Lees de Officiële Beschrijving

Spartanburg Methodist College is de enige regionaal geaccrediteerde tweejarige particuliere privéschool in South Carolina. We bieden Associate Degrees op het gebied van kunst, wetenschap, strafrecht, bedrijfsleven, schone kunsten en religieuze studies.


SMC zet zich in om programma's en kansen te bieden die academische excellentie, intellectuele verkenning, sociaal bewustzijn en karakterontwikkeling stimuleren. We hebben op deze traditie voortgebouwd om ons 100% online programma aan te bieden.


Educatieve mentoren

Onze adviseurs zijn hier om u te helpen uw professionele doelen te bereiken. Wij zijn van begin tot einde bij je. Van het aanvraagproces tot financiële hulp tot de selectie van cursussen, we zijn er om ervoor te zorgen dat u slaagt.


Financiële steun

Een van de meest stressvolle elementen van het starten van een hbo-opleiding is ervoor te zorgen dat je de middelen hebt om niet alleen te beginnen, maar ook om het programma te voltooien. Onze adviseurs zijn hier om u te begeleiden bij het financiële hulpproces om u te helpen de beste beslissingen te nemen bij het selecteren van financiële hulpbronnen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degrees

Spartanburg Methodist College

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe functie of gewoon de tevredenheid wilt hebben dat je je diploma hebt gehaald ... een online Associate in Criminal Justice graad kan ... [+]

Een online medewerker in de Criminal Justice-graad helpt je vaardigheden te leren die kunnen leiden tot goedbetaalde banen en promotiekansen, en onderscheidt je van de concurrentie. Dit programma is ontworpen met de werkende professional in gedachten. Onze virtuele klaservaring biedt u de flexibiliteit om uw studie af te ronden in een effectieve leeromgeving - 100% online. Cursussen worden ontworpen en gegeven door toonaangevende professionals die werkzaam zijn in het veld en omvatten: Inleiding tot het strafrechtsysteem, politie administratie, inleiding tot criminologie, strafrechtelijk bewijs en procedures, inleiding tot het strafrecht, jeugdrelaties, inleiding tot correcties en inleiding tot het gerecht Wetenschap.... [-]

Verenigde Staten Spartanburg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands