Bryan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Alles wat u moet weten over loopbaanopleidingen van de Bryan University

Bryan University biedt studenten sinds 1982 gerichte, relevante loopbaanopleidingsprogramma's en we zijn nu net zo gepassioneerd en toegewijd aan het succes van onze studenten als toen. Bryan is gegrondvest op een niet aflatende wens om het leven van onze studenten te verbeteren. Daarom maakt het deel uit van onze Mission Statement:

Onze missie is om het leven van onze studenten, ons team en onze werkgevers te verbeteren. We vervullen onze missie door kwaliteitsonderwijs te bieden in een omgeving die ons team in staat stelt te gedijen en onze studenten hun potentieel te laten realiseren, wat een positieve impact binnen onze gemeenschappen creëert.

Meer dan 30 jaar later blijven deze dingen de kern van onze doelen en missie als een carrièreopleiding. We streven ernaar om het leven van onze studenten te verbeteren, of ze nu een gezin hebben, in het leger zitten of gewoon op zoek zijn naar een nieuwe start in het leven.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Beyou.

Bij Bryan University , dat is onze primaire focus ... jij!

Onze missiedoelstellingen staan centraal in onze toewijding aan onze studenten:

 • Om uitgebreide programma's en trainingsmogelijkheden te bieden die geïdentificeerde behoeften aan personeelsontwikkeling ondersteunen in de gemeenschappen die we bedienen.
 • Een uitdagende leeromgeving creëren die studenten helpt bij het bereiken van hun educatieve en carrièredoelen in verschillende relevante disciplines.
 • Studenten toegang geven tot educatieve ervaringen met behulp van een verscheidenheid aan educatieve bezorgmethoden.
 • Carrièrediensten bieden aan studenten en afgestudeerden.
 • Levenslang leren en professionele groei aanmoedigen .
 • Om gemeenschappen te ondersteunen door vrijwilligerswerk en liefdadigheidsactiviteiten.

Onze rijke geschiedenis vieren, streven naar een geweldige toekomst

Bryan Travel College. Dat is hoe het allemaal begon. Bij de oprichting in 1982 bood Bryan één campusgericht programma op certificaatniveau aan aankomende studenten die de reisbranche wilden betreden.

Tegenwoordig biedt Bryan University carrièremogelijkheden voor diegenen die een diploma, een associate, een bachelor of een master's degree zoeken. Wat een transformatie. En we willen dat onze studenten diezelfde transformatie ervaren via onze trainingsprogramma's.

Naast onze opleidingen biedt Bryan ook meer dan een dozijn loopbaanopleidingsprogramma's in verschillende beroepsgebieden. We bieden niet-krediet kortlopende cursussen die op de campus, online of hybride worden gegeven - allemaal voor het gemak van onze studenten. Onze uitbreidingsinspanningen zijn uitgevoerd met een enkele focus op onze toewijding aan studentprestaties, personeelsontwikkeling en levenslang leren.

Loopbaanverbindingen

Ja, aan de Bryan University krijg je de voor de industrie relevante, praktische loopbaantraining die je nodig hebt om ver in je carrière te gaan. Maar raad eens wat je nog meer krijgt? Loopbaanverbindingen .

Onbetaalbaar.

Bij Bryan gaat onze toewijding aan u verder nadat u uw programma hebt voltooid. Wij helpen u en begeleiden u in uw carrière. Onze afdeling Carrièrediensten is er om je te helpen bij het zoeken naar werk, niet alleen als pas afgestudeerde, maar ook als alumnus.

Dat is juist.

Nadat u uw training van Bryan heeft ontvangen, blijft onze afdeling Carrièrediensten een voortdurende verbintenis aangaan om u te helpen met wat u nodig heeft om verder te komen in uw carrière.

Of u nu hulp nodig heeft bij het structureren van uw cv, het schrijven van uw sollicitatiebrief, oefenen voor een sollicitatiegesprek of het zoeken naar vacatures, Bryan-carrièrediensten zijn toegewijd om u te helpen.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

Een school voor tweede kansen

Bij Bryan University geloven we dat het niet gaat om waar je begint, maar om waar je eindigt. Het is nooit te laat om je toekomst beter en helderder te maken dan die van gisteren. Bryan rust je uit met loopbaantraining voor je toekomstige carrière en geeft je een educatieve ervaring die je een leven lang mee kunt nemen.

Bij Bryan is het meer dan alleen carrière-training. Je krijgt levensvaardigheden en loopbaanverbindingen die je persoonlijk en professioneel kunnen verbeteren. We doen het allemaal voor u omdat we willen dat u slaagt!

 • Betaalbaar onderwijs
 • Gepersonaliseerde training
 • Relevante cursussen
 • Toegewijde faculteit
 • Talrijke loopbaanverbindingen

Locaties

Tempe

Address
West Washington Street,350
85281 Tempe, Arizona, Verenigde Staten