Lees de Officiële Beschrijving

De hoofdcampus van NSU bevindt zich in Greater Fort Lauderdale met locaties in Florida en Puerto Rico. We bevinden ons in het hart van de academische en wetenschappelijke hub van de regio en op slechts enkele minuten van enkele van 's werelds beste stranden. Met meer dan 26.000 studenten en 152.000 alumni over de hele wereld, vindt u Shark Friends in alle uithoeken van het land - en daarbuiten.

Dit zijn enkele redenen waarom studenten voor NSU hebben gekozen.

  1. Kleine klasgroottes geven je one-to-one toegang tot professoren.
  2. Een levendig campusleven omvat NCAA Atletiek, sociale en professionele organisaties, culturele activiteiten en wellness en fitness.
  3. Gerangschikt als een top 200 beste college onder nationale universiteiten in 2018.
  4. Prestigieuze afstudeerprogramma's in geneeskunde, rechten, psychologie, zaken, onderwijs, farmacie, tandheelkunde en meer.
  5. Een diverse studentenpopulatie omvat 1200 internationale studenten uit 116 landen uit vijf continenten.
  6. State-of-the-art faciliteiten omvatten de nieuwste klaslokaaltechnologie, geavanceerde laboratoria en de beste onderzoeksbibliotheken.
  7. Veel van de NSU-afgestudeerden gaan door met het behalen van masters, doctorale of professionele graden aan de NSU of andere universiteiten. Universitaire studenten nemen deel aan NSU-onderzoek op gebieden zoals geneeskunde, oceanografie, kanker, psychologie, tandheelkunde en autisme.
  8. Studenten bouwen relaties op door deel te nemen aan tal van community-evenementen, waarvan vele op de campus van NSU.Onze prachtige hoofdcampus ligt op slechts enkele minuten van het strand van Fort Lauderdale, South Beach, het nachtleven van Las Olas en de Everglades.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Nova Southeastern University

De Master of Science in Forensic Psychology is een online programma met 36 studiepunten dat studenten inzicht geeft in de kruising van psychologie en juridische kwesties. ... [+]

Overzicht

De Master of Science in Forensic Psychology is een online programma met 36 studiepunten dat studenten inzicht geeft in de kruising van psychologie en juridische kwesties. Studenten krijgen inzicht in wat forensisch psychologen doen en zullen leren hoe deze training in verschillende professionele contexten kan worden toegepast.

Deze opleiding biedt studenten de professionele training die nodig is om op een optimaal niveau te functioneren in een verscheidenheid van forensische omgevingen waar psychologie wordt gebruikt, waaronder rechtbanken, wetshandhavingsinstanties, strafrecht, nationale veiligheidskantoren, gevangenissen, instanties voor sociale diensten, instanties voor kinderwelzijn, en behandelingsfaciliteiten.... [-]

Verenigde Staten Fort Lauderdale
Januari 2020
English (USA)
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Nova Southeastern University

De 36 studiepunten MS in nationale veiligheidsaangelegenheden en internationale betrekkingen zijn bedoeld om studenten te voorzien van theoretische, onderzoeks- en toegep ... [+]

Overzicht

De 36 studiepunten in nationale veiligheidsaangelegenheden en internationale betrekkingen zijn bedoeld om studenten te voorzien van een kernbegrip van kritieke kwesties die vandaag de dag de nationale veiligheid informeren, inclusief de beoordeling en analyse van de dreiging van terrorisme in de VS en daarbuiten, en de analyse van inlichtingenverzameling. Studenten zullen ook een diep begrip ontwikkelen van de internationale context waarin nationale veiligheidsvraagstukken van de VS vorm krijgen.

National Security Affairs is een van de snelstgroeiende beroepen met open posities in de publieke sector in de federale, provinciale en lokale overheden en in de private sector. Dit programma is bedoeld voor zowel professionals als mensen die carrière willen maken in het veld, maar ook voor studenten met een sterke academische belangstelling voor veiligheidszaken en internationale betrekkingen.... [-]

Verenigde Staten Fort Lauderdale
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten