Lees de Officiële Beschrijving

Reinhardt University biedt volwassen studenten de flexibiliteit om een ​​Bachelor of Business Administration of Bachelor of Criminal Justice degree te behalen aan een volledig geaccrediteerd College met de hoogste accreditatienormen. Cursussen worden gegeven door vooraanstaande professionals die over echte ervaring op hun vakgebied beschikken en zich inzetten voor uw opleiding en succes.

REDENEN WAAROM HET AANWEZIG ZIJN VAN REINHARDT ZAL U HELPEN UW TOEKOMST TE REALISEREN.

 • Afgestudeerden bevorderen hun carrière om zowel professionele als persoonlijke doelen te bereiken.
 • Cursussen ontworpen en gegeven door toonaangevende professionals die werkzaam zijn in hun vakgebied.
 • Een institutionele geschiedenis van ondersteuning van de opleiding / academische behoeften van de professionele gemeenschap.
 • Overdrachtskredieten worden geaccepteerd van regionaal geaccrediteerde hogescholen, universiteiten en technische hogescholen.
 • Opmaak van het programma ontworpen voor werkende volwassenen.
 • Flexibele diplomavoltooiing 100% online.
 • Collegegeld omvat E-studieboeken en een laptop. (Strafrecht
 • Het gebruik van een leermanagementsysteem dat is ontworpen om de educatieve behoeften van de leerling te ondersteunen door dynamische interactie met traditionele kerninhoud te combineren.

Reinhardt University zet zich in om u te helpen uw doelen te bereiken.

We kunnen je helpen met je eerste interesse, helemaal tot aan het afstuderen en daarna. Het kan een hele klus zijn om zelfs maar te beginnen nadenken over het behalen van een diploma, en bij Reinhardt University zijn we toegewijd om je te helpen slagen bij elke stap van de weg, zodat je je kunt concentreren op de belangrijke dingen: leren en je doelen bereiken.

VOORBEELDEN VAN MANIEREN ONZE STUDENTEN SUCCESCOACHES KUNNEN U HELPEN:

 • Zorg ervoor dat uw toepassingspakket is voltooid
 • Informeer u over beschikbare studentenbronnen met betrekking tot uw succes
 • Zorgen voor vertrouwen in de klastechnologie
 • U verbinden met al het juiste personeel met betrekking tot uw financiering en academici
 • U begeleiden bij het afstuderen
 • Maximaliseer uw motivatie om te slagen door frequente kwaliteitsinteracties
 • Mentoring je door obstakels om je diploma te voltooien

We zijn beschikbaar om te chatten of reageren op een korte vraag via e-mail. Van complexe problemen tot eenvoudige vragen, we zijn beschikbaar om u te ondersteunen tijdens uw reis.

JE ZULT OOK TOEGANG HEBBEN TOT GRATIS TUSSENLEIDING OP AANVRAAG.

 • Alle online studenten van Reinhardt hebben toegang tot gratis on-demand tutoring via Brainfuse, met een schrijflab en leermiddelen voor meerdere vakken, zoals wiskunde en wetenschappen.
 • Brainfuse-services zijn gratis en altijd online beschikbaar.
 • Toegang tot Brainfuse is beschikbaar via uw online bronnenpagina voor lesmateriaal en u kunt contact opnemen met uw Student Success Counsellor voor meer informatie.

SACSCOC Accreditatie

Reinhardt University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om associate, baccalaureate en master's degrees te verlenen.

Academie certificering

Reinhardt heeft een stichting in de industrie met een politieacademie op de campus die is gecertificeerd door de Georgia Peace Officer Standards and Training Council. We zijn bevoegd om de basishandhavingstraining en de geavanceerde, gespecialiseerde en in-service training te verzorgen. Vanwege onze jarenlange ervaring in deze branche, weten we dat er een groeiende behoefte bestaat bij wetshandhavingsprofessionals om het onderwijs uit te breiden om concurrerend en actueel te blijven in het veld. We weten ook dat professionals bezig zijn met zowel hun professionele als persoonlijke verplichtingen.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degrees

Reinhardt University - Online Programs

Nieuwe studenten worden om de acht weken toegelaten tot het programma Associate of Business Administration. Elk herfst- en voorjaarssemester bestaat uit zestien weken en ... [+]

Nieuwe studenten worden om de acht weken toegelaten tot het programma Associate of Business Administration. Elk herfst- en voorjaarssemester bestaat uit zestien weken en is verdeeld in twee sessies van acht weken. Het zomersemester is 14 weken en is verdeeld in twee sessies van zeven weken. Studenten nemen twee lessen per sessie voor een totaal van vier klassen (12 semester credits) per semester.

Het 60 uur durende ABA-degreeprogramma kan worden afgerond in slechts vijf semesters, met 12 studie-uren per semester. Tot 30 semester uren van overdrachtskrediet kan worden toegepast op deze opleiding. Cursussen worden 100% online gegeven.

RHU 101 is vereist in het eerste semester van inschrijving en moet worden voltooid met een cijfer van "C" of beter om ingeschreven te blijven in het programma.... [-]

Verenigde Staten Waleska
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Reinhardt University - Online Programs

Reinhardt University's online strafrechtsprogramma biedt u de flexibiliteit en de mogelijkheid om uw studies altijd en overal te voltooien. ... [+]

Reinhardt University's online strafrechtsprogramma biedt u de flexibiliteit en de mogelijkheid om uw studies altijd en overal te voltooien.

Nieuwe studenten worden om de acht weken toegelaten tot het programma Associate of Science in Criminal Justice. Elk herfst- en voorjaarssemester bestaat uit zestien weken en is verdeeld in twee sessies van acht weken. Het zomersemester is 14 weken en is verdeeld in twee sessies van zeven weken. Studenten nemen twee lessen per sessie voor een totaal van vier klassen (12-semester credits) per semester.

Het 60 uur durende ACJ-studieprogramma kan worden afgerond in slechts vijf semesters met 12 studie-uren per semester. Tot 30 semester uren van overdrachtskrediet kan worden toegepast op deze opleiding. Cursussen worden 100% online gegeven.... [-]

Verenigde Staten Waleska
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

BBA

Reinhardt University - Online Programs

We horen keer op keer van onze studenten dat ze een doodlopende weg in hun carrière hebben bereikt omdat ze een diploma missen. De online-graadopties van Reinhardt kunnen ... [+]

De Bachelor of Business Administration van de Reinhardt University is ontworpen voor werkende professionals uit diverse professionele achtergronden om samen te werken en het diploma online af te ronden.

Nieuwe studenten worden om de acht weken toegelaten in online-programma's. Elk herfst- en voorjaarssemester bestaat uit zestien weken en is verdeeld in twee sessies van acht weken. Het zomersemester duurt veertien weken en is verdeeld in twee sessies van zeven weken. Studenten nemen twee lessen per sessie voor een totaal van vier klassen per semester als een student een voltijdstatus wil.

De 51 uur durende BBA Major Program-cursussen kunnen binnen 16 maanden worden voltooid, op voorwaarde dat de student het juiste algemene onderwijs en gratis studiepunten heeft bij het betreden van het programma.... [-]

Verenigde Staten Waleska
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Reinhardt University - Online Programs

De Bachelor of Criminal Justice van de Reinhardt University is ontworpen voor de werkende professional en is volledig online verdiend. ... [+]

De Bachelor of Criminal Justice van de Reinhardt University is ontworpen voor de werkende professional en is volledig online verdiend.PROGRAMMA FORMAAT

Nieuwe studenten worden om de acht weken toegelaten in online-programma's. Elk herfst- en voorjaarssemester bestaat uit zestien weken en is verdeeld in twee sessies van acht weken. Het zomersemester duurt veertien weken en is verdeeld in twee sessies van zeven weken. Studenten nemen twee lessen per sessie voor een totaal van vier klassen per semester als een student een voltijdstatus wil.

Beloon jezelf met een diploma. Wil je je carrière vooruit helpen en op leidinggevende en leidinggevende posities komen? Steeds vaker is een graad in Criminal Justice de sleutel om vooruit te komen.... [-]
Verenigde Staten Waleska
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands