Nova Southeastern University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Advanced Nursing Degrees aan Nova Southeastern University - Online aangeboden!

Beveilig je carrière. Verander gezondheidszorg. Kies het beste verpleegprogramma voor u.

Nieuwe technologie. Nieuwe verplegend verantwoordelijkheden. Nieuw zorgbeleid. Er zijn de afgelopen jaren zoveel snelle veranderingen geweest in de gezondheidszorg.

De nadruk op evidence-based zorg is duidelijk. Vanaf 2013 vereist de American Nurses Association (ANA) dat 100% van de verplegend managers een BSN of hoger hebben om zelfs in aanmerking te komen voor hun 'Magnet' ziekenhuisbenaming. De "Vision 2020" van het Institute of Medicine beveelt alle klinische verpleegkundigen aan om een BSN te houden en het ACN steunt hun aanbeveling. Dit betekent dat topgezondheidsorganisaties niet overwegen om klinische verpleegkundigen in te huren zonder ten minste het BSN-bewijs. Voor gevorderde verplegersfuncties is een graad van doctor of master vereist.

Zoals zoveel dingen in de loop van de tijd heeft de verpleegindustrie zich verder ontwikkeld dan alleen de vaardigheden en kennis die een RN-referentie alleen biedt. Om een levenslange verpleegcarrière te behouden, of om te werken in een van de vele nieuwe verpleegkundige functies, heb je een gevorderd verpleegkundig diploma nodig.

Nursing Degree Opties

Als je je afvraagt welk programma het beste bij je past, denk dan na over de verantwoordelijkheden die je als verpleegster prettig vindt en over wat je natuurlijk graag zou willen leren. Wat vind je het meest opwindend aan het vakgebied? Selecteer het programma dat je passie ondersteunt.

Wanneer je afstudeert in Nova, weet je precies hoe je de beste gezondheidszorg kunt bieden in elke omgeving te midden van constante veranderingen in de sector.

Waarom kiezen voor verpleging bij Nova?

Vaak is de kern van uitmuntendheid en innovatie gewoon een andere manier om een situatie te bekijken. Terwijl we u een plaats op de eerste rij geven voor onze huidige onderzoeksinitiatieven, leren we u de soft skills en creatieve denkprocessen die van u een favoriete - en effectieve - leider in de verpleging maken.

We bieden ook:

  • High-tech simulatielaboratoria die u onderdompelen in realistische, klinische situaties.
  • Kleine klassen voor meer gepersonaliseerde leermogelijkheden.
  • Deskundige-niveau faculteit - geen onderwijsassistenten.
  • Laatste onderwijstechnologie en onderwijspraktijken.
  • Volledige ondersteuning: labo's schrijven, 24/7 IT-helpdesk, faculteit, financiële hulp en academische adviseurs.

Locaties

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: