Lees de Officiële Beschrijving

Betaalbaar onderwijs voor iedereen

Wij geloven dat kwaliteitsonderwijs betaalbaar en toegankelijk moet zijn. Beschouwd als de meest vooraanstaande universiteit voor degenen die hun ONLINE-studies willen nastreven in zaken met een internationale focus, wil CALIMT onze internationale studentenpopulatie bedienen door een innovatief leerplatform aan te bieden en de volgende golf van bedrijfsleiders op te bouwen! Onze unieke MBA

rawpixel.com / Pexels

Wie we zijn

California Institute of Management

California Institute of Management and Technology biedt online programma's van studies op het zakelijke gebied verspreid over verschillende industrieën, zoals productie, engineering, onderwijs en overheid.

Door onze programma's online aan te bieden, kunnen we de besparingen aan onze studenten doorgeven door een innovatief leerplatform te creëren dat de klasomgeving weerspiegelt, terwijl onze studenten lessen kunnen volgen in het comfort van hun eigen huis of waar ze zich ook bevinden. wereldbol.

Waarom CALIMT ?

 • Flexibel curriculum - Ontworpen voor drukke werkende professionals
 • Geaccrediteerd Amerikaans diploma - Onderscheid je collega's en bevorder je carrière.
 • Leer een leider te worden - het gaat een leven lang mee!
 • Betaalbaar - Laagste collegegeldtarieven bij geaccrediteerde universiteiten in de VS.
  • Renteloze betalingsplannen.
  • Beurzen.
  • Afgestudeerd schuldenvrij
 • Ongeëvenaarde Student Support - Leren voor jezelf, maar nooit alleen. CALIMT geeft om!

Waarom CALIMT ? We zijn toegewijd om u te helpen uw educatieve en carrièredoelen te bereiken. Stel jezelf de volgende vraag ... Waarom niet CALIMT ?

Campaign Creators / Unsplash

Onze missie

De missie van het California Institute of Management and Technology is om een dynamische leeromgeving op afstand aan te bieden, gericht op de zakelijke, economische en sociale aspecten van mondiaal management en loopbaantraining met de nadruk op intercultureel bewustzijn.

Onze doelen

 1. Bevorder culturele gevoeligheid en bewustzijn van culturele verschillen om individuen te helpen bij het zakendoen in verschillende culturen.
 2. Leid zakelijke professionals op om ethische en sociaal verantwoordelijke leiders te zijn.
 3. Leid studenten op om een ​​beter begrip te krijgen van de belangrijkste bedrijfsfuncties, zoals boekhouding, financiën, personeelsbeheer, marketing en operaties.

Onze doelstellingen

 1. Lever kerncursuscursussen die fundamenteel zijn voor succes in een zeer concurrerende wereldwijde markt.
 2. Gebruik een unieke mix van traditioneel managementonderwijs, culturele studies en mogelijkheden om samen te werken met mensen uit andere culturen.
 3. Neem de culturele aspecten van elke cursus op, zodat studenten de inhoud van een cursus in meerdere culturele locaties kunnen toepassen.
 4. Benadruk de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven (MVO) en zakelijke ethiek in het hele curriculum.
 5. Focus op leiderschap in organisaties en ontwikkel effectieve wereldwijde zakelijke communicatievaardigheden bij studenten.
Contact details:
Tel: 1 949-872-2224
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

CALIMT

CALIMT 's Bachelor of Business Administration (BBA) programma introduceert de basisprincipes van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, marketing, operaties en ... [+]

CALIMT 's Bachelor of Business Administration (BBA) programma introduceert de basisprincipes van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, financiën, marketing, operaties en leiderschap. Of je nu op zoek bent om je bachelordiploma te starten of af te maken met wat je bent begonnen, CALIMT mag maximaal 90 studiepunten evalueren en toekennen aan onze bacheloropleiding. We zijn hier om het behalen van een universitaire opleiding tot een realiteit te maken.

Studenten hebben de mogelijkheid om deze vaardigheden te verkennen via ons zorgvuldig ontworpen curriculum en door integratie van hun kennis in grotere projecten. Het BBA-programma wordt aangeboden met focus op algemeen management of hospitality management.... [-]

Verenigde Staten USA Online Irvine
Juli 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MBA

CALIMT

Word een leider in de wereldeconomie van vandaag! Ons MBA-programma richt zich op het ontwikkelen van leiderschap en managementvaardigheden van studenten, met name diegen ... [+]

Waarom CALIMT ?

· Flexibel curriculum - Ontworpen voor drukke werkende professionals

· Geaccrediteerd U. S.-diploma - Val op bij uw collega's en bevorder uw carrière.

· Geen GRE- of GMAT- scores vereist voor opnames.

· Engels taalvaardigheidsexamen - CALIMT biedt Engelse testopties via ACCUPLACER.

· Wereldwijde focus - Onze programma's zijn ontworpen met het oog op de wereldbeschouwing en richten zich wereldwijd op onze zakelijke, economische en sociale problemen. We bieden praktische en praktische ervaringen; onze instructeurs zijn praktijkmensen en experts in hun vakgebied.

· Betaalbaar - Laagste collegegeldtarieven bij geaccrediteerde universiteiten in de VS.... [-]

Verenigde Staten USA Online Irvine
Juli 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Address
USA Online, Verenigde Staten
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, Californië, Verenigde Staten