Saint Joseph's University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Saint Joseph's University is een uitgebreide, internationaal erkende universiteit gelegen aan de rand van grootstedelijk Philadelphia, met studenten uit het hele land en over de hele wereld, zowel online als op de campus. Saint Joseph's University is regionaal erkend - het hoogste niveau van accreditatie dat een traditioneel college of universiteit kan behalen - door de Middle States Association of Colleges and Schools. Onze nationale ranglijsten en AACSB-accreditatie in de Haub-school wijzen op de hoge kwaliteit van onze niet-gegradueerde, afgestudeerde en uitvoerende programma's.

Al 160 jaar lang heeft de Sint-Jozefschool mannen en vrouwen geholpen om zich voor te bereiden op hun professionele leven door een rigoureuze jezuïetopleiding te geven waarin het Ignatiaanse credo van Cura Personalis is verwerkt, of de hele persoon wordt verzorgd. Geleid door een faculteit die zich toelegt op zowel onderwijs als wetenschap, daagt een Sint-Jozef onderwijs uit en breidt kennis uit, verdiept het begrip, benadrukt kritisch denken en communiceren, bevordert de ontwikkeling van moreel en spiritueel karakter en bouwt een blijvende trots op.

Amerikaans nieuws

Forbes Magazine
Forbes is de # 94 van de St. Joseph's University, een van de Top Colleges in het noordoosten.

The Princeton Review
The Princeton Review rangschikt de Erivan K. Haub School of Business als een van de beste 294 business schools van 2016-17.

Locaties

Philadelphia

Address
5600 City Ave.
19131 Philadelphia, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Bachelor
Certificaat
MSc