Noble Manhattan Coaching Americas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Wij zijn Noble Manhattan Coaching Americas - Leading Coach Training Company in de Verenigde Staten en Canada.

Als onderdeel van Noble Manhattan Coaching, 's werelds toonaangevende bedrijven voor coachtraining, bieden we hoogwaardige coachtrainingsprogramma's en coachingcertificeringen. Onze brede waaier van diensten helpt managers en leiders hun bedrijf te laten groeien.

We begeleiden onze missie vanuit het uitgangspunt dat iemand die is vervuld, anderen kan beïnvloeden om de leiding te nemen over hun leven. Daarom trainen we geweldige coaches en leiders om het vlindereffect van persoonlijke transformatie in hun gemeenschappen te starten.

Grote flexibiliteit

Onze mix van langeafstandsonderwijs met persoonlijke ervaringen biedt u de mogelijkheid om in uw eigen vrede een coachingcursus te volgen. Bovendien bieden we op maat gemaakte cursussen aan.

Financiële steun

Het meest opvallende is dat we ervoor zorgen dat u zich bij onze programma's niet laat bankroet maken. Daarom bieden we de beste oplossing, van kortingsvouchers tot studiebeurzen.

Top kwaliteit

Onze beste mastercoaches ontwerpen en leveren onze programma's. Zo ervaar je inhoud van hoge kwaliteit en oefen je met onze coachingcursussen.

Studentenondersteuning

We willen ervoor zorgen dat uw coachingstraject soepel en succesvol verloopt. Daarom staan ​​we altijd klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Netwerkfacilitering

Omdat netwerken van het grootste belang is voor een succesvolle coach, leveren we niet alleen trainingen, maar helpen we u ook contact te leggen met gelijkgestemde mensen, professionals en potentiële klanten.

Internationale accreditatie

We bieden internationaal erkende coachtrainingen.

Onze missie

Onze missie is om geweldige trainers te trainen, hen te helpen bij het opbouwen van hun bedrijf en het vergroten van het bewustzijn van de voordelen van coaching. Ook hebben we door coaching toegewijd om bedrijven te laten floreren.

Niet alleen bieden we cursussen aan die zijn geaccrediteerd en goedgekeurd door 2 internationale instanties, maar we zorgen ervoor dat we onze studenten en coaches in een uitgebreid netwerk van professionals en klanten plaatsen.

Daarnaast creëren we groeimogelijkheden en bieden we continue ondersteuning. Wanneer mensen in ons gezin komen, gaan ze nooit meer weg. Hier vinden ze mentoren, vrienden en een breed scala aan middelen om hun coachingactiviteiten te starten en te verbeteren.

Filosofie

Door mensen op te leiden tot coach, volgen we het uitgangspunt van het vlindereffect. Door ons bedrijf te organiseren onder een B-Corporation-structuur, een organisatie met een groter doel. Vanwege onze levering van uitstekende coachingcursussen en ondersteuningssystemen voor coaching, "creëren we een respijt voor sociaal en economisch gehandicapte gezinnen om stabiliteit en hoop te creëren."

Elke dollar voor coachinginkomsten levert 10% op voor ons doel. Aan het einde van elk boekjaar zullen we ook een percentage van het netto-inkomen toewijzen. De geleverde fondsen zullen de stichting "ONZE THUIS" van brandstof voorzien. Zo zal een geadopteerd gezin profiteren van onze liefde in de vorm van huisvesting, werkhulp, voedsel, kinderopvang en onderwijs om terug te werken naar een zichzelf in stand houdend lid van onze gemeenschap.

Kernwaarden

Coaching is gebaseerd op hoge normen en principes. Voor ons is het echter belangrijk om die waarden te benadrukken in alles wat we doen. Daarom waarderen en passen we eerlijkheid, integriteit, vertrouwen en bijdrage toe in alles wat we doen. We beloven training, zelfontplooiing en bedrijfsontwikkeling. En we leveren wat we beloven!

We geloven in de kracht van iedereen om dapper te kunnen zijn. Ook baseren we onze praktijk op het uitgangspunt dat je over alle benodigde middelen beschikt om de beste life- of executive coach te zijn. Onze cursussen geven je dus de kennis om je coachingvaardigheden op te bouwen. En ons team is zorgzaam en ondersteunend, zodat u uw doelstellingen op uw eigen vrede kunt bereiken.

Noble Manhattan Coaching International in cijfers

Noble Manhattan Coaching werd opgericht in 1993, aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk, waar een toegewijd team tot uw dienst staat. Alles wat we doen is ontworpen om fantastische trainers te trainen en hen te helpen bij het opbouwen van hun bedrijf. Bovendien willen we het wereldwijde bewustzijn vergroten over de voordelen van coaching.

  • Noble Manhattan Coaching heeft 24 jaar ervaring in het verzorgen van coachtrainingen voor particulieren en bedrijven.
  • We zijn aanwezig in 28 landen over de hele wereld. Noble Manhattan Coaching Americas is het hoofdkantoor voor de Verenigde Staten en Canada.
  • Omdat het onze missie is om de voortdurende training, back-up en ondersteuning van onze studenten en coaches wereldwijd mogelijk te maken, leveren we cursussen en ondersteuning in 7 talen.
  • We bieden 18 volledig gescheiden coachtrainingsprogramma's, van levenscoaching tot corporate en executive coaching.
  • Naast Noble Manhattan Coaching, onze bekroonde coachtrainingschool, hebben we 12 andere afdelingen om ondersteuning en continue ontwikkeling te bieden.
  • Onze coachingcursussen zijn geaccrediteerd door het International Institute of Coaching And Mentoring. Bovendien worden we gesteund door het Institute of Leadership

Locaties

Richmond

Address
11425 Timber Point Dr.
23838 Richmond, Virginia, Verenigde Staten

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: