Lees de Officiële Beschrijving

De George Washington University , een onafhankelijke academische instelling die in 1821 door het Congres van de Verenigde Staten werd gecharterd, wijdt zich aan het bevorderen van het welzijn van de mens. De universiteit waardeert een dynamische, studentgerichte gemeenschap gestimuleerd door culturele en intellectuele diversiteit en gebouwd op een fundament van integriteit, creativiteit en openheid voor het verkennen van nieuwe ideeën.

De George Washington University , gecentreerd op het nationale en internationale kruispunt van Washington, DC , verbindt zich tot uitmuntendheid in het creëren, verspreiden en toepassen van kennis.

Om het proces van levenslang leren vanuit zowel mondiale als integratieve perspectieven te bevorderen, biedt de universiteit een stimulerende intellectuele omgeving voor zijn diverse studenten en faculteiten. Door excellentie in het onderwijs te bevorderen, biedt de universiteit uitstekende leerervaringen voor voltijd- en deeltijdstudenten in niet-gegradueerde, afgestudeerde en professionele programma's in Washington, DC , het land en in het buitenland. Als een centrum voor intellectueel onderzoek en onderzoek, benadrukt de universiteit de koppeling tussen fundamentele en toegepaste wetenschap, en benadrukt dat het praktische moet worden gebaseerd op kennis en theorie. De universiteit fungeert als een katalysator voor creativiteit in de kunsten, de wetenschappen en de beroepen door de interactie tussen haar studenten, faculteit, personeel, alumni en de gemeenschappen die zij dient te stimuleren.

De George Washington University maakt gebruik van de rijke hoeveelheid middelen uit de National Capital Area om zijn educatieve inspanningen te vergroten. In ruil daarvoor, de universiteit , via haar studenten, faculteit, personeel en alumni, draagt ​​talent en kennis om de kwaliteit van het leven te verbeteren in de metropool Washington, DC

Een opleiding in tegenstelling tot andere

Vier studenten die bij het Gedenkteken van Lincoln met het Monument van Washington op de achtergrond spreken

Sinds de eerste dagen van onze hoofdstad, hebben mensen hier om vele redenen gereisd. Ze komen om het verleden te verkennen en nieuwe toekomstbeelden in kaart te brengen. Ze komen vragen stellen en zoeken naar antwoorden van experts. Ze komen om een ​​vertoog te beginnen en om te onthouden in stilte. Ze komen om verandering te eisen en die verandering te zijn. Ze komen om te groeien. Ze komen om te leren. Ze komen geschiedenis schrijven en treden toe tot de rangen, samen met vele prominente GW-alumni.

Onze studenten komen naar GW voor veel van deze zelfde redenen. Ze komen voor gepassioneerde faculteiten, voor diverse studentengroepen, voor Divisie I atletiek, voor eenmalige stages en voor inspirerende dienstverleningsmogelijkheden. GW biedt dit, net als veel andere universiteiten, dit allemaal. Maar onze studenten komen ook voor iets anders.

Ze willen niet alleen een project voor de gemeenschapsdienst doen. Ze willen een serviceaanvraag van de First Lady van de Verenigde Staten ontmoeten en daarna overtreffen.

Ze willen niet alleen dia's van kunst bekijken. Ze willen debatteren over meesterwerken in de galerijen van musea van wereldklasse of dansen op de podia van het Kennedy Center.

En ze willen niet alleen een ingenieursopleiding volgen. Ze willen onderzoek doen in een verbluffend nieuw kernlaboratorium met een faculteit die letterlijk de wereld van morgen vormgeeft.

Gehuisvest in een stad als geen ander, krijgen onze studenten een opleiding die ze niet kennen. De hele stad is ons klaslokaal en onze studenten komen niet alleen uit met een diploma, maar met ervaringen die alleen bij GW konden gebeuren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington D.C., District of Columbia, Verenigde Staten