Lees de Officiële Beschrijving

Snelle feiten over Adelphi University

Onze cijfers vertellen een boeiend verhaal over onze studenten en hun succes.

STUDENTEN DEMOGRAFIE

 • Gemiddelde klasse van undergrad-klassen: 20,8
 • Verhouding student / faculteit: 10: 1
 • 5.266 Undergraduate studenten
 • 43 vertegenwoordigde staten (inclusief Amerikaanse territoria)
 • 57 vertegenwoordigde landen

TOELATING EN KOSTEN VAN AANWEZIGHEID

 • Gemiddelde middelbare school GPA: 3.5
 • 1155: Average SAT Score (Gecombineerd op wiskundige evidentie gebaseerd lezen en schrijven)
 • 50 programma's van studie (undergraduate)
 • $ 37.170 collegegeld en kosten
 • 73% aanvragers geaccepteerd
 • 94,9% van eerstejaarsstudenten ontvangen financiële steun
 • $ 14.360 Kamer en pension (jaarlijkse kosten van standaard dubbele inwoneraantastakost) Maaltijdplan (jaarlijkse kosten van het goudplan)

ATLETIEK

 • 23 Divisie II sporten
 • 4 Noordoost-10 Presidents 'Cup
 • 81 Noordoost-10 Conference Championships
 • 213 NCAA Tournament-optredens
 • 16 nationale kampioenschappen

Prijzen en erkenning voor Adelphi University

Adelphi is trots om door toporganisaties te worden erkend.

Adelphi University is nationaal erkend en geciteerd door verschillende gerespecteerde organisaties en publicaties zoals The Princeton Review, US News en World Report, Fiske Guide to Colleges en Forbes als een top keuze voor een kwaliteitseducatie. In een tijd dat het hoger onderwijs intensief wordt onderzocht om de relevantie en waarde ervan aan te tonen, zijn we er trots op te weten dat andere mensen op de hoogte zijn van de geweldige dingen die gebeuren in Adelphi.

US NIEUWS

Amerikaans nieuws

US News heeft Adelphi ook genoemd naar de lijst met beste Graduate Schools voor onze programma's in Nursing, Speech Language Pathology, Clinical Psychology, Audiology and Social Work; we zijn ook gerangschikt als een van de beste colleges voor veteranen.

PRINCETON REVIEW

De Princeton Review heeft Adelphi University gerangschikt als een van de beste Northeastern Colleges, evenals de lijst van Green Colleges voor uitzonderlijke verplichtingen ten aanzien van duurzaamheid op basis van academische aanbiedingen en loopbaanvoorbereiding voor studenten, campusbeleid, initiatieven en activiteiten.

FISKGIDS VOOR COLLEGES

Adelphi is erkend door de Fiske Guide to Colleges als een van de 'beste en meest interessante' instellingen van het land en is gedurende 11 opeenvolgende jaren opgenomen in een select aantal Best Buys in het hoger onderwijs. Slechts 25 particuliere instellingen in het land ontvangen dit onderscheid elk jaar. Accolades zoals deze bieden een onafhankelijke evaluatie van hoe de school het collegegeld-centrische onderwerp van return on investment doet.

COLLEGES VAN ONDERSCHEID

Adelphi is opnieuw door de organisatie Colleges of Distinction erkend voor onze uitmuntendheid op vier gebieden: betrokkenheid, onderwijs, gemeenschap en resultaten. Hun evaluatie omvat factoren zoals gerespecteerd worden door onderwijsprofessionals, met een sterke focus op het onderwijzen van studenten, het bieden van een breed scala aan ervaringsgerichte leermogelijkheden, het bevorderen van een actief leven op de campus en het aanbieden van een niet-gegradueerd onderwijs dat zeer wordt gewaardeerd door afgestudeerde programma's en werkgevers.

USA VANDAAG COLLEGE

USA TODAY College heeft Adelphi getagd als een top-10 school in de Verenigde Staten op het gebied van maatschappelijk werk. Adelphi werd zesde in de natie van de 513 geaccrediteerde Bachelor in Social Work-programma's, een uitzonderlijke ranglijst voor een school die ongeveer een tiende is van de meeste van de andere top negen. Deze lijst was gebaseerd op resultaten van studenten en het vermogen om een ​​baan te vinden. Met BSW, MSW, Ph.D. en certificeringsprogramma's leidt de School of Social Work beoefenaars op om het leven te verbeteren en pleiten voor sociale rechtvaardigheid en ethische sociale werkpraktijken.

FORBES

Als een van de America's Top Colleges van het tijdschrift Forbes is Adelphi goedgekeurd voor wat zijn studenten uit hun opleiding krijgen, in tegenstelling tot wat hen naar school brengt. Forbes toont de hogescholen en universiteiten die het beste rendement opleveren op uw onderwijsinvesteringsdollars: lage studentenschuld, tijdige afstuderen, kwaliteitsacademici, hoog verdienvermogen en carrièresucces.

COLLEGE KEUZE

Adelphi University is in 2017 erkend als een van de 50 beste disability-vriendelijke colleges en universiteiten van College Choice, omdat het 'een consistente waarde en prioriteit heeft getoond om te voldoen aan de fysieke, sociale en academische behoeften van studenten met leerstoornissen en speciale behoeften'.

CRAIN'S NEW YORK BUSINESS

Crain's New York Business prees de Robert B. Willumstad School of Business als een van de grootste MBA-programma's in New York op basis van inschrijving.

GELDMAGAZINE

Money magazine heeft Adelphi University op de lijst van beste hogescholen voor uitmuntendheid in onderwijskwaliteit, betaalbaarheid en alumni-inkomsten. Als een van de beste keuzes die gezinnen kunnen maken, biedt Adelphi University studenten een wereldwijde leerervaring die hen volledig voorbereidt op succesvolle, bevredigende carrières door middel van innovatieve programmering, toegewijde faculteit, uitgebreide ondersteuning en diensten en diverse leermogelijkheden. Adelphi-studenten studeren af ​​met de tools om te concurreren en uit te blinken in hun gekozen vakgebied en de vaardigheden om in de behoeften van hun gemeenschap te voorzien. Blijvende relaties worden op verschillende manieren gecreëerd en onderhouden door de universiteit. Het alumni-netwerk van Adelphi is meer dan 100.000 man sterk.

BETHPAGE BESTE VAN LONG ISLAND

Elk jaar vraagt ​​de Long Island Press lezers om op hun favorieten te stemmen voor de Best of Long Island Awards van het papier. In 2017 verkozen Long Islanders Adelphi no. 1 in zeven categorieën: Best College of University-voor 19 andere colleges-Best Public Garden, Best Concert Venue, Best Local Live Theatre, Kali Chan voor Best Publicist en Dominic Scala voor Best College Sports Coach. En onze president, Christine M. Riordan, Ph.D., werd Best College President genoemd.

CENTRUM VOOR WERELDORGANISATIES

Adelphi University 's Gordon F. Derner School of Psychology staat op de vierde plaats op de ranglijst van scholen voor psychologie en psychoanalyse van het Centre for World University Rankings (CWUR). Meer dan 26.000 graadverlenende instellingen waren opgenomen in de jaarlijkse ranglijst.

MILITAIRE EN VETERANS

Als een Military Friendly School® staat Adelphi gerangschikt in de top 20 procent van hogescholen, universiteiten en handelsscholen in het land die het meest presteren om leden van de militaire dienst, veteranen en echtgenoten als studenten te omhelzen en hun succes op de campus te verzekeren. De lijst erkent alleen de top 15 procent van hogescholen, universiteiten en vakscholen die het meest doen om Amerika's veteranen te omarmen als studenten.

Het Amerikaanse Department of Veterans Affairs heeft Adelphi genoemd als een Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program school. Dit betekent dat gekwalificeerde veteranen tegen weinig of geen kosten aan Adelphi kunnen deelnemen.

STICHTING CARNEGIE

Als ontvanger van de Carnegie Community Engagement Classification 2010 is de Adelphi University genoemd in de onlangs vrijgegeven 2015 lijst van aangewezen honorees. Toegekend door de Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching, deze aankondiging sterkt Adelphi's toewijding aan zijn grotere gemeenschap voor de wederzijds voordelige uitwisseling van kennis en middelen in een context van partnerschap en wederkerigheid.

Adelphi is een van de 361 instellingen die nu de Community Engagement Classification houden, en erkent het engagement en de bijdrage van de universiteit aan belangrijke communautaire agenda's. De universiteit is een van slechts 24 instellingen geselecteerd uit New York.

CONCERN NOORDOOST-10 CONFERENTIE VOORZITTERSKOP

Adelphi's atletiekprogramma werd wederom geëerd met de Northeast-10 Presidents 'Cup in 2017. De presidentenbeker wordt uitgereikt aan de instelling die de meest cumulatieve punten verzamelt, gebaseerd op de finishes in de reguliere competitie, van al zijn programma's die concurreren in liga-kampioenschappen. Adelphi vervoegde de Northeast-10 in 2009.

PRESIDENT'S HOGER ONDERWIJS COMMUNITY SERVICE HONOR ROLL

Voor het vijfde jaar op rij is Adelphi vernoemd naar The President's Higher Education Community Service Honor Roll. Dit is een nationale onderscheiding die wordt uitgereikt aan hogescholen en universiteiten die blijk hebben gegeven van uitmuntendheid bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve programma's voor gemeenschapsbetrokkenheid en gemeenschapsdienstverlening aan hun instellingen. Wederom werd Adelphi dit jaar opnieuw geëerd door de onderscheiding "With Distinction" te ontvangen, een ranglijst voorbehouden aan "toplaagse aanvragende instellingen" in de categorieën van algemene gemeenschapsdienst en onderwijs.

PAYSCALE.COM

Payscale.com vermeldt Adelphi als een leider onder de nationale universiteiten met betrekking tot de uiterst belangrijke return on investment factor (ROI). Het beschrijft de uitkomsten van studenten, analyseert het gemiddelde salaris van studenten en afgestudeerde studenten en welke werkgevers huren afgestudeerden in welke geografische locaties. Deze gegevens werden ook gebruikt door AffordableCollegesOnline.org, die Adelphi identificeerde als een van de 84 hogescholen in New York, waar de graden hun vruchten afwierpen en studenten meer verdienden gedurende hun leven dan andere instellingen. Payscale's jaarlijkse collegegeld return on investment (ROI) rapport vindt Adelphi met de hoogste jaarlijkse ROI-wanneer financiële hulp is ingeburgerd - van elk college op Long Island. Adelphi-afgestudeerden ervaren een 10,6 procent jaarlijkse collegegeld ROI en een 30-jarig netto rendement van $ 545.000.

TOP MANAGEMENT GRADEN

Adelphi University Robert B. Willumstad School of Business van de Adelphi University staat op de ranglijst van nr. 16 van de top 25 MBA-programma's van Topmanagement in 2017 in New York en staat in de Top 25 van de beste New Yorkse bedrijfsscholen van Topmanagement. wordt erkend vanwege zijn "combinatie van excellentie en betaalbaarheid van het onderwijs", terwijl zijn undergrad-programma wordt aangehaald voor accreditaties door AACSB International en de Middle States Commission on Higher Education, evenals zijn prestigieuze ranglijsten door US News

HET ONDERWIJSVERTROUWEN

De Education Trust heeft opgemerkt dat Adelphi een "Top 25-gainer is in Spaanse studentengraduatiepercentages bij privé-instellingen." Het rapport met als ondertitel "Toename van behaalde resultaten door het verbeteren van afstudeercijfers en het dichten van hiaten voor Spaanse studenten", wees erop dat Adelphi sterke winsten heeft gemaakt bij het verbeteren van de resultaten voor Latino-studenten.

VERENIGDE NATIES

In 2003 heeft de Commissie niet-gouvernementele organisaties van het Departement voor Openbare Informatie Adelphi van de Verenigde Naties als niet-gouvernementele organisatie goedgekeurd als erkenning voor het streven van de universiteit om 'wereldwijde bekendheid met internationale aangelegenheden en de Verenigde Naties bij de universitaire gemeenschap te brengen en het publiek."

ERKENNING VOOR ONDERWIJSONDERWIJS VAN NYCDOE

Adelphi verbonden met een andere regionale school voor het hoogste percentage van docenten - 12 procent - beschouwd als zeer effectief in de verbetering van studenten op gestandaardiseerde wiskunde en Engels testen tussen de vierde en achtste klas in de Teacher Preparation Program Reports van het New York City Department of Education. Deze erkenning is beschreven in The Wall Street Journal en op de Politico-website.

MYMAJORS MAGAZINE

Adelphi stond in het tijdschrift MyMajors als een van de 20 beste scholen met de meest gematchte majors. Potentiële studenten nemen de MyMajors-quiz en worden gekoppeld aan scholen uit hun database van 7.200 instellingen voor hoger onderwijs.

DE GEHOORZITTING

The Hearing Review heet Adelphi University en zijn partners in het Long Island Doctor of Audiology Consortium tot beste van de lijst voor hoorprofessionals.

SIERRA CLUB

Adelphi's belangrijkste Garden City-campus is een geregistreerd arboretum, onderdeel van waarom de Sierra Club de universiteit een 'coole school' noemde.

VOLWASSEN ONDERWIJSGERICHTE INSTELLING VAN HET HOGER ONDERWIJS

Adelphi's College voor professionele en permanente studies (voorheen University College) is lid van de Council on Adult and Experiential Learning (CAEL) van Adult Learning Focused Institutions (ALFI). College van professionele en permanente studies is slechts een van de drie ALFI-lidinstellingen in de staat New York.

HANDLEIDING NIVEAUMANAGEMENT GEDEELTE PROGRAMMA

De Emergency Management Degree Program Guide gerangschikt Adelphi University # 10 als een topschool voor online master management master degrees.

DE KEUZEPRIJS VOOR VROUWEN

De Women's Choice Award heeft Adelphi University als een van de 300 beste hogescholen voor vrouwen op basis van criteria zoals campusveiligheid, reputatie, student-tot-faculteitsratio, diepte van het onderwijs en vierjarige afstudeercijfers.

ANIMATION CAREER REVIEW

Adelphi University is genoemd naar de lijst van Top 50-scholen in de VS voor Game Design en Ontwikkeling door Animation Career Review.

BESTE UNIVERSITEIT PRESTATIES KUNSTCENTRA IN DE VS.

ClickitTicket noemde de Adelphi PAC een van de 35 beste universitaire podiumkunstencentra in het land, met vermelding van de uitstekende technologie en creativiteit.

TOP 50 ONLINE SPORTS MANAGEMENT-PROGRAMMA'S

Adelphi University is benoemd tot de lijst van de Top 50 Online Master's in Sports Management Programma's 2018 van de natie door de online business onderwijs en carrière gids Top Management Degrees.

Nadenkend over het uitzonderlijke onderscheid dat aan de school is toegekend, is Adelphi trots op haar reputatie van uitmuntendheid in academici, atletische ervaringsleren en return on investment. De universiteit blijft zichzelf uitdagen om de uitzonderlijke leer- en servicemogelijkheden te bieden die studenten en onze gemeenschap als geheel kunnen laten groeien.

Teacher.org's augustus 2016 De beste hogescholen voor master in het onderwijs scoorden Adelphi University No.13 op hun lijst van 352 kwalificerende scholen.

De Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching selecteerde 115 Amerikaanse colleges en universiteiten voor de 2010 Community Engagement Classification. Adelphi University was een ontvanger.

Over het Amerikaanse nieuws

Forbes heeft Adelphi University nr. 381 op de lijst met beste Amerikaanse Adelphi University van Amerika geplaatst.

Adelphi University in een oogopslag

Een moderne grootstedelijke universiteit met een persoonlijke benadering van hoger onderwijs.

Adelphi University is een zeer bekroonde, nationaal gerangschikte, krachtig verbonden universiteit voor doctoraatsonderzoek die uitzonderlijke programma's voor vrije kunsten en wetenschappen en professionele training met bijzondere kracht aanbiedt in de kernvakken vier-arts en geesteswetenschappen, STEM en sociale wetenschappen, de beroepen in het bedrijfsleven en het onderwijs en de gezondheidszorg. en wellness. Adelphi zet zich in om het leven van studenten te transformeren in kleine klassen, hands-on leren en innovatieve manieren om het succes van studenten te ondersteunen.

Adelphi werd in 1896 in Brooklyn opgericht en is de oudste particuliere universiteitsmedewerker van Long Island. Tegenwoordig biedt Adelphi bijna 8.000 studenten op haar prachtige hoofdcampus in Garden City, New York - op slechts 37 km van de culturele en stage-mogelijkheden van New York City - en op dynamische leercentra in Manhattan, de Hudson Valley en Suffolk County en online.

Meer dan 100.000 Adelphi-afgestudeerden hebben de vaardigheden verworven om professioneel te gedijen als actieve, zorgzame burgers, die hun stempel drukken op de universiteit, hun gemeenschappen en de wereld.

Geschiedenis van Adelphi University

Zie hoe Adelphi is getransformeerd in een krachtige instelling.

Adelphi University wortels van Adelphi University reiken terug tot 1863 en de oprichting van de Adelphi Academy, een particuliere voorbereidende school in Brooklyn, New York. De Academie werd opgericht in 1869 en de Raad van Bestuur was belast met het opzetten van een eersteklas instelling voor de breedste en grondigste training, en om zijn voordelen zo toegankelijk mogelijk te maken voor de grootste aantallen van onze bevolking. De school kreeg al snel een reputatie voor haar innovatieve curriculum, met name in de fysieke cultuur en het onderwijs voor jonge kinderen.

De benoeming van Charles H. Levermore, Ph.D., als hoofd van de Academie in 1893 was een belangrijk moment in Adelphi's geschiedenis. Toen hij zich realiseerde dat de stad Brooklyn geen liberale kunstacademie had, greep Levermore de kans om Adelphi College op te richten. Door de inspanningen van Timothy Woodruff, de voormalige luitenant-gouverneur van de staat New York en de toekomstige president van Adelphi's Board of Trustees, kreeg Adelphi College, met 57 studenten en 16 instructeurs, een charter-een van de vroegste handvesten toegekend aan een coeducational college door de College van Regenten van de staat New York - op 24 juni 1896. Voortaan waren de afgegeven diploma's de zegels van het Adelphi College en van de Universiteit van de staat New York en werden ondertekend door de officieren van het College en door de kanselier en de secretaris van de universiteit. Voor de komende 25 jaar bleef de Academie intact en toch gescheiden van het College.

In de loop van de volgende 100 jaar groeide en veranderde Adelphi aanzienlijk. In 1929 werd de Adelphi University de eerste particuliere, gemengde instelling voor hoger onderwijs op Long Island. Sinds die tijd hebben meer dan 100.000 studenten onze deuren gepasseerd, waardoor hun stempel werd gedrukt op de universiteit en de wereld daarbuiten.

Tegenwoordig bloeit Adelphi. Onze hogescholen en scholen omvatten het College van Kunsten en Wetenschappen; de Gordon F. Derner School of Psychology; het Honours College; de Robert B. Willumstad School of Business; de Ruth S. Ammon School of Education; de School of Nursing; de school voor sociaal werk; en het college van professionele en permanente studies. We hebben onze academische gemeenschap nieuw leven ingeblazen en geïnvesteerd in onze toekomst. Onze faculteit leidt de weg om ervoor te zorgen dat onze studenten het beste onderwijs in de regio krijgen en dat Adelphi nog steeds een essentiële hulpbron is voor onze lokale gemeenschappen. Terwijl we ons strategisch plan omzetten in een visie voor onze toekomst, is de campusgemeenschap bijeengekomen om wederzijdse doelen te bereiken die zijn gericht op studiebeurzen en prestaties van studenten.

Terwijl universiteiten in het hele land faculteit hebben geëlimineerd, heeft Adelphi sinds 2001 meer dan 280 nieuwe professoren aangenomen. Huidig ​​full- en parttime facultair totaal 956, met een verhouding studenten / faculteit van 10: 1. Om ervoor te zorgen dat onze wetenschappers over de middelen beschikken om hun doelen te bereiken, hebben we miljoenen dollars geïnvesteerd in infrastructuur. We hebben onze faciliteiten gerenoveerd; onze technologie hebben verbeterd en slimme klaslokalen hebben gemaakt; onze bibliotheken drastisch verbeterd - zowel faciliteiten als collecties; en investeerde in nieuwe apparatuur, waaronder geavanceerde lasers voor twee nieuwe fysica laboratoria, een atomaire scanning microscoop en een nucleaire magnetische resonantie machine voor het chemieprogramma, nieuwe piano's van Steinway

Wetenschappers van de universiteit leveren een belangrijke bijdrage aan hun vakgebied. In de afgelopen jaren zijn de Adelphi-faculteitsleden erkend als Fulbright en Hartford Scholars en hebben ze financiering ontvangen van de National Endowment for the Humanities, de National Institutes of Health en de National Science Foundation. De School of Social Work is geaccrediteerd voor de maximale tijd die het accreditatiebureau verleent. Onze School of Social Work werd opnieuw geaccrediteerd zonder aanbevelingen voor verbetering door de Council on Social Work Education's evaluatiecommissie ter plekke en het zelfstudiedocument van de School maakte indruk op de raad dat het nu wordt gebruikt als een model in heraccreditatietrainingen voor andere programma's.

Momenteel bloeien bijna 8.000 studenten in onze klaslokalen, in onze programma's, op onze sportvelden op de belangrijkste Garden City-campus en in centra in Manhattan, Hauppauge en Poughkeepsie. Onze studenten zijn doorgegaan met het behalen van prijzen en nationale erkenning voor hun studiebeurs, service en leiderschap.

Adelphi probeert ook zijn plaats, staat en natie te dienen door het onderzoek en de praktijk van zijn faculteit; het versterken van de banden tussen de professionele scholen en de gemeenschap; de enscenering van vooraanstaande culturele evenementen op haar campussen; en vooral, het onderwijs aan een generatie toekomstige leiders en geïnformeerde burgers, professionals en leden van de gemeenschap.

Adelphi University missie en visie

Mission Statement

Onze universiteit transformeert de levens van alle studenten door een onderscheidende omgeving van intellectuele striktheid, onderzoek, creativiteit en diepe betrokkenheid van de gemeenschap te creëren op vier kerngebieden: kunst en humaniora, STEM en sociale wetenschappen, de beroepen en gezondheid en welzijn.

Visie

We zullen een nationaal gerespecteerde leider worden - een standaarddrager - voor het herdefiniëren van de praktische en persoonlijke waarde van onderwijs voor studenten, door hen te helpen hun succes te definiëren in de klas, op de campus, in carrières en gemeenschappen en daarbuiten.

waarden

We laten ons leiden door zes kernwaarden die een voorbeeld zijn van het type community dat we willen creëren:

 1. Academische excellentie
 2. Creativiteit en innovatie
 3. Gemeenschap en samenwerking
 4. Wereldwijd bewustzijn en diversiteit
 5. Respect voor het individu
 6. Waarheid en integriteit

Deze school biedt ook:

Advanced Certificate

Adelphi University

Bereid je voor op een zeer lonende carrière met de online geavanceerde certificaatprogramma's in Autisme en Ernstige of Meervoudige Handicaps (Advanced ASMD) en Autis ... [+]

Krijg expertise, verdien erkenning en zet jezelf in voor carrièrevooruitgang met onze certificaatprogramma's.

Bereid je voor op een zeer lonende carrière met de online geavanceerde certificaatprogramma's in Autisme en Ernstige of Meervoudige Handicaps (Advanced ASMD) en Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) aangeboden door de Ruth S. Ammon School of Education. De programma's bieden u een uitzonderlijk rijke leerervaring, kennis die u onmiddellijk op de werkplek kunt toepassen en een waardevolle educatieve referentie.

Ze bieden ook een unieke kans om te studeren met en inzichten te vergaren van Stephen Shore, Ed.D., een nationaal erkende academicus en Adelphi University faculteitslid wiens expertise volledig is geïnformeerd door zijn ervaring in het autismespectrum.... [-]

Verenigde Staten Garden City
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Adelphi University

Bereid je voor op een zeer lonende carrière met de online geavanceerde certificaatprogramma's in Autisme en Ernstige of Meervoudige Handicaps (Advanced ASMD) en Autis ... [+]

Krijg expertise, verdien erkenning en zet jezelf in voor carrièrevooruitgang met onze certificaatprogramma's.

Bereid je voor op een zeer lonende carrière met de online geavanceerde certificaatprogramma's in Autisme en Ernstige of Meervoudige Handicaps (Advanced ASMD) en Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) aangeboden door de Ruth S. Ammon School of Education. De programma's bieden u een uitzonderlijk rijke leerervaring, kennis die u onmiddellijk op de werkplek kunt toepassen en een waardevolle educatieve referentie.

Ze bieden ook een unieke kans om te studeren met en inzichten te vergaren van Stephen Shore, Ed.D., een nationaal erkende academicus en Adelphi University faculteitslid wiens expertise volledig is geïnformeerd door zijn ervaring in het autismespectrum.... [-]

Verenigde Staten Garden City
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Associate Degrees

Adelphi University

De Adelphi University online Associate of Science in Emergency Services Administration (AS in ESA) biedt snel de bouwstenen om dit dynamische, uitdagende en belonende vel ... [+]

Leer wat er nodig is om ergens voor te zijn - en breng je opleiding en carrière naar een hoger niveau.

De Adelphi University online Associate of Science in Emergency Services Administration (AS in ESA) biedt snel de bouwstenen om dit dynamische, uitdagende en belonende veld te betreden of vooruit te helpen. Je verwerft niet alleen praktische kennis en vaardigheden die je onmiddellijk kunt toepassen op je beroep, gemeenschap en leven, maar ook een carrière-aanmoedigende referentie.

Ons geavanceerde curriculum voor planning van alle gevaren is van toepassing op alle disciplines, organisaties, sectoren en sectoren, en opent deuren naar diverse werkgelegenheidskansen op het gebied van hulpdiensten. Het werd ontwikkeld en wordt gegeven door vooraanstaande opvoeders, onderzoekers en praktijkmensen, waarvan velen met front-line ervaring met het beheren van grote geplande en ongeplande evenementen, waaronder presidentiële bezoeken, wereldwijde vergaderingen, terroristische aanvallen, gezondheidsepidemieën, transportrampen en natuurrampen.... [-]

Verenigde Staten Garden City
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Certificaat

Adelphi University

Adelphi University heeft een hoogwaardig, academisch streng online online Engels-Spaans Translation Studies Certificate-programma gebouwd om tweetalige individuen de moge ... [+]

Scherp je tweetalige vaardigheden aan en studeer je klaar om te profiteren van carrièrekansen in een snel groeiend veld.

Adelphi University heeft een hoogwaardig, academisch streng online online Engels-Spaans Translation Studies Certificate-programma gebouwd om tweetalige individuen de mogelijkheid te bieden snel en gemakkelijk vaardigheden te ontwikkelen waar veel vraag naar is.

Het programma is open voor het publiek. U hoeft geen Adelphi-student te zijn om deel te nemen aan cursussen en overal ter wereld te verblijven. Het volledig online, door een instructeur geleide niet-gecrediteerde Engels / Spaans certificaat bereidt afgestudeerden voor op het examen van de American Translators Association (ATA) certificering en kan in zes tot acht maanden worden afgerond.... [-]

Verenigde Staten Garden City
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Adelphi University

Het online Graduate Certificate in Emergency Management van de Adelphi University studenten efficiënt en effectief kennis en vaardigheden aan die van toepassing zijn op e ... [+]

Verwerven van kennis, vaardigheden en inzichten van marktleiders en een carrièrebelofte verdienen - in uw eigen planning.

Het online Graduate Certificate in Emergency Management van de Adelphi University studenten efficiënt en effectief kennis en vaardigheden aan die van toepassing zijn op elke discipline en branche, in slechts één jaar. Zoals recente gebeurtenissen aantonen, moeten managers in organisaties van elke omvang en elke regio worden voorbereid wanneer er een noodsituatie toeslaat. Wat uw beroep ook is, het online behalen van uw Emergency Management Certificate bij Adelphi stelt u in staat om principes voor noodbeheer toe te passen op uw werkplek, gemeenschap en leven.

Het algemeen toepasbare all-hazards-curriculum wordt ontwikkeld en gegeven door de faculteitsleden van Adelphi University , waarvan velen met eerstelijnservaring het managen van grote geplande en ongeplande evenementen, waaronder presidentiële bezoeken, wereldwijde vergaderingen, terroristische aanslagen, gezondheidsepidemieën, luchtvaartrampen en natuurrampen. Ze weten dat paraatheid niet alleen het levensonderhoud en eigendom van mensen beschermt, maar ook levens spaart en dat ze zich inzetten om het land voor te bereiden op steeds onvermijdelijker noodgevallen - één student per keer.... [-]

Verenigde Staten Garden City
September 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Verenigde Staten
Website