Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uitgegroeid tot een marktleider, Make a Difference

De wereld van vandaag is anders dan de wereld die vorige generaties ingevoerd. De niveaus van complexiteit, onderlinge afhankelijkheid en systeemrisico's zijn buitengewoon. Een Master of Public Affairs (MPA) of afgestudeerde certificaat in public affairs, bereidt afgestudeerden van de School of Public and Environmental Affairs (SPEA) om de uitdagingen van morgen confronteren met de kennis en vaardigheden om problemen op te lossen en te leiden. Onze afgestudeerden zijn met behulp van wat ze weten in alle sectoren van de samenleving-openbare, zonder winstbejag, en prive.

SPEA biedt een werkelijk interdisciplinair onderwijs in public affairs. Wij richten ons op met betrekking tot, het beheren, en het leiden. We bereiden de studenten om de complexe vraagstukken die de huidige maatschappij-vraagstukken één vakgebied alleen niet kan oplossen worden geconfronteerd.

SPEA Connect biedt kansen voor non-profit en public affairs professionals op een manier die ongeëvenaard door andere hoog aangeschreven graduate schools. Onze online programma's tegemoet te komen aan ervaren professionals die zich niet kunnen inschrijven in onze residentiële programma-of omdat ze willen blijven in je huidige baan, jongleren meerdere verantwoordelijkheden, of zijn in het buitenland ingezet. Wij geloven dat je moet in staat zijn om je carrière te verbeteren door middel van dezelfde nationaal-ranked programma's worden aangeboden op de campus.

Kies SPEA Connect online programma's, en:

  • Leer van volbracht docenten, die zijn toonaangevende onderzoekers, beoefenaars en leraren.
  • Samen met andere gepassioneerde en innovatieve mensen die zijn gewijd aan het dienen van de samenleving.
  • Ontwikkel oplossen van problemen, teamwork en communicatieve vaardigheden in een verscheidenheid aan disciplines.

We zijn gerangschikt op # 1 in de natie

Logo US News and World Report rangschikt SPEA's MPA als de top graduate programma in public affairs.

SPEA biedt ook top gerangschikt specialiteiten, of aandachtsgebieden, in de online MPA, waaronder:

  • Non-profit Management (# 1)
  • Public Finance & Budgeting (# 1)
  • Management & Bestuur (# 3)

Online MPA en certificaat programma's zijn ontworpen voor werkende professionals

SPEA's online graduaat en certificaat programma's zijn zowel veelzijdig en waardevol. Onze programma's zijn ontworpen om getalenteerde professionals voor te bereiden om hun carrière te nemen naar het volgende niveau, terwijl het bestuderen waar en wanneer het het meest geschikt is. Met SPEA Connect kunt u uw professionele ervaring in graduate credit-en graduate draaien sneller en tegen lagere kosten. Als u een lid van de militaire gemeenschap zijn, dan kunt u ook verdienen krediet in de erkenning van uw dienst.

Locaties

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 812-855-2840