Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Averett?

HET IS ZO VEEL MEER DAN EEN DIPLOMA

Een leeromgeving ontworpen voor uw behoeften

Al meer dan 25 jaar, heeft onze Graduate en Professional Studies divisie (GPS) worden aangeboden permanente educatie speciaal voor werkende volwassenen. Meer dan 8.000 Averett GPS alumni hebben gebruik gemaakt van onze versnelde opleidingen aan de tools die ze nodig hebben voor succes in hun loopbaan en in hun leven te ontwikkelen. Ze hebben een betere loopbaanperspectieven verdiend. Ze hebben respect verdiend voor zichzelf, en het recht om zelf een rolmodel voor anderen te bellen. Ze hebben zo veel meer dan een diploma behaalde. En zo kun jij ook.

1. Versnelde cursus levering

 • Verdien je diploma in slechts twee jaar

2. ontworpen voor het gemak

 • No real-time participatie nodig is en wekelijkse opdrachten en vervaldata worden geplaatst voordat de cursus begint

3. Betaalbare programma's

 • Averett is onder het gemiddelde als het gaat om de totale kosten van de MBA-graad. De totale collegegeld kosten voor een MBA aan Averett onder $ 30.000 USD.

4. "Market-ready" curriculum

 • Inhoud in onze opleidingen is ontwikkeld met een internationaal accent. Er is een volledige cursus over het internationale bedrijfsleven, en je kunt een aantal van uw opdrachten aan te passen aan een internationaal perspectief te nemen.

5. Persoonlijke aandacht

 • De student-faculteit verhouding in onze GPS-programma's is 19: 1; de gemiddelde klasgrootte 15

6. Projectteams

 • Groepen van 3-5 studenten extra ondersteuning en motivatie

7. Dedicated instructeurs

 • Onze-industrie ervaren docenten hebben geavanceerde graden in hun vakgebied en zijn toegewijd aan uw succes

8. Ondersteunend personeel

 • Admissions en financiële hulp personeel bereid om u te helpen uw doelen te bereiken

Degree Programs Gebouwd voor U

Wij bieden onze GPS studenten leerervaringen die real-life situaties weerspiegelen. Dit betekent dat u les van vanavond op de proef gesteld tijdens de werkdag morgen zetten.

Je zult inzicht in kleine klassen onder leiding van de industrie ervaren instructeurs krijgen. En met onze projectteams, u deelnemen aan een peer group, dat motiveert elkaar om te slagen-through afstuderen en daarbuiten.

Tot slot, onze online cursus indelingen maken het combineren van werk, gezin, en het hoger onderwijs handiger:

 • No real-time participatie nodig is
 • Wekelijkse opdrachten en vervaldata worden geplaatst voordat de cursus begint
 • Meld u aan bij de cursus op elk gewenst moment elke week om opdrachten te voltooien
2

Averett MISSIE

Averett University bereidt studenten om te dienen en te leiden als katalysator voor positieve verandering. Averett vervult deze missie door het opleiden van studenten van verschillende achtergronden, culturen en volken door middel van vrije-arts op basis van undergraduate en graduate programma's in een persoonlijke, collegiale, interdisciplinaire omgeving.

Averett'S VISIE

Averett University zal een vooraanstaande studentgerichte universiteit bekend om innovatief onderwijs en betrokken leren.

Averett kernwaarden

5

Integriteit

We oefenen de hoogste ethische normen.

Innovatie

We moedigen en omarmen innovatieve onderwijzen en leren binnen en buiten het klaslokaal.

Verloving

Wij bevorderen mondiale bewustwording, service en leiderschap.

Ontdekking

We stimuleren een geest van ontdekking, het oplossen van problemen en kritisch denken en op te nemen vrije kunsten met professionele voorbereiding in ons onderwijs en leren.

Verscheidenheid

Averett University verwelkomt alle studenten, docenten en medewerkers van een academische gemeenschap dat het bewustzijn, inclusiviteit, gelijkheid en service bevordert, terwijl het vervullen van onze missie en visie. Averett viert individuele uniciteit en de moeite waard met respect voor verschillen in een veilige en zorgzame omgeving. Elk lid van de Averett Gemeenschap deelt de verantwoordelijkheden van zichzelf ethisch uitvoeren en als goede burgers, en het bevorderen van de uitbreiding van de vaardigheden en de intellectuele en emotionele groei. Wij hechten waarde aan diversiteit, want alleen door te zien en te bouwen op de beste in elke student kunnen we hen helpen ontwikkelen tot de leiders van morgen.

Traditie

Wij omarmen Averett het joods-christelijke erfgoed door het eren van de zoektocht naar de waarheid en geestelijke vorming.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Averett University Online

Neem de leiding in human resources (HR) beheer met een Master of Business Administration met een concentratie in Human Resources (MBA-HR). Deze online of op de campus pro ... [+]

MBA - Human Resource Management Neem de leiding in human resources (HR) beheer met een Master of Business Administration met een concentratie in Human Resources (MBA-HR). Deze online of op de campus programma omvat executive-level onderwerpen in business administration, met een module van gespecialiseerde cursussen gericht op de HR-functie.

Doelen en Course Topics

Human resources management is een van de meest cruciale functies in de huidige concurrerende zakelijke omgeving. Wij helpen u geavanceerde kennis in het arbeidsrecht, onderhandelingen, beloningsstructuur en gedrag in organisaties, die u toelaten om manager-level HR rollen na te streven te ontwikkelen.

Concentraties ... [-]
Verenigde Staten Danville
September 2019
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Averett University Online

Positioneer jezelf om productieve teams te bouwen, het ontwikkelen van solide strategieën en koesteren een winnende werkplek cultuur met Averett's Master of Business Admi ... [+]

MBA - Leiderschap Concentratie

Positioneer jezelf om productieve teams te bouwen, het ontwikkelen van solide strategieën en koesteren een winnende werkplek cultuur met Averett's Master of Business Administration met een concentratie in Leadership (MBA-LDR). Online of op de campus, leert u effectief leiderschap vaardigheden voor de 21e eeuw.

Doelen en Course Topics

Leidinggevende vaardigheden die nodig zijn voor de huidige globale, cross-culturele zakelijke omgeving zijn anders dan een paar jaar geleden. U moet theoretische concepten te begrijpen en in staat zijn om ze toe te passen in real time - zelfs als de omstandigheden verschuiven om je heen. De MBA-LDR helpt bereiden je voor op de volgende stap in uw leiderschap carrière.... [-]

Verenigde Staten Danville
September 2019
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Averett University Online

Verhoog uw marketing vaardigheden om gelijke tred te houden met de huidige mondiale zakelijke uitdagingen met een online MBA in Marketing. Verdien een Master of Business ... [+]

MBA - Marketing Concentratie

Verhoog uw marketing vaardigheden om gelijke tred te houden met de huidige gbal zakelijke uitdagingen met een online MBA in Marketing. Verdien een Master of Business Administration met een concentratie in Marketing (MBA-MKT). De online MBA in Marketing graad zal je voor te bereiden op de volgende stap in uw marketing management carrière.

Doelen en Course Topics

Als uw baan gaat om het identificeren van nieuwe producten kansen, het analyseren van consumentengedrag en / of communiceren van de producten en diensten van uw bedrijf, zal de Marketing MBA-programma van uw expertise te nemen naar het volgende niveau en kunt u online marketing cursussen. Marketing MBA-afgestudeerden hebben de vaardigheden om evidence-based marketing strategieën voor de wereldwijde publiek te ontwikkelen.... [-]

Verenigde Staten Danville
September 2019
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Averett University Online

Bereid je voor op de huidige dynamische mondiale zakelijke omgeving met onze 41-krediet Master of Business Administration (MBA) programma. Online of op de campus, zul je ... [+]

mba

Online MBA-programma's

Bereid je voor op de huidige dynamische mondiale zakelijke omgeving met onze 41-krediet Master of Business Administration (MBA) programma. Online of op de campus, zul je executive-niveau kennis van de belangrijkste zakelijke functies en hoe deze toe te passen in de echte wereld te winnen.

Doelen en Course Topics

Effectieve leiders hebben een sterke bestuurlijke redeneren en kwantitatieve analyse vaardigheden, kan academische concepten toe te passen in het dagelijks werksituaties en demonstreren onwankelbaar ethiek. Wij helpen u deze vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen en uit te rusten om organisaties van elke omvang te leiden.... [-]

Verenigde Staten Danville
September 2019
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands