American Heritage College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MISSIE

Professionals inspireren en toerusten via praktische, toegankelijke, vaardighedenbevorderende programma's die de loopbaanontwikkeling en persoonlijk succes bevorderen.

VISIE

American Heritage College voorziet een markt waarin ambitieuze, ondernemende professionals toegang hebben tot betaalbare vaardighedentrainingen om hen te helpen een meetbare loopbaanontwikkeling te bereiken die individuen, bedrijven en de samenleving verrijkt.

WAARDEN

Verantwoording: Net zoals we onszelf verantwoordelijk houden tegenover onze studenten en onze grotere gemeenschap, tonen onze studenten verantwoording aan zichzelf.

Professionaliteit: de professionaliteit waarmee we onze universiteit leiden, wordt weerspiegeld in de professionaliteit die onze studenten leren en tentoonstellen.

Excellentie: we streven naar excellentie in het dienen van onze studenten en het creëren van hoger geschoold personeel voor onze gemeenschap - onze studenten streven ook naar uitmuntendheid in hun academici en in hun leven.

Flexibiliteit: onze flexibiliteit is een sleutelfactor in ons vermogen om te draaien om aan de eisen van de steeds veranderende arbeidsmarkt te voldoen, en we zoeken naar docenten en studenten die deze kwaliteit tonen door hun bereidheid om hun vaardigheden voortdurend bij te werken om relevant te blijven ondanks hun De steeds diversere eisen van loopbaanpaden.

Integriteit: Integriteit is de kern van American Heritage College ; het is wat we weergeven in al onze acties, en maakt een integraal onderdeel uit van wat onze studenten naar de gemeenschap brengen wanneer ze onze groep verlaten.

GOEDKEURINGEN

American Heritage College is een particuliere instelling die is goedgekeurd door het Bureau voor Private Postsecondary en Beroepsonderwijs, overeenkomstig de California Education Code Section § 94311.

De goedkeuring van het Bureau houdt in dat de instelling voldoet aan de normen van de staat, en impliceert geen goedkeuring of aanbeveling door de deelstaatraad.

American Heritage College wordt erkend of goedgekeurd door: California Workers Association, Department of Rehabilitation, California EDD-ETPL, en is een erkende dienstverlener voor de Workforce Innovation and Opportunity Act (WIOA).

DE BIJSTAND BIJ DE BAAN

Met zijn laserfocus op het heropvoeden van werkende professionals, is de succesvolle plaatsing van afgestudeerden van cruciaal belang voor American Heritage College . Alle afgestudeerden krijgen toegang tot plaatsingsdiensten - zowel voor als na het afstuderen. Onze plaatsingsspecialisten helpen niet alleen afgestudeerden om nieuwe banen te vinden, maar helpen afgestudeerden ook om strategieën te ontwikkelen voor loopbaanontwikkeling binnen hun huidige bedrijven.

American Heritage College is gecertificeerd en / of goedgekeurd door de volgende geprivatiseerd

Locaties

Oranje

Orange Campus

Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 Oranje, Californië, Verenigde Staten

Garden Grove

Garden Grove Campus

Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, Californië, Verenigde Staten

Lang strand

Long Beach Campus

Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Lang strand, Californië, Verenigde Staten

Oceanside

Oceanside Campus

Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden