Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Wij zijn Noble Manhattan Coaching Americas - Leading Coach Training Company in de Verenigde Staten en Canada.

Als onderdeel van Noble Manhattan Coaching, 's werelds toonaangevende bedrijven voor coachtraining, bieden we hoogwaardige coachtrainingsprogramma's en coachingcertificeringen. Onze brede waaier van diensten helpt managers en leiders hun bedrijf te laten groeien.

We begeleiden onze missie vanuit het uitgangspunt dat iemand die is vervuld, anderen kan beïnvloeden om de leiding te nemen over hun leven. Daarom trainen we geweldige coaches en leiders om het vlindereffect van persoonlijke transformatie in hun gemeenschappen te starten.

Grote flexibiliteit

Onze mix van langeafstandsonderwijs met persoonlijke ervaringen biedt u de mogelijkheid om in uw eigen vrede een coachingcursus te volgen. Bovendien bieden we op maat gemaakte cursussen aan.

Financiële steun

Het meest opvallende is dat we ervoor zorgen dat u zich bij onze programma's niet laat bankroet maken. Daarom bieden we de beste oplossing, van kortingsvouchers tot studiebeurzen.

Top kwaliteit

Onze beste mastercoaches ontwerpen en leveren onze programma's. Zo ervaar je inhoud van hoge kwaliteit en oefen je met onze coachingcursussen.

Studentenondersteuning

We willen ervoor zorgen dat uw coachingstraject soepel en succesvol verloopt. Daarom staan ​​we altijd klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Netwerkfacilitering

Omdat netwerken van het grootste belang is voor een succesvolle coach, leveren we niet alleen trainingen, maar helpen we u ook contact te leggen met gelijkgestemde mensen, professionals en potentiële klanten.

Internationale accreditatie

We bieden internationaal erkende coachtrainingen.

Onze missie

Onze missie is om geweldige trainers te trainen, hen te helpen bij het opbouwen van hun bedrijf en het vergroten van het bewustzijn van de voordelen van coaching. Ook hebben we door coaching toegewijd om bedrijven te laten floreren.

Niet alleen bieden we cursussen aan die zijn geaccrediteerd en goedgekeurd door 2 internationale instanties, maar we zorgen ervoor dat we onze studenten en coaches in een uitgebreid netwerk van professionals en klanten plaatsen.

Daarnaast creëren we groeimogelijkheden en bieden we continue ondersteuning. Wanneer mensen in ons gezin komen, gaan ze nooit meer weg. Hier vinden ze mentoren, vrienden en een breed scala aan middelen om hun coachingactiviteiten te starten en te verbeteren.

Filosofie

Door mensen op te leiden tot coach, volgen we het uitgangspunt van het vlindereffect. Door ons bedrijf te organiseren onder een B-Corporation-structuur, een organisatie met een groter doel. Vanwege onze levering van uitstekende coachingcursussen en ondersteuningssystemen voor coaching, "creëren we een respijt voor sociaal en economisch gehandicapte gezinnen om stabiliteit en hoop te creëren."

Elke dollar voor coachinginkomsten levert 10% op voor ons doel. Aan het einde van elk boekjaar zullen we ook een percentage van het netto-inkomen toewijzen. De geleverde fondsen zullen de stichting "ONZE THUIS" van brandstof voorzien. Zo zal een geadopteerd gezin profiteren van onze liefde in de vorm van huisvesting, werkhulp, voedsel, kinderopvang en onderwijs om terug te werken naar een zichzelf in stand houdend lid van onze gemeenschap.

Kernwaarden

Coaching is gebaseerd op hoge normen en principes. Voor ons is het echter belangrijk om die waarden te benadrukken in alles wat we doen. Daarom waarderen en passen we eerlijkheid, integriteit, vertrouwen en bijdrage toe in alles wat we doen. We beloven training, zelfontplooiing en bedrijfsontwikkeling. En we leveren wat we beloven!

We geloven in de kracht van iedereen om dapper te kunnen zijn. Ook baseren we onze praktijk op het uitgangspunt dat je over alle benodigde middelen beschikt om de beste life- of executive coach te zijn. Onze cursussen geven je dus de kennis om je coachingvaardigheden op te bouwen. En ons team is zorgzaam en ondersteunend, zodat u uw doelstellingen op uw eigen vrede kunt bereiken.

Noble Manhattan Coaching International in cijfers

Noble Manhattan Coaching werd opgericht in 1993, aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk, waar een toegewijd team tot uw dienst staat. Alles wat we doen is ontworpen om fantastische trainers te trainen en hen te helpen bij het opbouwen van hun bedrijf. Bovendien willen we het wereldwijde bewustzijn vergroten over de voordelen van coaching.

  • Noble Manhattan Coaching heeft 24 jaar ervaring in het verzorgen van coachtrainingen voor particulieren en bedrijven.
  • We zijn aanwezig in 28 landen over de hele wereld. Noble Manhattan Coaching Americas is het hoofdkantoor voor de Verenigde Staten en Canada.
  • Omdat het onze missie is om de voortdurende training, back-up en ondersteuning van onze studenten en coaches wereldwijd mogelijk te maken, leveren we cursussen en ondersteuning in 7 talen.
  • We bieden 18 volledig gescheiden coachtrainingsprogramma's, van levenscoaching tot corporate en executive coaching.
  • Naast Noble Manhattan Coaching, onze bekroonde coachtrainingschool, hebben we 12 andere afdelingen om ondersteuning en continue ontwikkeling te bieden.
  • Onze coachingcursussen zijn geaccrediteerd door het International Institute of Coaching And Mentoring. Bovendien worden we gesteund door het Institute of Leadership
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Noble Manhattan Coaching Americas

Het Practitioner Coach Diploma (PCD) maakt de weg vrij voor uw succesvolle life coaching-bedrijf. De rijke inhoud, praktische coachingsessies, mentoring en de voortdurend ... [+]

Overzicht

Het Practitioner Coach Diploma (PCD) maakt de weg vrij voor uw succesvolle life coaching-bedrijf. De rijke inhoud, praktische coachingsessies, mentoring en de voortdurende steun van ons zorgzame team zullen u transformeren in een volledig erkende, professionele life coach.

Het Diploma-niveau is een volledige certificering en is bedoeld voor studenten die hun leven willen coachen in hun carrière.

Het kan worden behandeld als een cursus op zichzelf of als een tussenstap tussen de Life and Executive Coaching Foundations en het Executive and Corporate Coaching Diploma. Hoe dan ook, het is zeer flexibel en aanpasbaar zodat het past bij uw behoeften en drukke schema.

Wat onderscheidt ons:... [-]

Verenigde Staten Richmond
September 2019
Engels
6 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Noble Manhattan Coaching Americas

The Life en Executive Coaching Foundations (LECF) vormen de springplank naar coaching. Het volgt de ICF Core Competencies en biedt solide informatie, samen met oefeningsm ... [+]

The Life en Executive Coaching Foundations (LECF), opgezet door Noble Manhattan Coaching Americas is ontworpen om de blauwdruk, begeleiding en training te geven die nodig is om coaching toe te passen in het leven en het bedrijfsleven en om resultaten te behalen. Omdat NMCA weet dat coaching een belangrijk engagement is, is deze cursus ontwikkeld als opstap naar een volledig certificeringsprogramma. Het maakt echter gebruik van de vaardigheid, kennis en praktijk van elk volledig geaccrediteerd programma.

Het is een belofte dat dit niet alleen een introductie tot coaching is. Het is het programma dat ervoor zorgt dat je verliefd wordt op coaching en nooit meer wilt stoppen.

Bij NMCA begrijpen we dat het ontwikkelen van de coachingvaardigheden en het oefenen van spieren niet altijd gemakkelijk is. Daarom is professionele coaching van gediplomeerde coaches met toegang tot technieken, onderzoek en de tools zo belangrijk. Door persoonlijke en professionele groei mogelijk te maken die leidt tot betere prestaties, het verwerven van nieuwe vaardigheden en kennis en de algemene ontwikkeling van de coachee, kunnen onze professionele coaches anderen in staat stellen hetzelfde te doen.... [-]

Verenigde Staten Richmond
Open Inschrijving
Engels
3 - 6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

De uitvoerende macht ... [+]

Professionele coaching voor een organisatorische context

De uitvoerende macht

Wat is professionele coaching?

Kortom, professionele coaching is een professionele samenwerking die de bedrijfsleider of manager ondersteunt, inspireert en leert om zijn professionele potentieel te maximaliseren. Hoewel erkend dat een senior of junior bedrijfsleider de ware expert is in hun vakgebied of discipline, biedt een professionele coach een externe, opgeleide professional die zijn coachee kan helpen doelen te verduidelijken, zelfontdekking te bevorderen, werkplekstrategieën en oplossingen voor uitdagingen te ontwikkelen, en houd de coachee verantwoordelijk voor verbeterde productiviteit en resultaten.... [-]

Verenigde Staten Richmond
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

Het doctoraat in professionele coaching is bedoeld om de professionele ontwikkeling van professionals in executive en corporate coaching te ondersteunen en te integreren ... [+]

Over

Het doctoraat in professionele coaching is bedoeld om de professionele ontwikkeling van professionals in executive en corporate coaching te ondersteunen en te integreren en om voordelen te bieden aan de organisatie waarin zij werken. Het heeft tot doel de professionele praktijk te verbeteren en te verbeteren door vakmensen een reeks onderzoeksvaardigheden, hulpmiddelen en strategieën te bieden die kunnen worden gebruikt om praktijkgericht onderzoek te ondersteunen. Daarom omvatten kandidaat-aanvragers ervaren professionals in coaching, HR, management die een bijdrage willen leveren aan zowel kennis als praktijk.

Dit innovatieve programma wordt aangeboden door Noble Manhattan in samenwerking met Canterbury University op afstand om te profiteren van een breed netwerk van internationale academici en partnerships.... [-]

Verenigde Staten Richmond
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands