Lees de Officiële Beschrijving


De School of International Service (SIS) bij American University begrijpt dat complexe wereldwijde uitdagingen interdisciplinaire, samenwerkende oplossingen vereisen. De diverse SIS-gemeenschap is verenigd door het idee van dienstverlening.

De deskundige faculteit, het ondersteunende personeel en het netwerk van voltooide collega's bereiden studenten op voor carrières in internationale zaken, met aandacht voor crossculturele gevoeligheid en begrip, professionele expertise en sterke analytische vaardigheden. SIS wordt door het buitenlands beleidstijdschrift doorgaans als een top tien school van internationale zaken gerangschikt.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

American University - School of International Service (SIS)

AU's MA in Internationale Betrekkingen combineert geavanceerde internationale relatietheorieën en -methoden met een concentratie in Global Security & Conflict Resolut ... [+]

De online Master of Arts in internationale betrekkingen is speciaal ontworpen om studenten een basis te bieden in geavanceerde internationale betrekkingen, evenals een specialisatie in een interdisciplinair vakgebied. De huidige concentraties omvatten Global Security & Conflict Resolution en Sustainable International Development.

Studenten en leden van de faculteit communiceren in realtime tijdens wekelijkse live online lessen die worden aangeboden via een innovatief videoconferentieplatform. Van studenten wordt verwacht dat zij de cursussen en lezingen voltooien voorafgaand aan deze kleine, live discussiesessies.

Door het gebruik van innovatieve technologieën en realistische meeslepende ervaringen combineert International Relations Online de flexibiliteit van een wereldwijd online programma met de striktheid, kwaliteit en interactie in de klas van een ervaring op de campus. Studenten van het programma profiteren van:... [-]

Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands