Lees de Officiële Beschrijving

Geïnspireerd door het baanbrekende werk van de negentiende-eeuwse opvoeder en de voormalige president van Antiochië, Horace Mann, biedt Antioch University hoger onderwijs dat het algemeen welzijn erkent, hands-on leren prijzen, en is geïnspireerd door een diverse academische gemeenschap. We proberen onze studenten de kennis en het zelfbewustzijn bij te brengen om een leven lang leren, medelevende leiders en wereldburgers te worden.


Geaccrediteerd door de North Central Association of Colleges and Schools and The Higher Learning Commission.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Antioch University Online

De online MA in Clinical Mental Health Counselling aangeboden door Antioch stelt je in staat om je passie te channelen om anderen te helpen in een zinvolle en lonende car ... [+]

Help mensen de persoonlijke, familie- en sociale problemen aan te pakken die een gezond en productief leven voor hen tot een uitdaging maken. Afgestudeerd aan de Universiteit van Antioch, klaar om te werken in openbare instanties, middelenmisbruik en verslavingsbehandeling, intramurale behandeling en instellingen voor counseling. Leer van de huidige beoefenaars die je voorbereiden op het leven van mensen en zorg voor een behandeling die een verschil maakt. Studenten kunnen kiezen voor een optionele focus van studie in Drugsmisbruik en Verslavingen Counseling, Counseling Militaire Dienst Personeel en hun Families, of Trauma.

[-]
Verenigde Staten Yellow Springs
Januari 2020
Engels
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands