Lynn University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lynn University kleine omvang van Lynn University en de onbevreesde mensen lieten ons dingen doen die de grote scholen alleen maar wensten. Ervaar grenzeloze klaslokalen met leren op iPad. Leg contact met potentiële werkgevers al in je eerste semester. Krijg een wereldwijde mindset met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Afstudeer op warpsnelheid met versnelde opleidingen.

Missie

Lynn's missie is om het onderwijs, de ondersteuning en de omgeving te bieden waarmee individuele studenten hun volledige potentieel kunnen realiseren en zich kunnen voorbereiden op succes in de wereld.

Lynn is een van de meest innovatieve, internationale en geïndividualiseerde kleine universiteiten in het land. De universiteit profiteert van zijn omvang, locatie en nauwe banden tussen student en faculteit als een voorloperinstelling, een onafhankelijke, 21e-eeuwse universiteit die is toegewijd aan het voorbereiden van studenten op de toekomst. Om dit te doen, is Lynn's strategie om:

  • Blijf relatief klein, met ongeveer 2.400 studenten en 600 afgestudeerde studenten, en 500 of meer volwassenen die jaarlijks worden ingeschreven om een ​​veelzijdige, coeducational, voornamelijk residentiële universiteit met een kleine collegesfeer te behouden.
  • Geef een breed scala aan uiteenlopende studenten toe, van mensen met leerverschillen tot hoogbegaafden, en mensen uit vele landen van de wereld en staten in het hele land.
  • Wees gegrondvest in de vrije kunsten, maar bevat een verzameling colleges die zijn gericht op nieuwe professionele kansen, die elk over superieur onderwijs, toegepast leren en internationale focus en ervaringen beschikken.
  • Bevat een kenmerkend programma voor de ontwikkeling van studenten dat onderscheid maakt tussen de sterke en zwakke punten en speciale behoeften van elke student om zijn of haar volledige vaardigheden te ontwikkelen.

Gericht academisch aanbod

Lynn heeft de focus van haar academische aanbod geïntensiveerd en een uniek en landelijk erkend kerncurriculum ontwikkeld met de naam Dialogues.

Student diversiteit

Alle stijlen welkom. Lynn-studenten komen uit alle hoeken van de wereld en brengen verschillende interesses en vaardigheden met zich mee. Bekijk hoe onze programma's hen helpen slagen.

Deskundige faculteit

Onze professoren zijn gefocust op de kunst van het lesgeven om goede studenten geweldige en geweldige studenten opmerkelijk te maken. Zie hoe Lynn de faculteit inspireert om een ​​geheel nieuwe stijl van lesgeven en leren te bieden.

Modern campusontwerp

De campus van Lynn is ontworpen om te passen in alle stijlen van lesgeven en leren. Onze nieuwe gebouwen passen best practices toe van Silicon Valley tot Wall Street, met collaboratieve werkruimten en de nieuwste technologieën. Bekijk onze nieuwste toevoegingen aan de campus.

Cultuur van ondersteuning

Alumni, studenten, ouders en vrienden van Lynn University weten dat we nooit stilzitten. We stellen ons de best mogelijke toekomst voor voor onze studenten en voor onze gemeenschap, en we streven er voortdurend naar om die visie te verbeteren, op te bouwen en erin te investeren.

Missie LYNNmogelijk

Deze winter viert Lynn de vroege afronding van haar strategisch plan, dat een gedurfde visie voor Lynn University uitgesproken: "om erkend te worden als een van Amerika's meest innovatieve, internationale en geïndividualiseerde kleine universiteiten."

Op de 2017 LYNNpossible-gethematiseerde State of the University-toespraak benadrukte president Kevin Ross de buitengewone steun en het werk dat ons twee jaar eerder dan gepland naar voren bracht.

Locaties

Boca Raton

Lynn University Online

Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen