Lees de Officiële Beschrijving

Over Master of Project Academy

50.000 professionals in 180 landen geholpen om hun vaardigheden te verbeteren en hun carrière vooruit te helpen. In hun tempo, op hun plaats!

Ons verhaal

Master of Project Academy is ontstaan ​​uit de repetities van de Project Management-cursussen van Resit Gulec, die zijn afgeleverd aan de universiteit voor undergrad- en MBA-studenten. Deze repetities zorgden voor de steeds groeiende belangstelling van professionals in meer dan 170 landen. Nu groeien we met nieuwe instructeurs en medewerkers die lid worden van ons team. Onze missie is om carrière groeiende premium cursussen gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar voor professionals te maken.

Onze visie

Onze visie is om de ultieme plek te zijn voor professionals waar ze hun carrière vooruit helpen met onze premium en levensveranderende online cursussen.

Onze missie

Onze missie is het voorbereiden en publiceren van betaalbare en premiumcursussen voor professionals die ze nodig hebben voor een betere carrière. Kennisuitwisseling uitbreiden met onze groeiende en leergemeenschap. Professionals helpen hun vaardigheden te verbeteren. Premie en beroepsonderwijs betaalbaar en toegankelijk maken op de eigen plek van professionals, in hun eigen tempo.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Master of Project Academy

PMP®-certificering is een van de meest waardevolle items die u kunt krijgen als u van plan bent uw carrière te verbeteren op het gebied van projectbeheer. Met het Talent ... [+]

35 Contacturen PMP-certificering online training, 300 lezingen, praktische praktijkvragen, voorbeeld PMP-certificeringsexamen, PMP-spiekbriefjes en meer.Beschrijving van de cursus/>

Wereldwijd erkend en gegarandeerd om je carrière vooruit te helpen, heeft de PMP® certificeringstraining van Master of Project Academy met succes meer dan 50.000 studenten wereldwijd gecertificeerd. Onze hands-on trainingsaanpak stelt u in staat de 5 procesgroepen en 10 kennisgebieden te begrijpen zoals voorgeschreven door PMI®. We garanderen dat u wegloopt met alle voorbereiding en vertrouwen die nodig is om het examen te overwinnen en de PMP®-certificering te behalen bij uw eerste poging.

Kenmerken/>99,6% slagingspercentage35 Contacturen PMP-training300 lezingen30-dagen geld terug garantie!100% onlineCourse Completion CertificateWat krijg ik?/>35 PDU (contacturen) vereist door de PMI voor deelname aan het PMP-examenDuidelijk begrip van theoretische concepten met praktijkvoorbeelden uit de praktijkSnelle communicatie en hulp van ons 24/7 deskundige ondersteuningsteamOnline moderated PMP peerforum om deel te nemen aan actieve discussiesDownloadbare PMP-studiegereedschappen van hoge kwaliteit (flashkaarten, spiekbriefjes, enz.)750 PMP oefenvragenOefen vragen op kennisgebied en ratio'sOnline real-world oefen-PMP-examen om de lessen aan het einde van de cursus te testenStapsgewijze begeleiding bij het aanvragen van een PMP-examenDoelgroep/>... [-]
Verenigde Staten USA Online
Engels
Deeltijd
35 uur
Online
Lees meer in Nederlands

Master of Project Academy