.

Afgestudeerden maken deel uit van de 125-jarige geschiedenis van uitmuntendheid en zijn verbonden met een familie van professionals die de passie hebben om te dienen waar dat het meest nodig is.

Onze programma's

  • Master of Health Administration
  • Master in de volksgezondheid
  • Master in de gezondheidszorg - Tandheelkundige accenten
  • Master of Science in de bewegingswetenschappen
  • Doctor of Health Administration
  • Doctor in het gezondheidsonderwijs
  • Doctor in gezondheidswetenschappen

Locaties

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, Verenigde Staten