Lees de Officiële Beschrijving

ISDI, opgericht in 2009, brengt een lange geschiedenis van wereldwijd succes met bedrijfsprogramma's gericht op digitale transformatie naar de Verenigde Staten. De locatie in Silicon Valley is de eerste in zijn soort in de Verenigde Staten en wordt geleid door een Academic Board bestaande uit enkele van de meest getalenteerde digitale executives van de regio, om de volgende generatie digitale leiders op te leiden.

WIE WE ZIJN

Een pionier in de onderwijssector

ISDI Digital University introduceert de eerste uitgebreide Master's Degree in Internet Business (MIB) gericht op de digitale transformatie van individuen.

MISSIE

Bied kennis

Promoot digitalisering van individuen en organisaties. Herdefinieer educatie en verander de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een digitale wereld.

VISIE

Omarm dat de toekomst digitaal is.

Door digitalisering zullen we mondiale barrières doorbreken en maatschappelijke banden versterken. We zullen betere bedrijven, sterkere economieën en een dieper inzicht in individuen en culturen opbouwen. De wereld is digitaal. Jij kunt ook zijn.

De ervaring

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Masters

ISDI USA

De MBA voor een digitale wereld De eerste uitgebreide, holistische graad die is gebouwd voor zakelijke professionals in een digitale wereld. Doe mee met de digitale revol ... [+]

De MBA voor een digitale wereld

De eerste uitgebreide, holistische graad die is gebouwd voor zakelijke professionals in een digitale wereld. Doe mee met de digitale revolutie - online!

Toegepast. Praktisch. Neem het op morgen.

Het MIB Online-programma is ontwikkeld om de belangrijke verschuiving naar een nieuwe bedrijfswereld aan te pakken, waarbij bedrijven en instellingen voor een heel andere digitale realiteit staan. Dit programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op de praktische vereisten van digitale rollen, en tegelijkertijd de meest effectieve academische methoden te gebruiken om het succes van elk individu te waarborgen.

Ontworpen voor professionals

Speciaal ontworpen om de volgende opkomende generatie van digitale professionals voor te bereiden op werk in de digitalisering van bedrijven, managementrollen van digitale gebieden en de oprichting van nieuwe bedrijven op basis van het nieuwe digitale ecosysteem.... [-]

Verenigde Staten San Jose
September 2020
Engels
Voltijd
9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

ISDI USA