Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1986, biedt de Charles M. Reeves School of Business and Economics geaccrediteerde bachelor- en masteropleidingen aan in een breed scala aan zakelijke disciplines. Meer dan 700 studenten zijn momenteel ingeschreven uit 29 staten en 17 landen. methodist102 Het doel van de Reeves School of Business is om de geest van ondernemerschap en creatief economisch streven te modelleren en koesteren. Het doet dit door studenten kennis te laten maken met de moderne Amerikaanse economie, een appreciatie van haar macht en institutionele structuur en een vermogen om er effectief in te functioneren. De drijvende kracht achter de economie van de Verenigde Staten is de ondernemersgeest. Zonder deze innovatieve en creatieve stuwkracht, of het nu gaat om een ​​grote onderneming of een klein bedrijf, stagneert de economie. De waarde van de ondernemersgeest is niet beperkt tot zaken. Innovatie, creativiteit en ethisch verantwoord risico nemen zijn nodig bij de overheid, het leger, het onderwijs en de kerk. De Reeves School of Business zet zich in voor de ontwikkeling van deze ondernemersgeest.

accreditatie

acbspDe Reeves School of Business is nationaal geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP) en biedt de volgende graden: de Professional Master of Business Administration (MBA) met een focus op Organisatorisch Management en Leiderschap, de Bachelor of Science (BS ) in Accounting, Bedrijfskunde, Ondernemerschap, Financiële Economie, Management, Marketing en Sportmanagement. Bovendien, een minderjarige in Accounting; Bedrijfsbeheer; ondernemerschap; Financiële economie; Personeelszaken; Internationale zaken; Beheer; marketing; Professioneel Tennis Management; Resort-, Club- en Hospitality Management; en Sports Management is geaccrediteerd. Eindelijk, een BS-diploma in Accounting, Bedrijfskunde, Financiële Economie of Marketing met een PGA Golf Management Concentration; Professioneel Tennis Management; Resort-, Club- en Hospitality Management; en Sports Management Concentration is geaccrediteerd./>

Mission Statement

De Reeves School of Business streeft ernaar studenten te ontwikkelen om aan de eisen van het bedrijfsleven te voldoen en ethische leiders te cultiveren die economische en sociale waarde voor een wereldwijde samenleving zullen creëren.

Visie

De Reeves School of Business streeft ernaar een erkende leider te zijn onder business schools, die excellentie, innovatie en ondernemerschap inspireren.

Waarden Verklaring

  • Ethiek: moedig studenten aan om een ​​persoonlijke code van waarden en ethiek te ontwikkelen en zich te houden aan morele en ethische principes, inclusief die gebaseerd op codes van professionele ethiek
  • Professionaliteit: geef studenten de mogelijkheid zich in te schrijven voor professionele concentraties
  • Betrokkenheid: bevorderen van ervaringsgerichte en toegepaste leermogelijkheden, waaronder stages, coöperatieve werkervaringen, projecten, praktische ervaringen en leren van diensten.
  • Leiderschap: studenten voorbereiden om succesvol te zijn in hun volgende professionele en / of academische loopbaan
  • Wereldwijd: bied studenten kansen en ervaringen die hun deelname aan onze wereldwijde samenleving zullen stimuleren.

methodist104

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: