Lees de Officiële Beschrijving

Ontdek je toekomst met een online diploma van Faulkner University!


Onze missie is het afronden van zeer bekwame, professionele en sociaal geëngageerde basis- en secundaire schoolopleiders die over inhoudelijke, pedagogische en professionele kennis beschikken, die de nadruk leggen op de integriteit van het karakter, die hun gaven gebruiken in dienst van anderen en die blijk geven van professionele competentie en leiderschap op hun vakgebied.

Faulkner University is een particuliere, christelijke liberale kunstinstelling die haar studenten meer dan 70 jaar uitzonderlijk onderwijs biedt. Ons online onderwijsprogramma biedt een breed scala aan uitstekende opleidingen van overal in het land. Kies uit een van de 23 online-opleidingen. Je bent meer dan een nummer bij Faulkner. Met flexibele instructies die passen bij het schema van elke student en een christelijk erfgoed dat wordt geëerd in alles wat we doen, bieden onze online onderwijsprogramma's een geïndividualiseerde ervaring voor iedereen die op zoek is naar het prestige en de uitmuntendheid van een Faulkner-diploma.

Faulkner University Adult Education-uitnodiging van de Faulkner-universiteit op Vimeo.


Online onderwijs aan de Faulkner University

Faulkner University is een particuliere, christelijke liberale kunstinstelling gevestigd in Montgomery, Alabama, die studenten een prestigieus, op geloof gebaseerd onderwijs heeft aangeboden voor het grootste deel van een eeuw. Om onze uitgebreide lijst van on-campus-programma's aan te vullen, zijn we er trots op studenten een reeks opleidingen aan te bieden die volledig online kunnen worden afgerond. Elk programma biedt een flexibele, geïndividualiseerde ervaring, een diepgaand curriculum en dezelfde kwaliteit van het onderwijs waarvoor onze programma's op de campus bekend zijn.


De voordelen van online christelijke universiteiten

Overweegt u om online te studeren aan de Faulkner University? Er zijn voldoende redenen om je in te schrijven voor een van onze 23 online-opleidingen. Hier zijn slechts enkele van de voordelen die online christelijke universiteiten bieden, waaronder de Faulkner University:

  • De programma's bieden flexibele, aangepaste planning die past bij uw voorkeuren.
  • Veel programma's kunnen sneller worden voltooid dan alternatieven op de campus.
  • We bieden competitieve collegegeldtarieven die passen bij uw budget.
  • Als je een baan hebt, hoef je het niet op een laag pitje te zetten.
  • Campusbezoeken zijn zelden nodig (bepaalde programma's bevatten cursussen op de campus).
  • Je kunt studeren waar je wilt, hoe je wilt.
  • Studenten kunnen kiezen uit een breed scala van onderwerpen - onze programma's bestrijken alles, van bijbelstudies tot rechtspraakbeheer.
  • Speciale voordelen zijn beschikbaar voor veteranen en huidige militaire leden.


Een christelijk onderwijs

De online programma's van Faulkner University bieden meer dan alleen een diploma. Elk curriculum is geïnspireerd door de missie en waarden van de school, die trouw blijven aan het trotse christelijke erfgoed van de universiteit. Ongeacht het soort onderwerp dat je cursussen behandelen, de diepgewortelde christelijke idealen van onze instelling zullen overal worden bijgebracht.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Masters

Faulkner University - Online Programs

Ons Master in Education-programma stelt je in staat om de vaardigheden en waarden te leren die je carrière zullen verbeteren. Ons curriculum combineert professionele curs ... [+]

Waarom een ​​Master of Education verdienen in Curriculum en Instructie?

Ons Master in Education-programma stelt je in staat om de vaardigheden en waarden te leren die je carrière zullen verbeteren. Ons curriculum combineert professionele cursussen met veldcursussen in het veld voor een goed afgerond curriculum. Als gevolg hiervan word je een efficiëntere, effectievere opvoeder, met verbeterde capaciteiten om klaslokalen te leiden en schoolcurricula te ontwerpen.

Het doel van het curriculum en instructieprogramma is om de kennis van kandidaten in geavanceerde pedagogie en instructie, beoordeling en technologie te vergroten in de context van een inhoudsgebied. The M.Ed. in Curriculum and Instruction zijn vijf concentratiegebieden beschikbaar en één algemene track.... [-]

Verenigde Staten USA Online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Faulkner University - Online Programs

Een meester in het onderwijs in basisonderwijs Een klasse A-certificering is de perfecte manier voor huidige docenten om hun vaardigheden en verhandelbaarheid te verbeter ... [+]

Waarom zou je een Master of Education verdienen in een klasse A-graad voor basisonderwijs?

Een meester in het onderwijs in basisonderwijs Een klasse A-certificering is de perfecte manier voor huidige docenten om hun vaardigheden en verhandelbaarheid te verbeteren of hun specialiteit om te leiden naar elementaire verouderde studenten. Naast het werk in de klas, opent een hogere graad in het onderwijs deuren over het veld, van het schrijven van curricula en studieboeken tot het worden van een opdrachtgever. Voor degenen die hun certificeringsniveau willen verhogen.

Dit programma zal je ook kwalificeren om verder te gaan om een ​​pedagogisch specialistisch diploma te behalen.

Dit programma kwalificeert opvoeders om geavanceerd salaris te verdienen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
Vraag informatie aan
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands