MIT Sloan School of Management (Get Smarter)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De MIT Sloan School of Management benadrukt innovatief onderzoek dat managementpraktijken verbetert. De focus op actieleren betekent dat studenten concepten die in de klas zijn geleerd, kunnen toepassen in zakelijke omgevingen.

MIT Sloan biedt non-degree executive programma's onder leiding van MIT faculteit om zakelijke professionals van over de hele wereld te voorzien van een gerichte en flexibele manier om hun doelstellingen voor loopbaanontwikkeling te bevorderen. Door samen te werken met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., is MIT Sloan in staat om de toegang tot zijn on-campus-aanbod te verbreden in een collaboratief en aantrekkelijk formaat dat trouw blijft aan de kwaliteit van MIT. Het biedt studenten ook de mogelijkheid om een voltooiingscertificaat te verdienen van de MIT Sloan School of Management, volledig online.

GetSmarter werkt samen met 's werelds toonaangevende universiteiten om premium online korte cursussen te selecteren, ontwerpen en leveren met een datagedreven focus op leerwinst.

programma's

De MIT Sloan School of Management biedt ook:

  • Kunstmatige intelligentie: implicaties voor bedrijfsstrategie
  • Bedrijfsprocesontwerp voor strategisch management
  • Blockchain Technologies: Business Innovation and Application
  • Digitale marketinganalyses
  • internet van dingen
  • Digitale bedrijfsstrategie

Contact

Neem contact op:
1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Locaties

Cambridge

Address
Main Street,100
02142 Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten