Lees de Officiële Beschrijving

Purdue Polytechnic Institute

OVER

Het Purdue Polytechnic Institute is een van de 10 academische hogescholen aan de Purdue University, die in een breed scala van disciplines voorgraden en afgestudeerden aanbiedt. Het college omvat zeven academische scholen, afdelingen en afdelingen:

 • Aviation and Transportation Technology
 • Engineering Technology
 • Computer en Informatietechnologie
 • Computer Graphics Technology
 • Bouwmanagementtechnologie
 • Militaire Wetenschap & Technologie
 • Technology Leadership & Innovation

In aanvulling op de hoofdcampus van de Purdue University in West Lafayette, Indiana, biedt Purdue Polytechnic selectieve diploma programma's in negen Indiana gemeenschappen.

Het college ondergaat een belangrijke transformatie die alle facetten van het college beïnvloedt. De Polytechnische naam best illustreert de kenmerken, elementen en filosofie van het getransformeerde college en vertegenwoordigt gemakkelijk een onderscheidend merk dat de unieke aard van de leerervaring uitstrekt.

De academische programma's combineren theoriegebaseerd toegepaste leer, teamgebaseerde projecten, geïntegreerde humanitaire studies, competentiegebaseerde credentials en een reeks ervaringscomponenten zoals industrieel gesponsorde senior capstone-projecten, stageplaatsen, wereldwijde onderdompeling en certificering-verdienende activiteiten. De polytechnische leerervaring is ontworpen om afgestudeerden te produceren die niet alleen diepgaande technische kennis en toegepaste vaardigheden hebben in hun gekozen discipline, maar ook probleemoplossend, kritisch denken, communicatie en leiderschapsvaardigheden hebben die door industrieën en gemeenschappen worden gezocht.

Onderzoek binnen het college blijft ook uitbreiden en versterken, met vijf handtekeninggebieden die het college naar de technologische en wetenschappelijke front zetten:

 • Bio-geïnspireerde duurzaamheid
 • Robotica, Fabricage en Autonomie
 • Closed-Loop Healthcare
 • Innovatieve STEM Onderwijs
 • Human Scale Computing

Of het nu gaat om een ​​getransformeerde leerervaring om industriële afgestudeerden te produceren die de vaardigheden hebben voor de hedendaagse economie of door gebruik te maken van geïnspireerd onderzoek om de evolutie van technologie te bevorderen en real-world uitdagingen op te lossen, streeft het Purdue Polytechnic Institute tot wereldleider.

Purdue Polytechnic is opgericht in 1964 als Purdue University's School of Technology. Het werd in 2005 vernoemd naar College of Technology en in 2015 heeft de Raad van Trustees zijn huidige naam goedgekeurd ter ondersteuning van de transformatie van het college en als onderdeel van het Purdue Moves-initiatief van president Mitch Daniels.

Purdue Polytechnic Institute

Missie, Visie en Waarden

Missie

Het inspireren, opleiden en mentoren van studenten door middel van leer-door-doe en geïntegreerde studie, het voorbereiden van afgestudeerden voor succes als toekomstige technologische vernieuwers en industrie leiders; En het bevorderen van transdisciplinair leren, betrokkenheid en gebruik geïnspireerd onderzoek gericht op belangrijke staat en wereldwijde uitdagingen.

Visie

Wij zijn een transformationele universiteit zonder grenzen van traditie ... Pioniers van leren-door-doe-en-gebruik-geïnspireerd onderzoek.

Verklaring van integriteit en gedragscode

Bij Purdue en het Purdue Polytechnic Institute is integriteit onontbeerlijk voor onze missie. Wij handelen met eerlijkheid en voldoen aan de hoogste normen van morele en ethische waarden en principes door ons persoonlijk en professioneel gedrag. Wij tonen ons inzicht in deze waarden en principes en handhaven ze in elke actie en beslissing. Vertrouwen en betrouwbaarheid gaan hand in hand met ons gedrag, omdat we een cultuur ondersteunen die gebaseerd is op ethisch gedrag. Wij verwachten dat onze acties consistent zijn met onze woorden en dat onze woorden consistent zijn met onze intenties. Wij accepteren onze verantwoordelijkheden, delen leiderschap in een democratische geest en onderwerpen ons aan de hoogste standaarden van openbaar vertrouwen. Wij houden ons verantwoordelijk voor onze woorden en onze acties. Wij handhaven de hoogste standpunten van eerlijkheid, fungeren als verantwoordelijke burgers, respecteren evenveel in diversiteit, behouden de rechten van anderen en behandelen alle individuen met waardigheid. Om onze doelen als leeromgeving te vervullen, dringt ons erop aan dat de doelstellingen van het leren van studenten niet worden gecompromitteerd. Wij behandelen alle studenten gelijkmatig en onze evaluaties van leerprestaties zijn onpartijdig en zijn uitsluitend gebaseerd op gedemonstreerde academische prestaties.

Als landbijdrageinstelling tonen we onze responsiviteit aan onze kiesdistricten en verlengen ze toegang tot onze kennisbronnen. Wij beloven ons verstandig gebruik te maken van onze middelen en goede stewards te zijn van financiële, kapitaal- en human resources.

Polytechnische leeromgeving

Het Purdue Polytechnic Institute reageert op de veranderingen in onze studenten en samenleving. Wij transformeren onze leeromgeving om hun behoeften beter te kunnen bedienen.

De unieke leeromgeving van Purdue Polytechnic wordt bepaald door een combinatie van 10 sleutelelementen.

THEORIEGEBASEERD TOEGEPASTE LEER

We beginnen met het bestuderen van de theorie, dan passen we het toe. . . We passen het echt toe. Leren door het doen is de basis van de polytechnische leerervaring van de Purdue Universiteit. Het is een krachtige en bewezen benadering die studenten ertoe richt om concepten beter te begrijpen en te behouden.

TEAM PROJECTGEBASEERD LEER

Bedrijven en gemeenschappen vertrouwen op teamwork om succes te behalen. We oefenen het. Van het eerste semester tot de laatste zijn teamprojecten een hoeksteen van Purdue Polytechnic-programma's, waarbij de studenten blootgesteld worden aan teamdynamiek, deadlines en probleemoplossende technieken.

MODERNISEERDE ONDERWIJSMETHODEN

Waarom moeten lessen geleerd worden door een docent die voor een klaslokaal leert? Zij doen het niet. Meer en meer van onze cursussen maken gebruik van onderzoeks-bewezen, state-of-the-art onderwijsmethoden, bekend als actief leren. Het is anders, leuk, uitdagend en effectiever.

GEÏNTEGREERDE LEER-IN-CONTEXT CURRICULA

Studenten leren beter wanneer 1) ze een diepgaand inzicht hebben in het doel van hun leer, 2) hun leren gebeurt net op tijd, voordat het nodig is, en 3) de leerresultaten zijn gebonden aan praktische ervaringen. Onze cursussen volgen deze pijlers van doel, timing en praktischheid.

GEÏNTEGREERDE GEESTENWETENSCHAPPEN

De integratie van technologische studies met humaniora en sociale wetenschappen verbetert studentencritisch denken, creativiteit, logica en innovatie. Polytechnische studenten studeert af met deze vaardigheden en zijn goed voorbereid op een leven van leren en succes.

COMPETENCY CREDENTIALING

Studenten laten beheersen van begrippen en toegepaste vaardigheden (bekend als competenties), genieten van flexibiliteit om hun interesses te richten terwijl ze in hun eigen tempo leren en e-portfolio's bouwen om hun mogelijkheden te tonen. Purdue is een leider op het gebied van competentiegericht leren.

SENIOR CAPSTONE PROJECTEN

Echte projecten met echte klanten profiteren studenten, bedrijven en gemeenschappen. Purdue Polytechnic programma's omvatten senior capstone projecten die studenten toestaan ​​om te passen wat zij hebben geleerd om real-world uitdagingen op te lossen geselecteerd door bedrijfs- en community partners.

STAGES

Wij stimuleren de leerlingen niet alleen om stages te volgen - we integreren hen en andere werkgelegenheidsactiviteiten in onze programma's. In de zomer of tijdens het semester gebruiken studenten deze kansen om hun kennis en vaardigheden uit te breiden en de basis te leggen voor toekomstige werkgelegenheid.

GLOBALE / CULTURELE IMMERSIES

De wereld krimpt terwijl onze wereldwijde en culturele kansen groeien. Purdue Polytechnic beschikt over een multiculturele leeromgeving die wordt gevuld met faculteit, personeel en studenten uit meer dan 100 landen, en biedt ook een verrijkt perspectief door studie in het buitenland, internationale stages en andere mondiale en culturele activiteiten.

FACULTY-TO-STUDENT MENTORSHIP

Studenten zijn meer succesvol als ze iemand hebben die speciale belangstelling heeft voor hun ambities en vooruitgang. Onze studenten hebben de unieke kans om een ​​faculteitslid op te zetten als mentor, die hen streven naar succes door professioneel begeleiden en ondersteunen gedurende het hele schooljaar.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Graduate Certificate

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde wereld van de luchtvaart, zal Purdue's Graduate Certificate in Aviation Safety Management u help ... [+]

Rolling Admissions - Nu aanvragen accepteren

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde wereld van de luchtvaart, zal Purdue's Graduate Certificate in Aviation Safety Management u helpen kennis op te doen om effectieve luchtvaartveiligheidsprogramma's te ontwikkelen, te leiden en uit te voeren. Onze vakspecifieke cursussen worden gegeven door professoren met een gedistingeerde opleiding en werkervaring in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en overheidsfuncties. Ze zullen je voorbereiden op tal van luchtvaartrollen.

Economische voorspellingen suggereren dat een gestage toename van de reizende passagiers- en luchtvrachtbehoeften een dramatische uitbreiding van de luchtvaartindustrie zal aanwakkeren en een volledige herstructurering van de bestaande architectuur van het luchttransportsysteem vereist. Deze industriegroei genereert een breed scala aan kansen in de luchtvaartindustrie voor personen die vaardigheden op het gebied van lucht- en ruimtevaartbeheer bezitten, zoals het beheersen van risico's, ontwikkeling van veiligheidssystemen en aanverwante interdisciplinaire vaardigheden.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Kennis verwerven van de grondslagen van bouwmanagement. Deze kennis helpt u de theorieën en principes van bouwmanagement toe te passen om bouwactiviteiten binnen uw organ ... [+]

Aanvragen van toepassingen nu voor lente 2019

Kennis verwerven van de grondslagen van bouwmanagement. Deze kennis helpt u de theorieën en principes van bouwmanagement toe te passen om bouwactiviteiten binnen uw organisatie effectief te identificeren, analyseren en beheren.

Met een universitair getuigschrift van de Purdue University leren professionals technieken te analyseren voor hedendaagse bouwpraktijken, inclusief boekhoudkundige en financiële praktijken, wettelijke verplichtingen, rechten en oplossingen met betrekking tot het bieden van bouwbedrijven, contracten en bouwwijzigingen, risicobeheer en marketingtheorie en werkwijze.

Het curriculum is bedoeld om gekwalificeerde personen voor te bereiden op leidinggevende posities in de bouwsector, met de nadruk op bouwactiviteiten en management op bedrijfsniveau.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Het graduate certificaatprogramma Information Technology Business Analysis biedt afgestudeerden een inleidend onderwijs op graduate niveau in de belangrijke aspecten van ... [+]

Het graduate certificaatprogramma Information Technology Business Analysis biedt afgestudeerden een inleidend onderwijs op graduate niveau in de belangrijke aspecten van bedrijfsanalyse.

Het certificaatprogramma zal professionals voorzien van de kennis van het bepalen van zakelijke vereisten die IT-gerelateerde projecten aansturen. Bovendien helpt het hen bij het identificeren, analyseren en ontwerpen van processen om de algehele informatiestroom binnen hun organisatie te verbeteren.

Het certificaatprogramma biedt basiseducatie op hoog niveau voor werk voor degenen die momenteel werkzaam zijn als bedrijfsanalist of degenen die belast zijn met of op zoek zijn naar verantwoordelijkheden voor bedrijfsanalisten.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Het programma voor afgestudeerdencertificering van Managing Information Technology Projects biedt afgestudeerden een inleidend onderwijs op graduate niveau in de belangri ... [+]

Beheer je weg naar een betere carrière

Het programma voor afgestudeerdencertificering van Managing Information Technology Projects biedt afgestudeerden een inleidend onderwijs op graduate niveau in de belangrijke aspecten van het leiden, plannen, uitvoeren en besturen van IT-projecten. Dit certificaatprogramma biedt voorbereidende niveauvaardigheden om het succes van complexe, multifunctionele IT-gerelateerde zakelijke initiatieven te ondersteunen.

Het online Graduate Certificate is vooral in trek bij systeemanalisten, programmeurs en ontwerpers, projectmanagers en anderen op het gebied van administratie voor technologische projecten. Leer de nieuwe en verbeterde IT-projectmanagementtools en -technieken die worden gebruikt in de hedendaagse technologiemarkt.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 36 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële manage ... [+]

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde luchtvaartwereld, helpt Purdue's MS in Aviation and Aerospace Management u essentiële management- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Onze vakspecifieke cursussen worden gegeven door hoogleraren met een gedistingeerde opleiding en werkervaring in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en overheidsfuncties. Ze zullen je voorbereiden op tal van functies in het luchtverkeersbeheer.

Economische voorspellingen suggereren dat een gestage toename van de reizende passagiers- en luchtvrachtbehoeften een dramatische uitbreiding van de luchtvaartindustrie zal aanwakkeren en een volledige herstructurering van de bestaande architectuur van het luchttransportsysteem vereist. Deze industriegroei genereert een breed scala aan leiderschapskansen in de luchtvaartindustrie voor personen die vaardigheden op het gebied van luchtvaart en ruimtevaarttechniek bezitten, zoals operationele analyse, ontwikkeling van veiligheidssystemen, projectbeheer, systeemintegratie, milieuduurzaamheid en aanverwante interdisciplinaire vaardigheden.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
11 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Onderscheid uzelf met een superieure referentie met een MS in Construction Management. Construction Management (CM) past managementprincipes en innovatieve technologieën ... [+]

Onderscheid uzelf met een superieure referentie met een MS in Construction Management. Construction Management (CM) past managementprincipes en innovatieve technologieën toe om effectief de bouwprojecten van residentiële, commerciële en infrastructurele voorzieningen te leiden, organiseren en beheren.

Via CM kunnen gebouwen en infrastructurele voorzieningen op een gecontroleerde, systematische manier worden gebouwd om de efficiëntie van de constructie te maximaliseren en de hoogste kwaliteit te garanderen.

Met een gevorderd diploma van Purdue University, zult u worden uitgerust met essentiële kennis en educatieve ervaring om belangrijke bijdragen te leveren op het gebied van constructie. Het 100% online curriculum is bedoeld om gekwalificeerde personen voor te bereiden op leidinggevende functies in de bouwsector. Benadruk de bouwactiviteiten en het management op bedrijfsniveau - de voordelen van een MBA, maar met een focus op constructie. Dit programma is bedoeld voor personen met een bachelordiploma in bouwmanagement, civiele techniek of een nauw verwant veld van een geaccrediteerde universiteit.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Onderscheid uzelf met een superieure reputatie met een Master of Science (MS), gericht op IT-bedrijfsanalyse. Deze 100% online MS heeft een IIBA® ... [+]

Onderscheid uzelf met een superieure reputatie met een Master of Science (MS), gericht op IT-bedrijfsanalyse. Deze 100% online MS heeft een IIBA®

Bedrijfsanalisten spelen een cruciale rol bij het overbruggen van bedrijfs- en IT-functies van een organisatie. Hun vermogen om het bedrijfsdomein te begrijpen en deze behoeften te vertalen naar technische mensen in termen die ze kunnen begrijpen, is essentieel voor het succes van elk projectinitiatief.

Het curriculum verbetert uw kennis op het gebied van structuur, beleid en activiteiten van een organisatie. Leer werken als een schakel tussen het leiderschap van de organisatie en de IT-afdeling om hen te helpen de behoeften van de organisatie te begrijpen en hoe IT kan helpen haar doelen te bereiken. Ontwikkel vaardigheden om IT-vereisten voor zakelijke obstakels te identificeren, te documenteren en te implementeren. Pas de opgedane kennis toe om de IIBA® succesvol te behalen... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
1 - 5 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Beheer je weg naar een betere carrière bij een Master of Science, gericht op IT Project Management, om te voldoen aan de industrie / bedrijfsvereisten in dit dynamische v ... [+]

Beheer je weg naar een betere carrière bij een Master of Science, gericht op IT Project Management , om te voldoen aan de industrie / bedrijfsvereisten in dit dynamische veld. Leer hulpmiddelen en technieken die u kunt toepassen op elke fase van de levenscyclus van het project. Dit 100% online programma bevat materiaal dat deel uitmaakt van de Body of Knowledge, ontwikkeld door het Project Management Institute (PMI®), inclusief het opsporen en beheren van vereisten, planning en beheer van het schema, portfolio management en beheer van uitbestede middelen.

Het curriculum verbetert uw kennis op het gebied van scope, tijd, kosten, communicatie

Als een 100% online MS-programma, kun je je diploma halen in je eigen tempo, waar ook ter wereld, door uren te kiezen voor groepswerk en studeren die bij je levensstijl passen. Cursussen worden aangeboden in een indeling van acht weken voor meer flexibiliteit, zodat u de vereiste 34 kredieturen (30 jaar als u al PMP-gecertificeerd bent) kunt voltooien in 12 maanden tot 5 jaar.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
11 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media