Lees de Officiële Beschrijving

Dit is Medaille College

Medaille College is een privé, niet-vierjarig college met campussen in Buffalo, Rochester en online. Medaille richt zich op uw succes als student en als toekomstige professional door het aanbieden van niet-gegradueerde en graduate opleidingen in praktische, op praktijkgerichte leeromgevingen op de campus en in de West-New Yorkse gemeenschap.

Waarom Medaille

We bereiden je voor op een levenslange toewijding aan maatschappelijke duurzaamheid en professioneel succes door je vroegtijdige toegang tot loopbaantraining te geven. Je doet meer dan alleen leren van schoolboeken. Je leert door te doen. In plaats van te lezen hoe je psychotherapie kunt toepassen, observeer je echte professionals tijdens de sessie. In plaats van oude bedrijfsplannen te bestuderen, werkt u met een team om nieuwe plannen te ontwikkelen die echte bedrijven in Buffalo redden.

Je community is je klaslokaal op Medaille College . Leren gaat veel verder dan de vier muren van een collegezaal. Je gaat het veld in en lost echte problemen met betrekking tot je lokale gemeenschap op. Creëer een algoritme dat mentoren beter combineert met jongeren bij Big Brothers Big Sisters. Zo traint Medaille je je hele leven lang als een ethische, maatschappelijk verantwoorde persoon.

De relaties die u bij Medaille opbouwt, gaan ook een leven lang mee. Je begint met het opbouwen van een professioneel netwerk op de dag dat je op de campus aankomt. Je instructeurs behandelen je minder als een student en meer als een toekomstige collega. Onze alumni keren altijd terug naar de campus voor speciale sprekersreeksen, paneldiscussies of gewoon om te zeggen: "Hallo". Als je eenmaal lid bent geworden van de Medaille-familie, heb je een ondersteuningssysteem dat verder reikt dan onze Buffalo-campus, aangezien Medaille-gradiënten over de hele wereld verschillen.

Je kunt het verschil maken door deel te nemen aan studentenactiviteiten, clubs en organisaties en atletiek. Medaille heeft een club voor zowat elke carrière en academische programma. Wees een teamspeler in de gemeenschap of in de sportschool terwijl Medaille succesvolle NCAA Division III atletische teams voor mannen en vrouwen speelt. Wat je interesses ook zijn, we spelen allemaal in hetzelfde team bij Medaille. We zijn allemaal Mavericks.

Ongeacht wat voor soort student je bent, bereidt Medaille College je voor op wat daarna komt. Medaille is waar u in het middelpunt van de belangstelling staat. Daar richten we ons op uw succes. Het is waar de universiteit een carrière ontmoet.

Missie

De missie van Medaille College is om empowered individuen op te leiden en te ontwikkelen voor academische prestaties, carrièresucces en maatschappelijke betrokkenheid, en zo bij te dragen aan een gezonde, diverse democratie.

Visie

Medaille College staat bekend als een leider in het bieden van inspiratie en kansen voor studenten, docenten, medewerkers, alumni en gemeenschap door academische ontwikkeling, positieve persoonlijke transformatie en een sterk gevoel van burgerzin te ondersteunen.

waarden

Nieuwsgierigheid

We zijn toegewijd aan het inspireren van intellectuele nieuwsgierigheid en verwondering als een basis voor academische, professionele en maatschappelijke prestaties. We zijn toegewijd aan het behouden en ondersteunen van een educatieve omgeving van creativiteit, passie en innovatie.

Uitmuntendheid

We willen een cultuur van intellectuele en persoonlijke groei handhaven en ondersteunen. We moedigen het nastreven van het hoogste niveau van academische, maatschappelijke en persoonlijke prestaties aan.

Integriteit

We zijn toegewijd aan het creëren van een sfeer van vertrouwen en zullen de wereld actief betrekken met eerlijkheid, respect, verantwoordelijkheid, waardigheid en mededogen. We houden ons aan de hoogste normen van ethiek en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Gemeenschap

We waarderen gemeenschap als het samenkomen van verschillende individuen die proberen een inclusieve, ondersteunende en samenwerkende samenleving te creëren.

Waar College carrière ontmoet

Medaille studenten leren door te doen. Je doet meer dan alleen lezen over het behandelen van ziektes, je beheert behandelingen op levende dieren in een ultramodern laboratorium. Je schrijft niet alleen een script voor een televisie-uitzending, je produceert er ook een live in een studio. Medaille heeft interactieve labs die u een waardevolle praktische ervaring bieden.

Welke betere manier om je voor te bereiden op je toekomstige carrière dan door samen met echte professionals op de werkplek te leren? Ervaring met leren vormt de kern van het voordeel van Medaille, omdat je in het veld wordt geplaatst met stages, leeropdrachten en leeropdrachten voor studenten. Verdere verrijking komt van sprekersreeksen, team- en cohortleeromgevingen en observaties. Het sluitstukproject is uw kans om het allemaal samen te vatten en zinvolle oplossingen te creëren voor echte problemen in uw vakgebied. Je zult beter voorbereid zijn om je droombaan te bemachtigen dan je concurrentie, omdat je hebt ervaren hoe het is op de werkplek en weet hoe je echte problemen kunt oplossen.

Leren dat praktijkgericht, studentgericht en ervaringsgericht is, maakt Medaille de plek waar school en carrière elkaar ontmoeten.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Onze hoeksteen - studentensucces

De primaire prestatie waar je voor werkt in het hoger onderwijs is een diploma. Medaille College heeft een bewezen systeem om uw academische succes en tijdige afstuderen te verzekeren. Het Academic Support Center, Disability Services, Advisement Center en Carrièreplanning zijn pijlers van Medaille's Student Success Center. Deze one-stop-shop werkt hetzelfde doel na: zo snel mogelijk de gewenste graad behalen.

Hoe wordt dit bereikt? Door nauw mentorschap en begeleiding. Faculteit en adviseurs helpen u bij het ontwikkelen van academische succesplannen, krijgen u de ondersteuning die u nodig hebt om te slagen in de klas, helpen u met lesroosters, helpen u om haalbare doelen te stellen en u op tijd af te studeren. Medaille heeft de systemen die u in de best mogelijke positie brengen om te slagen. Je bent nooit weggegaan zonder iemand om je te wenden voor begeleiding. Je mentors oefenen nog steeds professionals uit. Ze geven u inzicht in wat er nodig is om uw volledige potentieel op de werkplek te realiseren. Medaille zet je op weg naar academisch en professioneel succes.

Onderwijsopties en kansen

Medaille College u de graad die u snel en op een kosteneffectieve manier wilt. Laat niets u in de weg staan om uw volledige potentieel te bereiken. Waar je ook bent in het leven, Medaille heeft een verscheidenheid aan opleidingsmogelijkheden en kansen. U kunt een schema en indeling identificeren die voor u werken. Uiteindelijk werken we allemaal aan hetzelfde doel: je afstuderen.

Je denkt misschien dat er heel weinig tijd is voor je opleiding. We begrijpen dat het leven in de weg kan staan. Dit is de reden waarom Medaille verschillende afleveringsmodi biedt om u te helpen de graad te behalen die u wilt, terwijl u toch zorgt voor uw dagelijkse verantwoordelijkheden. Met Medaille kun je je gemakkelijk inschrijven voor lessen en je voorbereiden op elke cursus afzonderlijk. Je weet precies wat je kunt verwachten in elk van je lessen. Er zijn geen verrassingen. De hybriditeit van een Medaille-opleiding betekent dat u hetzelfde studentgerichte, ervaringsgerichte, op de praktijk gebaseerde onderwijs krijgt, of u nu lessen op de campus of online volgt.

Gemeenschap is jouw klaslokaal

De dingen die je in de gemeenschap ervaart en doet, vormen niet alleen je toekomst, maar ook de toekomst van anderen. Medaille-studenten leren buiten de vier muren van de klas. Je community is je leeromgeving. Door actief leren en EQUIP richt Medaille College zich op maatschappelijke duurzaamheid. EQUIP leert studenten hoe ze echte problemen in hun eigen gemeenschap kunnen identificeren, beoordelen en oplossen. Elke student is in staat tot grote verandering en koppelt facultair leren op de campus aan het oplossen van problemen in de echte wereld. Wat je vandaag leert, wordt morgen toegepast en heeft invloed op je gemeenschap. Je Medaille-opleiding beïnvloedt je omgeving rechtstreeks op positieve manieren.

Wiskundestudenten hebben bijvoorbeeld compatibiliteitsalgoritmen ontwikkeld om Big Brothers Big Sisters te helpen vrijwilligers beter te matchen en sterkere banden te creëren. Studenten Master of Business Administration ontwikkelt bedrijfsplannen voor nieuwe of bedrijven in moeilijkheden in Buffalo. Osteria 166 bijvoorbeeld is nu een historisch restaurant in de binnenstad dankzij innovatieve Medaille-studenten die een creatieve bedrijfsstrategie hebben ontwikkeld die het succes heeft gelanceerd.

Echt succes is wanneer je je realiseert hoe invloedrijk je kunt zijn. Medaille-studenten leren vanaf de eerste dag burgerschapsverantwoordelijkheid. Verken je community, begrijp je major, betrek jezelf en produceer nieuwe kennis. Dit is hoe je het verschil maakt in je gemeenschap bij Medaille, waar universiteit een carrière ontmoet.

Over Medaille Buffalo

Medaille College Buffalo-campus van het Medaille College ligt in het hart van de stad en deelt de culturele diversiteit en de geest van heropleving van Buffalo. Gunstig gelegen op het kruispunt van Route 198 en Parkside Avenue, ligt de campus op slechts een steenworp afstand van Delaware Park, het enorme middelpunt van het wereldberoemde park- en parkbandsysteem van de beroemde landschapsarchitect Frederick Law Olmsted.

Medaille ligt op slechts enkele minuten van de professionele sporten, kunst en cultuur van het centrum van Buffalo. Of je nu nieuw bent in het gebied of je hele leven in West-New York hebt gewoond, het is gemakkelijk om te profiteren van alles wat het College en Buffalo te bieden hebben.

Naast Delaware Park grenst de Buffalo-campus aan de Buffalo Zoo en bevindt zich in de buurt van de Albright-Knox Art Gallery, het Buffalo Museum of Science en de gerevitaliseerde waterkant van de binnenstad, bekend als Canalside. Bovendien zijn Niagara Falls en Toronto binnen 30 tot 90 minuten rijden.

Zodra je de campus van Medaille verkent, zul je nog meer opties ontdekken. Kom tot rust door een kopje koffie te drinken in het Commons Café, ga sporten in het fitnesscentrum van 3000 vierkante meter of studeer in de Fireside Lounge. Bovendien zijn onze klaslokalen allemaal ontworpen om u de vaardigheden en ervaring te bieden die nodig zijn voor real-world succes.

De campus biedt voldoende parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, bus of metro. Medaille College wordt bediend door het Humboldt-Hospital NFTA sneldoorvoerstation en er rijdt regelmatig een pendeldienst tussen de parkeerplaatsen bij de Buffalo Zoo en de campus.

Over Medaille Rochester

Gunstig gelegen nabij Rochester's Outer Loop (I-390/590) in Brighton, is de campus van Medaille in Rochester ontworpen om studenten de tools en technologie te bieden die nodig zijn voor academisch succes.

De faciliteit heeft negen klaslokalen, elk met een capaciteit van 24 studenten en met een eigen technologiepakket. Klaslokalen zijn uitgerust met audiovisuele hulpmiddelen en zijn bedraad voor internettoegang. Elk cohort van studenten heeft een mailbox in de klasvleugel.

Een 700 vierkante voet bibliotheek omvat computerwerkstations en een multifunctionele ruimte die ruimte biedt voor vergaderingen en workshops van maximaal 60 personen. De bibliotheek is beschikbaar voor gebruik door studenten voor en na de lessen en biedt een verscheidenheid aan nuttige bronnen, zoals actuele tijdschriften, naslagwerken voor bedrijven en populaire selecties uit management, human resources en leiderschapsthema's.

Campus administratiekantoren omvatten Student Services, Academic Services en Admissions.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degrees

Medaille College

De AAS in veterinaire technologie biedt studenten les in de klas en klinische ervaringen die nodig zijn om effectief te presteren als veterinaire technici. Het curriculum ... [+]

Dit is een uniek Associate of Applied Science in Veterinary Technology Online-programma dat is geaccrediteerd door de AVMA. Het wordt aangeboden in een versneld online leveringsformaat, gecombineerd met 360 uur on-site klinische ervaringen. Het programma voldoet aan de behoeften van individuen die niet in staat zijn door de noodzaak van werk of andere persoonlijke omstandigheden om een traditioneel, in de klas gebaseerd academisch programma bij te wonen. Het Veterinary Technology Online-programma loopt parallel met andere geaccrediteerde opleidingen van AVMA en het curriculum omvat de inhoud van het vak en de didactische en psychomotorische essentiële taken opgesomd door de AVMA-commissie voor educatieve activiteiten van veterinaire technici (CVTEA).... [-]

Verenigde Staten buffel
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Medaille College

Het AS in algemene studies en het BS in algemene studies zijn ontworpen om een goed afgeronde kritische denker te produceren met het vermogen om verschillende onderwerpen ... [+]

Het AS in algemene studies is ontworpen om een goed afgeronde kritische denker te produceren met het vermogen om verschillende onderwerpen te analyseren en te synthetiseren, effectief te functioneren in werkplekteams en zijn / haar acties te sturen op basis van inzicht in ethisch gedrag en persoonlijke verantwoordelijkheid. Het General Studies-programma is gebouwd rond een kern van algemene onderwijsdoelen en biedt een flexibel platform waarop studenten een uniek studieprogramma kunnen samenstellen dat is ontworpen om tegemoet te komen aan individuele behoeften, interesses en ervaringen.

Het AS in algemene studies is een programma waarbij studenten om de acht weken een cursus van vier studiepunten volgen. Eerder verdiende overdrachtskredieten van geaccrediteerde instellingen kunnen worden gebruikt om verplichte en keuzevakken te volgen. Op basis van de overdrachtskredieten van de student, de algemene opleidingsvereisten en de selectie van vrije keuzevakken uit de momenteel goedgekeurde cursussen van Medaille College , stellen een student en zijn / haar adviseur een programmaschema op dat voldoet aan de programmavereisten, terwijl de student volledige tijd status.... [-]

Verenigde Staten buffel
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
5 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

Medaille College

Het BS in Homeland Security-programma leert de theorieën, modellen, tools en technieken die nodig zijn om de gevolgen van natuurlijke, door de mens veroorzaakte of terror ... [+]

Voorbereiding op noodsituaties is al lang een belangrijk onderdeel van het overheidsbeleid op federaal, staats- en lokaal niveau; het afgelopen decennium is het concept van binnenlandse veiligheid ontwikkeld om noodbeheer te integreren en de taak om de Verenigde Staten te beschermen tegen terroristische aanslagen. Het BS in Homeland Security-programma leert de theorieën, modellen, tools en technieken die nodig zijn om de gevolgen van natuurlijke, door de mens veroorzaakte of terroristische rampen effectief voor te bereiden en te verminderen. Het Homeland Security-curriculum is ontworpen om studenten zowel theoretische als praktische kennis te bieden op het gebied van binnenlandse veiligheid, terrorisme, nationaal en internationaal recht en noodbeheer. Het curriculum ondersteunt de ontwikkeling van een wereldwijd perspectief, verbeterde interpersoonlijke vaardigheden en een groter bewustzijn van de huidige staat van binnenlandse veiligheid.... [-]

Verenigde Staten buffel
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Medaille College

Homeland Security-evenementen, waaronder kwesties met betrekking tot terrorisme, rampenbestrijding en rampenbeheersing, noodhulp en mitigatie, komen elke dag in het nieuw ... [+]

Homeland Security-evenementen, waaronder kwesties met betrekking tot terrorisme, rampenbestrijding en rampenbeheersing, noodhulp en mitigatie, komen elke dag in het nieuws. De behoefte is nog nooit zo groot geweest voor getrainde professionals op de verschillende gebieden van Homeland Security. Deze professionals zijn nodig door overheidsinstellingen, commerciële ondernemingen en bedrijven in de particuliere sector. De Master of Science in Homeland Security bereidt studenten voor op een loopbaan op deze gebieden als professionals die zijn opgeleid, opgeleid en bereid om incidenten met betrekking tot terrorisme, door de mens veroorzaakte of natuurrampen, en andere aan Homeland Security gerelateerde kwesties te herkennen, evalueren en voorbereiden .... [-]

Verenigde Staten buffel
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Medaille College ~ Kevin I. Sullivan Campus Center Tour

Address
Agassiz Circle,18
14214 buffel, New York, Verenigde Staten
Address
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Verenigde Staten