Colorado State University - Global

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Online onderwijs is niet alleen iets dat we doen, het is het enige dat we doen.

Flexibiliteit voor de moderne leerling

 • Geaccrediteerde online graden
 • Geen vaste tijden of locaties
 • Maandelijkse les begint
 • Versnelde cursussen

US News & World Report plaatst CSU Global bij de beste online bacheloropleidingen

Hoger onderwijs tegen lagere kosten

CSU Global streeft ernaar om uw opleiding zo betaalbaar mogelijk te maken, of u nu uw bacheloropleiding, masteropleiding of specialisatie wilt behalen. Met overdrachtsmogelijkheden, ons collegegeld en kosten per krediet, kunt u uw academische doelen bereiken zonder de bank te verslaan.

Gemakkelijk overboeken

 • Bereik uw doelen snel en betaalbaar door maximaal 90 studiepunten voor bachelorstudenten en 9 studiepunten voor masterstudenten toe te passen.

Geen tariefverhogingen

 • Met onze collegegeldgarantie zal je collegegeld in de loop van de tijd niet toenemen! In plaats daarvan geniet je van hetzelfde lage tarief voor de duur van je inschrijving bij CSU Global.

Kosten per krediet

 • Geen studiekosten of verborgen kosten, samen met betaalbare collegegeldkosten maken het gemakkelijk om precies te zien waar uw investering naartoe gaat.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstarten Stock Photos / Pexels

Gepersonaliseerde leerpaden

CSU Global begrijpt dat uw carrièredoelen en academische reis specifiek zijn voor de toekomst die u wenst.

Pas uw leerervaring aan om te krijgen wat u wilt met leeropties tijdens de cursus en een gespecialiseerde loopbaanbenadering. Met certificeringen, specialisaties en andere stapelbare referenties, kunt u uw kennis onder de aandacht brengen voordat u uw volledige bachelor- of masterdiploma behaalt. Of ontwerp je diploma helemaal opnieuw in ons Interdisciplinaire Professional Studies-programma.

Leef lokaal, leer Globally®

Als een van de snelstgroeiende online universiteiten in de Verenigde Staten en de eerste onafhankelijke, 100% online staatsuniversiteit in de VS, met meer dan 10 jaar 100% online ervaring, is CSU Global uniek gepositioneerd om elke leerling een aangepaste leerervaring te bieden. . Online onderwijs is niet zomaar iets wat we doen, het is alles wat we doen.

Top Online College Rankings

# 1: 2018 Gold School of Distinction

 • Door BestColleges.com, op basis van accreditatie, non-profitstatus en online programmaranglijst.

# 4: 2019 beste online colleges in de natie

 • Gerangschikt # 4 door Best Colleges op basis van accreditatie, academische kwaliteit, betaalbaarheid en online competentie.

# 1: Top militairvriendelijke online hogescholen

 • Door Gids voor online scholen op basis van deelname aan het Tuition Assistance (TA) -programma van de regering, sterke militaire gemeenschappen en ondersteunende netwerken voor militair aangesloten afstandsstudenten.

# 3: Beste online hogescholen

 • Gerangschikt # 3 door Good Financial Cents op basis van accreditatie en ranglijsten, betaalbaarheid, diploma-opties en online ondersteuning.

Onze universiteit

Het CSU Global Difference: geboren uit traditie, ontwikkeld voor moderne studenten

CSU Global zet zich in voor studentensucces en helpt moderne studenten hun academische en werkplekdoelen te bereiken door middel van hoogwaardig, loopbaanrelevant, goedkoop onderwijs. Lees verder voor meer informatie over ons openbare model zonder winstoogmerk, betaalbare collegegelden en flexibele planning.

Openbaar, zonder winstoogmerk

CSU Global heeft het belang van onze studenten in gedachten. Als een openbare staatsinstelling zonder winstoogmerk (en een onderdeel van het vooraanstaande Colorado State University System), is onderwijs onze eerste prioriteit en ligt onze primaire focus op ondersteuning.

Flexibel en handig

Het CSU Global-model biedt inherent zowel flexibiliteit als gemak, waardoor moderne studenten een diploma in hun eigen tempo en onder hun eigen voorwaarden kunnen behalen. We begrijpen dat niet elke student zijn of haar leven in de wacht kan zetten wanneer hij besluit terug te gaan naar de universiteit. Daarom zijn onze lessen bij CSU Global 100% online, zonder vaste schema's.

We bieden ook ondersteuning voor elke stap van de academische reis, van ons gestroomlijnde toelatingsproces tot onze deskundige studentensuccesadviseurs, die beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. De lessen beginnen elke vier weken, waardoor moderne studenten met minimale vertraging hun pad naar academisch succes kunnen beginnen.

betaalbaarheid

Het collegegeld van CSU Global is al lager dan bij veel vergelijkbare online opleidingen. We hebben ook geen collegegeld buiten de staat of extra kosten, en ons collegegeld is de afgelopen zeven jaar hetzelfde gebleven. Onze collegegeldgarantie vergrendelt ook lage tarieven, zodat deze nooit zullen stijgen zolang studenten ingeschreven blijven.

Ons doel is om moderne studenten te helpen op een betaalbare manier diploma's te behalen en zich voor te bereiden op de banen van morgen.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Waarom CSU Global?

Dit is wat ons anders maakt - en beter.

 • We zijn om u heen gebouwd, de moderne leerling! Onze studenten kunnen fulltime werken, tijd doorbrengen met familie en vrienden en toch deel uitmaken van een rigoureus diploma- of certificaatprogramma.
 • Onze 100% online leeromgeving betekent dat je het leven niet in de wacht hoeft te zetten om een diploma te behalen.
 • Ons doel is om succesvolle professionals te produceren - geen loze beloftes.
 • Als onderdeel van het Colorado State University System zijn we een staatsschool zonder winstoogmerk die volledig is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.

Onze missie, visie en kernwaarden

Onze missie

CSU Global zet zich in om het succes van studenten in een mondiale samenleving te bevorderen, te investeren in menselijk kapitaal, de staatseconomie uit te breiden en de levenskwaliteit van burgers in de staat Colorado en daarbuiten te verbeteren door toegang te bieden tot dynamische opleidingen die worden gekenmerkt door academische excellentie, innovatieve leveringstechnologieën en sterke betrokkenheid van belanghebbenden.

Onze visie

CSU Global is de belangrijkste leverancier van innovatieve, hogere leermogelijkheden voor niet-traditionele studenten in Colorado en daarbuiten.

Kernwaarden

 • Missiegericht: we stimuleren het succes van studenten in een mondiale samenleving door middel van onderwijs, diensten en ondersteuning.
 • Innovatief denken: we identificeren oplossingen om het succes van studenten en CSU's wereldwijd te vergemakkelijken door middel van niet-traditionele industriële methoden en vooruitstrevende oplossingen die effectief, efficiënt en innovatief zijn.
 • Verantwoording: We zijn verantwoordelijk voor onze eigen acties, voor die van onze afdeling en voor onze universiteit, terwijl we ernaar streven geweldig te zijn.
 • Samenwerking: We praten niet alleen over teamwork; we tonen het op de manier waarop we met elkaar omgaan, elkaar raadplegen, problemen oplossen en elkaars bijdragen respecteren.
 • Leren en groei: we zijn een lerende organisatie die altijd in ontwikkeling is en zich inzet voor voortdurende verbetering.
 • Professionaliteit: we behandelen alle anderen zoals we behandeld willen worden en zoals we door anderen willen worden gedefinieerd.

De CSU Global Way

De CSU Global Way zijn de principes waarmee we onze kernwaarden uitvoeren:

 • Betrouwbaarheid: handelen in het belang van anderen en daardoor hun vertrouwen in u opbouwen
 • Zorg: elke persoon als individu behandelen en de behoeften en wensen van personeel, docenten en studenten respecteren
 • Duidelijkheid: informatie en processen op een duidelijke, toegankelijke en tijdige manier aanbieden.

Locaties

Aurora

Address
585 Salida Way
CO 80011 Aurora, Colorado, Verenigde Staten

Opleidingen

BSc
Graduate Certificate