American National University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 1886 zag een groep visionaire opvoeders en bedrijfsleiders de noodzaak van een hogeronderwijsinstelling gericht op loopbaangerichte training om te voldoen aan de behoeften van het personeel in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Samen stichtten ze wat nu bekend staat als American National University met de bedoeling om werknemers op te leiden in bedrijven, banken, boekhouding, administratie en andere bekwame beroepen.

American National University gestaag een reputatie opgebouwd om mannen en vrouwen een efficiënte en effectieve opleiding te bieden die hen voorbereidt op de wereld van professioneel werk. Studenten uit vele staten maakten de tocht naar Roanoke, Virginia om een ​​praktische opleiding te ontvangen die meer gericht en relevant was dan die aangeboden door andere hogescholen en universiteiten van die tijd.

Toen de eerste honderd jaar van de instelling ten einde liepen, waren er echter al veranderingen gaande die de instelling een ander uiterlijk zouden geven, zelfs als het trouw bleef aan haar oorspronkelijke doel. In plaats van studenten uit omliggende landen te laten verblijven in de slaapzalen en grote centrale campus in Roanoke, kwam de American National University naar hen toe. Nieuwe community-based campussen werden gebouwd in zuidwest Virginia, Kentucky en Tennessee. Naarmate de behoeften van het personeelsbestand groter werden, werd de bedrijfstraining aangevuld met carrière-gerichte programma's op het gebied van computers en gezondheidszorg. Certificaatprogramma's waren niet langer de norm: studenten volgden een meer diepgaande studie die leidde tot associatieve graden en de eerste baccalaureaatprogramma's van de universiteit werden geïntroduceerd.

Tegenwoordig zijn American National University en National College uitgegroeid tot een instelling op universitair niveau die meer dan 45 academische programma's aanbiedt via 30 community-based locaties in zes staten. Een groeiende eUniversiteit bedient een groeiend aantal studenten in zowel 100% online als gemengde formats, terwijl duizenden internationale studenten zich tot National hebben gewend voor zowel academische opleidingen als Engelse als tweede taal (ESL) -instructie.

De reputatie van de universiteit voor excellentie is bevestigd door tal van onderscheidingen en erkenningen, waaronder prijzen voor grassroots student advocacy (Association for Private Sector Colleges

Mission Statement

American National University biedt kansen voor individuen die hun carrièredoelstellingen willen bereiken door kwalificaties en opleidingen aan te bieden via afstandsonderwijs en blended learning. American National University zet zich in om ervoor te zorgen dat volwassen studenten toegang hebben tot kwaliteitsprogramma's in carrièregerichte disciplines die de vaardigheden bieden die nodig zijn om competitief te zijn in de veranderende markt van vandaag.

Goals

  • Bied diploma's en opleidingen aan gericht op het voorbereiden van studenten om competitief te zijn in de huidige markt.
  • Integreer soft skills en praktische kennis die studenten nodig hebben om effectief te zijn in hun gekozen carrière.
  • Studenten helpen bij het bereiken van hun academische doelen door middel van proactieve ondersteuning en aanmoediging.
  • Maximaliseer het gebruik van de huidige technologieën om toegankelijke en relevante academische programma's aan te bieden.

Locaties

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden