Mount Mercy University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER GEMEMMELDE GENADE

Bij Mount Mercy University bieden we studenten van alle achtergronden een bevredigende opleiding en een solide voorbereiding op een veranderende wereld en beroepsbevolking. We serveren bijna 1.900 studenten op onze campus in Cedar Rapids, Iowa, en nu kunnen we met onze online-studieprogramma's nog duizenden anderen van dienst zijn. En ongeacht hoe je toegang hebt tot onze cursussen, we leveren academisch onderwijs van topniveau dat altijd gebaseerd is op onze vijf kritische aandachtspunten: zorgen voor de aarde, immigratie, geweldloosheid, racisme en vrouwen.

De online-graadprogramma's van Mount Mercy gaan verder dan de tijd die je voor een computer doorbrengt. Met online lessen kun je nog steeds meedoen met onderzoek en deelnemen aan stages bij lokale en internationale bedrijven en organisaties.

We lanceerden onze volledig online opleidingen in 2014, zodat studenten overal hetzelfde hoogwaardige onderwijs konden ontvangen als onze studenten op de campus zonder hun carrière- of gezinsverplichtingen te hoeven opofferen.

ONZE GESCHIEDENIS

EEN KATHOLIEKE UNIVERSITEIT IN HET GENADE CHARISME

Opgericht in 1928 met als doel mensen met kansen te verenigen door middel van hoogwaardig, op waarden gebaseerd onderwijs, heeft Mount Mercy University een rijke basis waarop we onze opties op de campus en online-opleidingen hebben gebouwd.

We zijn gegroeid van een junior college tot een vierjarige universiteit en vandaag is Mount Mercy University verheugd onze online academische programma's aan te bieden aan een nog grotere populatie van studenten in dezelfde geest van onze oprichters.

ONZE KATHOLIEKE IDENTITEIT EN GENADE CHARISME

Onderwijs gaat over meer dan studieboeken en examens. Een echte opleiding bereidt je voor op elke werkplek en spreekt de hele persoon aan. Mount Mercy University is opgericht als een katholieke universiteit, gebouwd op de vijf kritische aandachtspunten van de Sisters of Mercy, en we blijven die missie in onze online cursussen even hoog houden als met onze traditionele on-campus programma's.

Mount Mercy University streeft ernaar om te voldoen aan de hoogste normen van de katholieke intellectuele traditie en promoot de kernwaarden van waarheid, respect, verantwoordelijkheid, uitmuntendheid en service en verwelkomt alle mensen van alle achtergronden.

Wij zijn een trotse supporter van onze sponsors, het Institute of the Sisters of Mercy of the Americas, via de Conference for Mercy Higher Education. Als een barmhartigheidsinstelling houden we ons respectvol aan hun verklaring over katholieke identiteit en Mercy Charism.

ONS SUCCES

Mount Mercy-studenten komen uit een breed scala van verschillende geografische, etnische en economische achtergronden. Ze zijn zelfverzekerd, zorgzaam, snel om een ​​handje te helpen, blij met wie ze zijn en enthousiast over waar ze naartoe gaan. Het belangrijkste is dat studenten van Mount Mercy hun potentieel ten volle willen benutten.

WAAROM ZOU GENADE GENOEGEN STUDENTEN

Mount Mercy University is de beste universiteit van Iowa op de lijst '2017 Best Colleges' van MONEY. Maar de beste manier om een ​​opleiding te beoordelen, is door te kijken naar de uitkomsten van de studenten die zich inschrijven:

 • 66% van de MMU-studenten hebben stages of andere carrière-gerelateerde ervaringen tegen de tijd dat ze afstuderen.
 • 96% van de MMU-studenten is binnen negen maanden na afstuderen in dienst of afgestudeerd.

TOEWIJDING AAN HET GEMEENSCHAPPELIJKE GOED

Mount Mercy-studenten schenken jaarlijks meer dan 15.000 uur gemeenschapswerk. We bieden service en vrijwilligersmogelijkheden voor alle studenten.

ONZE MISSIE EN WAARDEN

ONZE MISSIE

Mount Mercy is een katholieke universiteit die studentgericht onderwijs biedt in de geest van de Sisters of Mercy en mensen van alle geloofsovertuigingen verwelkomt om lid te worden van onze gemeenschap in het nastreven van baccalaureaat en graduate onderwijs en compassievolle service aan mensen in nood.

We streven naar uitmuntendheid bij het volbrengen van onze missie door middel van vier onderling afhankelijke doelen:

 • Reflecterend oordeel gebruiken. Het vermogen om helder en zorgvuldig te denken, coherent te redeneren en te evalueren of de waarheidsclaims kritisch zijn, is van fundamenteel belang voor een hbo-opleiding. Reflecterend oordeel vereist kennis van het basisfeit, onderzoek en evaluatie van aannames; voldoende rechtvaardiging voor het trekken van een conclusie; en inzicht in de implicaties van het trekken van die conclusie. Met deze vaardigheden kunnen mensen problemen creatief oplossen en kennis integreren in verschillende disciplines.
 • Betrokken zijn bij strategische communicatie. Strategische communicatie vereist het selecteren van een reeks opties om een ​​gekozen doel op een ethische manier te bereiken. Deze opties omvatten de constructie en interpretatie van berichten in geschreven, orale en esthetische vormen met behulp van de juiste technologie.
 • Het algemeen welzijn dienen. Het algemeen welzijn vormt de kern van de katholieke sociale leer. Omdat personen van nature sociaal van aard zijn, is het goede van ieder individu noodzakelijkerwijs gerelateerd aan het algemeen welzijn, de som van sociale omstandigheden waardoor alle mensen hun menselijk potentieel vollediger kunnen bereiken. Het omvat respect voor, en ethische interactie met, elke persoon en de natuurlijke omgeving en, in de geest van de Zusters van Barmhartigheid, dienst voor het welzijn van de hele mensheid en actie in de zaak van gerechtigheid in de wereld.
 • Bevordering van doelgericht leven. Een vrijzinnige opvoeding stelt personen in staat een grotere mate van vrijheid te bereiken waarop zij doelgericht kunnen handelen. Aangezien de ontwikkeling van het doel het plannen van leven op basis van een reeks prioriteiten inhoudt, biedt de Mount Mercy University mogelijkheden voor spirituele groei, intellectuele betrokkenheid, professionele duidelijkheid, sociale ontwikkeling, fysiek welzijn, emotionele volwassenheid en verantwoordelijk leiderschap van de gemeenschap.

ONZE WAARDEN

Als leden van de Mount Mercy University community, gegrondvest in de traditie van de Sisters of Mercy en onze katholieke identiteit, zijn wij toegewijd aan:

 • Levenslang leren en scholing van de hele persoon
  Wij geloven dat onderwijs een levenslange ervaring is waarbij leren de hele persoon machtig, intellectueel, spiritueel, emotioneel en fysiek maakt.
 • Nastreven van waarheid en waardigheid
  We bevorderen gratis onderzoek in een meedogenloze cultuur waarin onze toewijding aan geloof, waarheid en genade de waardigheid van elke persoon in de menselijke gemeenschap ondersteunt.
 • Commitment voor studenten
  We erkennen en bevestigen dat de behoeften van onze studenten centraal staan ​​in beslissingen die het gemeenschapsleven beïnvloeden.
 • gerechtigheid
  We pleiten voor gelijkheid door actief rechtvaardige en gezonde relaties te creëren in onze leergemeenschap en in onze mondiale samenleving.
 • Dankbaarheid
  We vieren met nederigheid alle gaven en talenten die door God zijn geschonken en delen getrouw deze zegeningen met de bredere gemeenschap.
 • Gastvrijheid
  We voeren ons werk uit in de geest van Catherine McAuley's hoffelijkheid en inclusie die alle mensen en perspectieven verwelkomt.
 • Service
  We brengen een gevoel van verantwoordelijkheid en zorg naar voren dat ons roept om het algemeen welzijn te dienen.

Locaties

Cedar Rapids

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden