Lees de Officiële Beschrijving

Over Wesleyan

Kentucky Wesleyan in één oogopslag

 • Locatie: We zijn gevestigd in Owensboro, Kentucky - een stad aan de rivier de Ohio. KWC ligt op slechts 40 minuten ten oosten van Evansville, Indiana, 2 uur ten noorden van Nashville, Tennessee, 2 uur ten westen van Louisville, Kentucky, en 4 uur ten oosten van St. Louis, Missouri. Daviess County is de thuisbasis van 94.000 inwoners.
 • Academici: Kentucky Wesleyan College biedt 29 majors en 13 pre-professionele curricula. Onze student-naar-faculteit verhouding is 12: 1.
 • Gemiddeld eerstejaars profiel voor najaar 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kritisch lezen en wiskunde), GPA = 3,27. Meer dan een derde rang in de top 25 procent van hun eindexamenklas.
 • Faculteit: meer dan 88 procent van onze faculteit heeft een Ph.D. of terminale graad.
 • United Methodist Relatie: Kentucky Wesleyan College is goedgekeurd door de Universiteit Senaat van de Algemene Raad van het Hoger Onderwijs
 • Atletiek: De Kentucky Wesleyan Panthers concurreren in NCAA Division II en zijn lid van de Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiale herenteams omvatten honkbal, basketbal, langlaufen, atletiek en veld, golf, voetbal en voetbal. Vrouwen strijden in basketbal, cross country, atletiek, golf, voetbal, softbal, tennis en volleybal.

Onze missie

Dit is onze missie: het Kentucky Wesleyan College , in samenwerking met de United Methodist Church, een vrijzinnige kunsteducatie die studenten intellectueel, spiritueel en fysiek voedt en bereidt om succesvol te zijn in het leven.

Dus wat betekent dat? Het betekent dat we al meer dan 150 jaar studenten hebben gediend in de vrije kunstentraditie, en de komende 150 jaar op Kentucky Wesleyan zullen studenten leren kritisch te denken, effectief te communiceren en ethisch te leven in een complexe, snel veranderende wereld.

Het succes van elke student is onze topprioriteit. Elke cursus die we aanbieden en elke ervaring op de campus leidt je naar één doel: afstuderen.

Als nieuwe student, begin je een persoonlijke reis op de dag dat je op de campus aankomt. We helpen je een unieke routekaart te maken voor schoolsucces met academische, sociale en buitenschoolse doelen.

Binnen en buiten het klaslokaal ervaar je de aanmoediging van een hechte gemeenschap die zich inzet voor je welzijn en succes op de lange termijn, en onze levendige, gastvrije campus biedt je spannende sociale, service- en leiderschapskansen.

De Wesleyan Way

Bij Kentucky Wesleyan geloven we in een opleiding die veel verder gaat dan het studieboek, het computerscherm of het schriftelijke examen. Leiders van de volgende generatie zijn degenen die zijn opgeleid met een brede kijk op hoe relaties van belang zijn in het algehele succes van onze wereld.

Daarom geloven we in "The Wesleyan Way" van leren en leven. De Wesleyan Way is gebaseerd op vier principes die we opnemen in alles wat we doen:

 1. We doen alles met HONOR .
 2. We ondersteunen altijd ELKAAR .
 3. We zullen CONCURREREN MET INTEGRITEIT.
 4. We houden van elkaar in Christus.

Meer informatie over The Wesleyan Way.

accreditatie

Kentucky Wesleyan College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om baccalaureaatdiploma's te geven.

Neem contact op met de Commission on Colleges, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefoon 404-679-4500, op http://www.SACSCOC.org voor vragen over de accreditatie van het Kentucky Wesleyan College .

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Kentucky Wesleyan College

De Bachelor of Arts in Graphic Design online graad voltooiing programma is ontworpen om te voldoen aan de steeds toenemende vraag naar gekwalificeerde en zeer bekwame pro ... [+]

Over

De Bachelor of Arts in Graphic Design online graad voltooiing programma is ontworpen om te voldoen aan de steeds toenemende vraag naar gekwalificeerde en zeer bekwame professionals op het gebied van grafisch ontwerp en andere aanverwante gebieden. Studenten in dit programma voltooien een vereiste kern van kunstcursussen waarin basisprincipes van kunst en design worden bestudeerd. Na het voltooien van de teken- en funderingsontwerpcursussen, beginnen de studenten met cursussen in grafisch ontwerp die zich richten op typografie, brandingontwerp, publicatie, webontwerp, animatie en andere geavanceerde projecten.

Grafisch ontwerp Online graadkaartI. Algemeen onderwijs [-]
Verenigde Staten Owensboro
September 2019
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Kentucky Wesleyan College

Het online diploma-aanvulprogramma van de Bachelor of Arts in Religion is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar gekwalificeerde en zeer bekwame prof ... [+]

Over

Het online diploma-aanvulprogramma van de Bachelor of Arts in Religion is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar gekwalificeerde en zeer bekwame professionals op het gebied van ministerie, non-profitorganisatie, bedrijfsleven, journalistiek en andere aanverwante gebieden, evenals het streven naar vervolgonderwijs. . Het religie-programma bij Kentucky Wesleyan probeert een waardering van religieuze diversiteit te cultiveren door studenten vertrouwd te maken met de ontwikkeling, overtuigingen en praktijken van meerdere religieuze tradities. Via het religie-programma gebruiken studenten interdisciplinaire middelen om de functie van religie in geschiedenis, maatschappij en cultuur te herkennen en te gebruiken.... [-]

Verenigde Staten Owensboro
September 2019
Engels
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

Kentucky Wesleyan College

De Bachelor of Science in Business Administration bereidt studenten voor op een professionele carrière in het bedrijfsleven en / of graduate studies. Deze voorbereiding o ... [+]

Over

De Bachelor of Science in Business Administration bereidt studenten voor op een professionele carrière in het bedrijfsleven en / of graduate studies. Deze voorbereiding omvat een curriculum dat analyse en communicatie, theorie en praktijk benadrukt, zoals gevormd door de behoeften van het wereldwijde bedrijfsleven. Ethiek en waarden worden benadrukt in het curriculum, evenals technische efficiëntie en verantwoordelijkheid.

Kentucky Wesleyan College heeft een gespecialiseerde accreditatie ontvangen voor zijn zakelijke programma's via de International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) op 11374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, VS. De zakelijke programma's in de volgende graden zijn geaccrediteerd door de IACBE: Bachelor of Arts en Bachelor of Science in Accounting, en Business Administration.... [-]

Verenigde Staten Owensboro
September 2019
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Kentucky Wesleyan College

De Bachelor of Science in Criminal Justice and Criminology online degree completion-programma is ontworpen om te helpen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar gekwal ... [+]

Over

De Bachelor of Science in Criminal Justice and Criminology online degree completion-programma is ontworpen om te helpen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar gekwalificeerde en zeer bekwame professionals op het gebied van wetshandhaving en andere aanverwante gebieden. Het curriculum introduceert studenten voor de studie van crimineel gedrag, strafrechtsystemen, sociale rechtvaardigheid en recht vanuit een multidisciplinair, liberaal-kunstperspectief. Studenten die een diploma in strafrecht en criminologie willen behalen, zullen de complexiteit van en relaties tussen de wettelijke, sociale, politieke, historische en psychologische invloeden die van invloed zijn op criminaliteit, criminelen en rechtsprocessen bestuderen. Het curriculum is ontworpen om kritisch denkvermogen te ontwikkelen en studenten voor te bereiden op leiderschapsrollen op gebieden als wetshandhaving, gerechtsbestuur, correcties, jeugdrechtspraak, reclassering en voorwaardelijke vrijlating.... [-]

Verenigde Staten Owensboro
September 2019
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Kentucky Wesleyan College

De Bachelor of Science in Psychology online graad voltooiing programma biedt studenten met kennis over menselijk gedrag dat van onschatbare waarde is in een carrière. Stu ... [+]

Over

De Bachelor of Science in Psychology online graad voltooiing programma biedt studenten met kennis over menselijk gedrag dat van onschatbare waarde is in een carrière. Studenten leren over aspecten van zichzelf en anderen, zoals persoonlijkheid, perceptie, emotie, motivatie, denkprocessen, ontwikkeling van kinderen en psychische stoornissen. Een bachelor in psychologie is een goede voorbereiding op een carrière op het gebied van ondernemen, recht en sociaal werk. De major psychologie biedt studenten ook een uitstekende achtergrond om zich aan te melden voor hun studie psychologie en uiteindelijk een praktiserend psycholoog te worden.

Psychologie Online Degree MapI. Algemeen onderw... [-]
Verenigde Staten Owensboro
September 2019
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College Bachelor of Science in General Studies van Kentucky Wesleyan College is een online programma dat de kennis en vaardigheden benadrukt die het mee ... [+]

Over

Kentucky Wesleyan College Bachelor of Science in General Studies van Kentucky Wesleyan College is een online programma dat de kennis en vaardigheden benadrukt die het meest gevraagd worden in de hedendaagse maatschappij: mondelinge en schriftelijke communicatie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen, effectief gebruik van technologie en mondiaal bewustzijn.

Het online-programma Algemene Studies biedt u de flexibiliteit om cursussen te kiezen die aansluiten bij uw interesses en professionele doelen in de volgende 'kerngebieden': gedragsstudies, bedrijfskunde, onderwijskunde, Engels, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen. Als een online student in het programma Algemene Studies, werkt u samen met uw online adviseur om een ​​studieplan en studie te maken dat aan uw behoeften voldoet.... [-]

Verenigde Staten Owensboro
September 2019
Engels
Online
Lees meer in Nederlands
Kentucky Wesleyan College
Website
Telefoonnr.
800-999-0592