Nova Southeastern University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De hoofdcampus van NSU bevindt zich in Greater Fort Lauderdale met locaties in Florida en Puerto Rico. We bevinden ons in het hart van de academische en wetenschappelijke hub van de regio en op slechts enkele minuten van enkele van 's werelds beste stranden. Met meer dan 26.000 studenten en 152.000 alumni over de hele wereld, vindt u Shark Friends in alle uithoeken van het land - en daarbuiten.

Dit zijn enkele redenen waarom studenten voor NSU hebben gekozen.

  1. Kleine klasgroottes geven je one-to-one toegang tot professoren.
  2. Een levendig campusleven omvat NCAA Atletiek, sociale en professionele organisaties, culturele activiteiten en wellness en fitness.
  3. Gerangschikt als een top 200 beste college onder nationale universiteiten in 2018.
  4. Prestigieuze afstudeerprogramma's in geneeskunde, rechten, psychologie, zaken, onderwijs, farmacie, tandheelkunde en meer.
  5. Een diverse studentenpopulatie omvat 1200 internationale studenten uit 116 landen uit vijf continenten.
  6. State-of-the-art faciliteiten omvatten de nieuwste klaslokaaltechnologie, geavanceerde laboratoria en de beste onderzoeksbibliotheken.
  7. Veel van de NSU-afgestudeerden gaan door met het behalen van masters, doctorale of professionele graden aan de NSU of andere universiteiten. Universitaire studenten nemen deel aan NSU-onderzoek op gebieden zoals geneeskunde, oceanografie, kanker, psychologie, tandheelkunde en autisme.
  8. Studenten bouwen relaties op door deel te nemen aan tal van community-evenementen, waarvan vele op de campus van NSU.Onze prachtige hoofdcampus ligt op slechts enkele minuten van het strand van Fort Lauderdale, South Beach, het nachtleven van Las Olas en de Everglades.

Locaties

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden