Lees de Officiële Beschrijving

Voor Concordia University Online Degree-programma's , klik hier

WAAROM Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago is een leider in graduate en niet-gegradueerdenonderwijs. Onze geaccrediteerde, hoog aangeschreven, on-campus, cohort en online bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's kunnen u helpen uw doelen op het gebied van onderwijs en carrière te bereiken:

  • Concordia-Chicago, opgericht in 1864, viert zijn 150e verjaardag van het brengen van hoger onderwijs naar de wereld.

  • Meer dan 3.500 studenten zijn ingeschreven in onze online, cohort en on-campus master- en doctoraatsprogramma's.

  • Wij zijn de op één na snelst groeiende campus van masterbeursinstellingen zonder winstoogmerk in de VS voor 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).

  • De Higher Learning Commission verleende accreditatie voor Concordia-Chicago om een ​​doctor of philosophy (Ph.D.) in leiderschap aan te bieden. Als gevolg hiervan, Concordia toegevoegd Ph.D. aan zijn doctor in het onderwijs (EDD) in leiderschap met acht specialisaties.

  • In 2010 verleende de Nationale Raad voor Accreditatie van Lerarenopleiding haar prestigieuze "Permanente Accreditatie van alle onderwijsprogramma's zonder voorwaarden" over de onderwijsprogramma's van Concordia.

De Educator Preparation Programs bij CUC zijn sinds 1962 geaccrediteerd door de Nationale Raad voor lerarenopleiding (NCATE) en de opvolger van NCATE, de Raad voor Accreditatie Onderwijs Programma's (CAEP). Zowel Advanced Endorsement Programs als Initial Licensure-programma's hebben deze zeer gewilde erkenning van uitmuntendheid toegekend aan geselecteerde programma's in het hele land. CAEP is het enige nationale accreditatieorgaan voor de voorbereiding van docenten dat onderscheidingsprogramma's erkent die docenten voorbereiden op de meest rigoureuze normen. Op het niveau van de afgestudeerde omvatten nationaal erkende excellentieprogramma's de Master of Arts in Curriculum en Instructie met de ESL-goedkeuring, leesonderwijs, Master of Arts in het onderwijs op basis- en secundair niveau en onderwijskundig leiderschap (directeuren).

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Concordia University Chicago

Concordia University Chicago 's Master of Arts in Grant Writing, Management and Evaluation is ontworpen voor professionele en administratieve organisatoren, advocaten ... [+]

Stimuleer uw professionele mogelijkheden in het schrijven van beurzen

Concordia University Chicago 's Master of Arts in Grant Writing, Management and Evaluation is ontworpen voor professionele en administratieve organisatoren, advocaten, onderwijskundigen, onderzoekers, consultants, managers en aanbieders die kennis en expertise willen opdoen op het gebied van grant writing, grant management, onderzoek en evaluatie.

Carrière en industrie vooruitzichten

Het aantal organisaties dat in aanmerking komt voor giften is de afgelopen drie decennia sterk gestegen. Bijna 90.000 trusts, stichtingen, overheidsinstanties en andere organisaties verstrekken jaarlijks meer dan $ 40 miljard aan toegekende subsidies in de Verenigde Staten en meer dan $ 240 miljard wordt wereldwijd bijgedragen door individuen, legaten, stichtingen en bedrijven (The Foundation Centre, 2008) . Het is dan ook geen verrassing dat het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics aantoont dat de tewerkstelling van beursschrijvers tussen 2010 en 2020 met 16% zal groeien. Voor de professionals die al in deze functies werkzaam zijn, zijn er waarschijnlijk meer kansen met ervaring en voltooiing van een master's degree in het veld.... [-]

Verenigde Staten Chicago
Augustus 2019
Deeltijd
8 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands