Lees de Officiële Beschrijving

Texas Tech University

eLearning

Texas Tech University eLearning

Wereldwijd e-learning

Online en afstand

Texas Tech University Students

Je hoeft niet in Lubbock te wonen om je opleiding aan de Texas Tech University te volgen. Met meer dan 100 graden programma's die volledig online beschikbaar zijn en zeven unieke regionale leslocaties in de staat die een traditionele klaservaring bieden, kunnen uw educatieve doelen overal bereikt worden.

Regionale sites van Texas Tech University

Je hoeft niet in Lubbock te zijn om een ​​opleiding te volgen. Met zeven locaties in de regio kunt u een opleiding krijgen van uw lokale gemeenschap!

TTU K-12

"Een wereldwijde onderwijsgemeenschap"

TTU K-12 biedt een door Texas Education Agency (TEA) en NCAA geaccrediteerd, gedrukt en online curriculum aan studenten van de kleuterschool-12e klas in speciale en niet-traditionele levensomstandigheden, waarvan de onderwijsbehoeften niet worden vervuld door traditionele schooldistricten. Ons programma is net zo uniek als elk van onze studenten.

Het aanbieden van een full-time middelbare schooldiploma programma en aanvullende deeltijd-opties, wij serveren studenten die vooruit willen werken, moeten verzuimde credits maken, een drukke agenda in evenwicht brengen of zijn bezig met homeschooling.

Begin op elk moment met registratie het hele jaar door!

Academische partnerschappen

Academic Partnerships bij Texas Tech beheert de registratie van evenementen voor een breed scala aan universitaire evenementen, houdt toezicht op het permanente onderwijsproces voor diegenen die niet-academische studiepunten willen behalen en afdelingen die permanente educatiemogelijkheden willen bieden, en creëert institutionele academische overeenkomsten in Texas en daarbuiten om het overdrachtsproces zo naadloos mogelijk voor toekomstige Red Raiders.

OLLI op Texas Tech University

Het Osher Lifelong Learning Institute (OLLI) is een unieke leergemeenschap voor 50-plussers. Geen tests, geen cijfers, geen papers, gewoon de mogelijkheid om spannende onderwerpen te verkennen en nieuwe interesses na te streven.

Faculteit en stafondersteuning

Wereldwijd eLearning doet er alles aan om docenten te helpen meer kansen te benutten om studenten online te betrekken en we voorzien onze faculteit van essentiële training en middelen om het succes van het onderwijs te garanderen.

Blackboard Learn 9.1 is het leermanagementsysteem dat wordt gebruikt door Texas Tech University. We kunnen instructeurs helpen bij het verkennen van Blackboard-functies met eenvoudige tot geavanceerde face-to-face training en hulp bij het oplossen van problemen, evenals onze 24/7 Blackboard facultaire technische ondersteuning.

Het Worldwide eLearning Instructional Design (ID) Team is toegewijd aan het ondersteunen van kwaliteitsnormen voor de cursusproductie. Als specialist in best practices voor online en gemengd cursusontwerp en ontwikkeling, kan ons ID Team ondersteuning bieden bij contentorganisatie, communicatiehulpmiddelen, ADA-compliance, technologieën voor het vastleggen van colleges en nog veel meer.

Ons online toegankelijkheidslab (OAL) geeft instructeurs de tools om toegankelijke educatieve materialen te maken. Cursusleiders kunnen assistentie krijgen bij ondertiteling en transcripties, een evaluatie van de toegankelijkheid van een cursus aanvragen en training over toegankelijkheidssoftware krijgen.

Ontdek Texas Tech: wereldwijd eLearning

Heb je graadopties nodig?

Texas Tech heeft ze.

Of je nu een recente middelbare school of een niet-traditionele student bent die terugkeert, je kunt op afstand een bachelor-, master- of doctoraatstitel behalen op het door jou gewenste studiegebied. Het is gemakkelijk om het juiste programma voor u te vinden, afgeleverd op de manier die u wilt leren.

Krijg de opleiding die u nodig hebt om de top van uw vakgebied te bereiken.

Onze wereldwijde eLearning-cursussen worden gegeven door dezelfde bekroonde, wijdverspreide faculteit met uiteenlopende onderzoeksinteresses die onze persoonlijke cursussen leren. En we bieden meer doctoraatsprogramma's op afstand dan enige andere instelling in Texas. Tier 1 en prestigieus: dat is TTU Worldwide eLearning.

getuigenis

Verbeter je carrière en verbeter je leven.

"Hoewel ik mijn bachelordiploma heb behaald, heb ik nooit de voordelen van het online voltooien van een cursus mogen ervaren, maar sinds ik ben begonnen met het volgen van een online masterdiploma, heb ik leren leren op een nog effectievere manier. Ik ben niet meer beperkt tot één ruimte om mijn werk te voltooien, ik kan me concentreren op mijn werk zonder de afleiding van een klaslokaal, en ik voel me meer geëngageerd als ik kan werken op een comfortabel gebied dat ik ken. naar mijn online opleiding heeft bijgedragen aan de voortgang van mijn professionele carrière door mij de flexibiliteit te bieden om mijn aandacht beter te verdelen over mijn opleiding en mijn professionele werk. "

Joshua Blount '19, Master of Arts in Technical Communication

Eindig wat je bent begonnen.

Onze volledig online programma's bieden u de flexibiliteit om slechts één klas per semester te nemen, een voltijdstudent te zijn, of iets daartussenin. We bieden ook transferbeurzen aan voor universiteitsstudenten die hun studie willen afronden bij Texas Tech.

getuigenis

Het leven gebeurt.

"Ik studeerde af met mijn Bachelor of Arts in universitaire studies met concentraties in menselijke ontwikkeling en familiestudies, communicatiewetenschappen en sociologie, mijn favoriete onderdeel was de connecties die ik heb gemaakt, ik heb de gelegenheid gehad om mijn professoren echt te leren kennen, en Ik denk niet dat dit iets was wat ik had kunnen doen op een grote campus.Ik begon te werken voor Texas Tech University in Waco als administratief assistent.Ik wist dat ik snel bij TTO wilde werken bij Waco nadat ik het programma had gestart omdat ik het potentieel zag dat het heeft en geloof dat het zal blijven groeien, wat mensen zal helpen bij het bereiken van hun academische doelen. Als niet-traditionele student weet ik hoe moeilijk het kan zijn om iets nieuws te beginnen, vooral als je andere hebt Ik ging terug naar school en eindigde voor mijn dochter. "

Alana Schaeper '17, universitaire studies

Profiteer optimaal van de GI-rekening.

Texas Tech's Military and Veterans Program is een van de beste in de natie, zoals blijkt uit onze prijzen. Laat ons u helpen uw veteranenvoordelen te gebruiken om uw diploma te behalen.

getuigenis

We stellen uw service op prijs.

"Ik volg de Texas Tech University hogeschool onderwijssite bij Waco en verdien mijn bachelor in universitaire studies met studiegebieden communicatie, politieke wetenschappen en public relations Ik wilde een geweldige universiteit bijwonen die bekend was zonder te hoeven veranderen mijn leven en verhuizen naar een nieuwe locatie.Ik ben dol op Lubbock en bezoek veel studentenevenementen in de stad, maar Waco is gewoon een veel betere optie voor mijn zoon en mij.Ik onlangs geïnterneerd in het Huis van Afgevaardigden van Texas tijdens hun afgelopen legislatuursessie en ik kreeg een fulltime baan aangeboden na de sessie, ik zal ook tijdens de speciale sessie in het Capitool werken, ik geloof dat mijn diploma van Texas Tech me in staat zal stellen mijn carrièreambities te bereiken als een pleitbezorger voor veteranen en hun families in het centrale gedeelte van Texas. "

Jade Cabrero-Doss, Luchtmachtveteraan uit de Verenigde Staten, '17, University Studies

Op zoek naar een andere omgeving?

We bieden betaalbare opties om de opleiding te krijgen die u nodig hebt om iets nieuws te beginnen. Wereldwijde eLearning-studenten betalen Texas in-state collegegeld tarieven, ongeacht de locatie. Dit betekent dat je je diploma online kunt verdienen voor een prijs die zeer concurrerend is, of je nu in de stad woont of in het hele land woont.

getuigenis

Verander je carrière.

"Ik ben dol op de flexibiliteit die TTU Worldwide eLearning mij biedt! Door te werken aan een online diploma bij Texas Tech (in University Studies met concentraties in Personal Finance, Organizational Leadership en Psychology) heb ik danstrainingsprogramma's in het hele land kunnen volgen en een professionele carrière. Ik kan tegelijkertijd een opleiding en een carrière in de dans volgen! Ik dans 9-5 op weekdagen en heb de mogelijkheid om mijn diploma na te streven rond training, repetities en shows .Ik heb mijn passie in de hele wereld kunnen volgen VS in San Francisco, Portland, Chicago, Dallas en New York City Zonder TTU Worldwide eLearning zou ik mijn droom om een ​​professionele danser te zijn niet kunnen waarmaken! "

Shannon Oleson '17, universitaire studies

Met onze 24/7-chat- en online-ondersteuning kunnen alle online- en afstandsstudenten op elk moment contact opnemen met financiële hulp, rekeningsaldi, IT-ondersteuning en meer. U kunt altijd en overal hulp krijgen - u hebt het nodig. We maken het gemakkelijk om een ​​Red Raider te zijn!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Studenten die op zoek zijn naar de 120-uurs Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) -graad moeten eerst een associate degree behalen bij een erkende instelling. Deze ... [+]

Bachelor in de toegepaste kunst

Studenten die op zoek zijn naar de 120-uurs Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS) -graad moeten eerst een associate degree behalen bij een erkende instelling. Deze graad vereist 60 uur cursussen aan de Texas Tech University, naast de eerste 60 uur overgedragen door een goedgekeurde samenwerkende instelling.

Het programma wordt beheerd door het kantoor van de Provost, en geïnteresseerde studenten moeten contact opnemen met het studentenservicecentrum in universiteitsstudies (806.742.7100).

Graad Vereisten1. Benodigde uren en algemene / college-eis

Een minimum van 120 semester-uren, waarvan 40 op het junior / senior-niveau, en de mate waarin de graad Bachelor of Applied Arts and Sciences voldoet aan de vereisten zoals vermeld in de 'Algemene vereisten' in de sectie Undergraduate Academics van deze catalogus.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
120 uur
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

De Bachelor of Science in de menswetenschappen is bedoeld voor studenten die meerdere studierichtingen willen volgen binnen het College of Human Sciences. Het biedt stude ... [+]

Bachelor of Science in de menswetenschappen

De Bachelor of Science in de menswetenschappen is bedoeld voor studenten die meerdere studierichtingen willen volgen binnen het College of Human Sciences. Het biedt studenten de flexibiliteit om specifieke interessegebieden te verkennen, carrière te maken of zich voor te bereiden op een studie of afstuderen. Studenten moeten drie concentratiegebieden selecteren, die qua inhoud vergelijkbaar zijn met een minor.

Elke concentratie bestaat uit minimaal 18 semesteruren voor een totaal van 54 minimumuren. Twee concentraties moeten in het College of Human Sciences zijn en kunnen worden gekozen uit verslavingsstoornissen en herstelstudies; kleding ontwerp en fabricage; gemeenschaps-, familie- en verslavingswetenschappen; menselijke ontwikkeling en gezinsstudies; interieur ontwerp; voedingswetenschappen; persoonlijke financiële planning; restaurant-, hotel- en institutioneel management; retail management; personal finance, jeugdontwikkeling en voorlichting over uitbreiding van gezins- en consumentenwetenschappen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
120 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De Bachelor of Science in de kinderopvang bij Texas Tech bereidt je voor op het werken in de kindertijd met jonge kinderen wiens familieleden zeer mobiel zijn. ... [+]

Bachelor of Science in Early Child Care

De Bachelor of Science in Early Child Care op Texas Tech (vermeld als Early Childhood Education in een mobiele vereniging op de GPIDEA-website) bereidt je voor op het werken in de kindertijd met jonge kinderen wiens familieleden zeer mobiel zijn. Wanneer je het programma voltooit, ben je gekwalificeerd om te werken in een verscheidenheid aan programma's die vroege zorg en onderwijs aanbieden voor kinderen vanaf 8 jaar en in het bijzonder kinderen met zeer mobiele populaties zoals militaire installaties.

Over het programma

Bachelor of Science in Early Child Care bereidt je voor op het werken in de kindertijd met jonge kinderen wiens familieleden zeer mobiel zijn. Wanneer je het programma voltooit, ben je gekwalificeerd om te werken in een verscheidenheid aan programma's die vroege zorg en onderwijs aanbieden voor kinderen vanaf 8 jaar en in het bijzonder kinderen met zeer mobiele populaties zoals militaire installaties.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Department of Plant and Soil Science maakt het mogelijk voor studenten om een ​​liefde voor planten en frisse lucht om te zetten in een lucrat ... [+]

Bachelor of Science in Plant and Soil Sciences

Texas Tech University's Department of Plant and Soil Science maakt het mogelijk voor studenten om een ​​liefde voor planten en frisse lucht om te zetten in een lucratieve carrière door het volgen van een Bachelor of Science in Plant en Soil Science. Beheer golfbanen en atletiekvelden. Bezit uw eigen kinderkamer. Zorg voor milieuadvies. Ontwikkel schaduwtolerante soorten gras. Ontwerp milieubeplantingen voor stedelijke gebieden. Beheer een commerciële boomgaard, een kas of een botanische tuin. Interieurscapes ontwerpen, installeren en onderhouden. De kansen zijn eindeloos.

Programma overzicht120 credit-urenCursussen worden voornamelijk online afgerond. Sommige cursussen, zoals laboratoriumwetenschappen, kunnen niet online worden gegeven en moeten face-to-face worden afgenomen aan een universiteit of hogeschool in uw omgeving.Voorwaarde: middelbare schooldiploma of GEDStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen lopen samen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier jaarlijkse sessies.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
120 uur
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning

De 120-uurs Bachelor in de algemene studies is een uitdagende en lonende optie voor studenten die een grotere mate van flexibiliteit wensen in hun studie. Als een interdi ... [+]

Bachelor in de algemene studies, BGS

De 120-uurs Bachelor in de algemene studies is een uitdagende en lonende optie voor studenten die een grotere mate van flexibiliteit wensen in hun studie. Als een interdisciplinaire graad, is het niet gebaseerd op een specifieke major of minor. In plaats daarvan zal het curriculum van de student bestaan ​​uit vakken uit drie studiegebieden die moeten worden geselecteerd uit gevestigde minoren die worden erkend in de Texas Tech Catalog. Twee van de drie studiegebieden moeten worden beheerd door het College of Arts

Een goed ontworpen BGS-diploma kan een student helpen om zich voor te bereiden op het najagen van een bepaald intellectueel belang, een professionele ambitie of een afgestudeerde studie. De drie studiegebieden vormen een samenhangende specialisatie die elders in de universiteit niet als een georganiseerd studieplan beschikbaar is.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
120 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Universitaire Studies is een interdisciplinaire major die nieuwe gebieden van leren en ontdekken bevordert door het leren van studenten over de grenzen van departementen ... [+]

Bachelor of Arts of Science in University Studies (BUS)

Universitaire Studies is een interdisciplinaire major die nieuwe gebieden van leren en ontdekken bevordert door het leren van studenten over de grenzen van departementen en universiteiten te vergemakkelijken. Beheerd door de afdeling van Undergraduate Education and Student Affairs binnen het kantoor van de Provost, een Bachelor of Arts of Bachelor of Science in University Studies biedt een unieke opleiding die studenten de flexibiliteit bij het kiezen van drie verschillende studiegebieden biedt. Elk gebied wordt een "concentratie" genoemd. Hoewel de drie concentraties bestaan ​​als afzonderlijke programma's binnen de universiteit, zijn ze normaal gesproken niet beschikbaar als een combinatie van cursussen in een bestaande opleiding. Een student kan zich bijvoorbeeld richten op een specialisatie in milieujournalistiek met concentraties in journalistiek, plant- en bodemkunde en milieutoxicologie. Elk gebied bestaat in verschillende colleges als onderdeel van afzonderlijke opleidingen, maar alleen een major in universiteitsstudies zal studenten in staat stellen om de drie concentraties als een eenheid te bestuderen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
120 uur
Online
Lees meer in Nederlands

Certificaat

Texas Tech University Worldwide eLearning

Biedt personen die werkzaam zijn in de landbouwcommunicatie meer inzicht in de meer complexe en dynamische communicatiestrategieën zoals crisiscommunicatie, kennisbeheer ... [+]

Agricultural Communications Leadership Certificate

Biedt personen die werkzaam zijn in de landbouwcommunicatie meer inzicht in de meer complexe en dynamische communicatiestrategieën zoals crisiscommunicatie, kennisbeheer en effectief online mediagebruik. Vergroot het inzicht van studenten in leiderschap en de mensen waarmee zij dagelijks communiceren, waardoor zij hun professionele taken effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren.

Programma overzicht12 credit-urenDe meeste cursussen worden online aangeboden; sommige cursussen worden echter alleen face-to-face aangeboden in Lubbock.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Na het succesvol behalen van het online Bodembeheercertificaat krijgen studenten een Soil Management Certificate van Texas Tech University waarmee ze gecertificeerd grond ... [+]

Bodembeheercertificaat

Na het succesvol behalen van het online Bodembeheercertificaat krijgen studenten een Soil Management Certificate van Texas Tech University waarmee ze gecertificeerd grondwetenschapper kunnen worden. De cursussen, inclusief onderwerpen zoals bodemchemie, fysica en classificatie, voldoen aan de educatieve vereisten van The Natural Resource Conservation Service. Dit certificaat kan onafhankelijk of gelijktijdig met een masteropleiding worden gevolgd.

Programma overzicht12 credit-urenVereiste klassen worden online ingevuld. Sommige optionele klassen zijn mogelijk alleen face-to-face beschikbaar.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De cursussen voor een online Deaf en Hard-of-Hearing Graduate certificering voorbereiding programma is beschikbaar als een zelfstandig certificaat of een aandachtspunt me ... [+]

Certificeringsvoorbereidingsprogramma voor doven en slechthorenden

De cursussen voor een online Deaf en Hard-of-Hearing Graduate certificering voorbereiding programma is beschikbaar als een zelfstandig certificaat of een aandachtspunt met de Masters of Education in het speciaal onderwijs. Het diplomaplan omvat alle curriculum dat vereist is voor de certificering van het opleidingscertificaat voor doven en slechthorenden van de staat Texas van onderwijs EC-12-onderwijscertificaat. Certificering vereist ook een voldoende score op het TExES-examen en een Masters Degree.

Programma overzicht27 credit-urenCertificaatprogramma's kunnen onafhankelijk of gelijktijdig met een masterprogramma worden gevolgd.De meeste cursussen worden online aangeboden; sommige cursussen worden echter alleen face-to-face aangeboden in Lubbock.Voorwaarde: bachelordiplomaDe voltooiingstijd varieert. Studenten kunnen elk semester maximaal drie lessen volgen en twee elke zomersessie, waardoor de voltooiingstijd per persoon verschilt.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
27 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Crop Protection Certificate behandelt onderwerpen zoals genetisch gemodificeerde gewassen, plantpathologie, plagen en pesticiden. Stude ... [+]

Crop Protection Certificate

Texas Tech University's online Crop Protection Certificate behandelt onderwerpen zoals genetisch gemodificeerde gewassen, plantenpathologie, plagen en pesticiden. Studenten kunnen het certificaat onafhankelijk of gelijktijdig met een gerelateerde masteropleiding volgen.

Programma overzicht12 credit-urenDe meeste cursussen worden online aangeboden; sommige cursussen worden echter alleen face-to-face aangeboden in Lubbock.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De cursussen voor het voorbereidingscertificaat voor pedagogisch diagnostica kunnen onafhankelijk of nadrukkelijk worden nagestreefd met de Master of Education in Special ... [+]

Educatief Diagnosticus Certificatie Voorbereidingsprogramma

De cursussen voor het voorbereidingscertificaat voor pedagogisch diagnostica kunnen onafhankelijk of nadrukkelijk worden nagestreefd met de Master of Education in Special Education. Hoe dan ook, de lessen zijn volledig online, waardoor je je carrière in het onderwijs kunt bevorderen zonder in een klaslokaal te stappen.

Programma overzicht36-39 credit-urenMoet in Texas wonen3.0 of hoger GPA *Cursussen worden online voltooid.Voorwaarde: bachelordiploma, geldig onderwijscertificaatEen masterdiploma en twee jaar onderwijservaring zijn vereist om staatscertificeringstests af te leggen voor Educational Diagnostician.Studenten hoeven zich niet elk jaar in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
36 - 39 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Family and Consumer Sciences Education Certification voorbereidingsprogramma wordt beheerd via de Family Education and Consumer Science ... [+]

Familie en consumentenwetenschappen Onderwijs Docent Opleiding Certificering Voorbereidingsprogramma

Texas Tech University's online Family and Consumer Sciences Education Certification voorbereidingsprogramma wordt beheerd via de Family Education and Consumer Sciences Distance Education Alliance. De FCS-alliantie is een inter-institutioneel systeem dat over de gehele staat bestaat en dat op coöperatieve basis online cursussen op afstand ontwikkelt, biedt en biedt om individuen voor te bereiden op certificering voor het geven van onderwijs aan familie- en consumentenwetenschappen in Texas. De volgende universiteiten nemen deel aan de FCS Alliance als onderdeel van hun lerarenvoorbereidingsprogramma:... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De cursussen voor het voorbereidingsprogramma Oriëntatie en Mobiliteitscertificering kunnen onafhankelijk of als een aandachtspunt worden gevolgd bij de Masters of Educat ... [+]

Oriëntatie en mobiliteitscertificering Voorbereidingsprogramma

De cursussen voor het voorbereidingsprogramma Oriëntatie en Mobiliteitscertificering kunnen onafhankelijk of als een aandachtspunt worden gevolgd bij de Masters of Education in Special Education. De aangeboden cursussen om te voldoen aan het vereiste curriculum voor The Academy for Certification of Vision Rehabilitation

Programma overzicht27 credit-urenDe meeste cursussen worden online voltooid. Twee verplichte vakken worden echter alleen op de campus in Lubbock, Texas, aangeboden tijdens de zomermaanden. Bovendien vereisen twee cursussen elk weekend een instructie op de campus.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk jaar in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
27 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het Department of Computer Science biedt het Certificate in Software Engineering aan voor diegenen die geen volledig diploma in software engineering of informatica nodig ... [+]

Overzicht

Het Department of Computer Science biedt het Certificate in Software Engineering aan voor diegenen die geen volledig diploma in software engineering of informatica nodig hebben of willen hebben. In het bijzonder is het certificaat gericht op werkende professionals en afgestudeerde studenten in niet-informatica majors die geïnteresseerd zijn in systematische softwareontwikkeling. De GRE is niet vereist voor het certificaat.

Certificaatniveauplan

Het Certificate Degree Plan specificeert informatie, zoals de te volgen cursussen. Het certificaatdiplomaplan moet worden ingediend tijdens het eerste semester van de studie van de afdeling Informatica.

Het diplomaplan kan later worden gewijzigd door het wijzigingsformulier voor het graadplan in te vullen. Wijzigingen moeten worden voltooid vóór het semester waarin het certificaat is voltooid.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het Graduate Certificate in Grants and Proposals (CG ... [+]

subsidies

Het Graduate Certificate in Grants and Proposals (CG

Programma overzicht

Studenten in dit programma vergroten hun schrijf- en bewerkingsvaardigheden, leren strategieën voor het samenstellen van professionele subsidievoorstellen en verdienen professionele referenties van Texas Tech's technische communicatie- en Rhetoric-programma van wereldklasse. Studenten die G voltooien

Texas Tech's Technical Communication en Rhetoric-programma biedt

Een gevestigde opleiding en faculteit in technische communicatieEen classificatie als het representatieve MA-programma landelijk in het onderwijs in wetenschappelijke en technische communicatie: academische programma's die werken, Ed. Michael L. Keene (Society for Technical Communication, 1997). Hoofdstuk 3.Nationaal leiderschap op het gebied van computers en het schrijven van pedagogiekEen record van prestaties van studenten en arbeidsbemiddelingEen programma "cultuur" die persoonlijke aandacht benadruktEen bekroond hoofdstuk van de Society for Technical CommunicationAanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
August 2019
Voltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De overgang van school naar werk, postsecundair onderwijs of zelfstandig wonen kan moeilijk zijn voor iedereen, vooral personen met een handicap. De cursussen die vereist ... [+]

Transitiecertificeringsprogramma speciaal onderwijs

De overgang van school naar werk, postsecundair onderwijs of zelfstandig wonen kan moeilijk zijn voor iedereen, vooral personen met een handicap. De cursussen die vereist zijn voor Texas Tech University's online Graduate Certificate in Transition Education, zijn bedoeld om mensen voor te bereiden op het helpen van mensen met een handicap om deze overstap te maken.

Programma overzicht15 credit-urenCursussen worden online voltooidVoorwaarde: bachelordiplomaDe voltooiingstijd varieert. Studenten kunnen elk semester maximaal drie lessen volgen en twee elke zomersessie, waardoor de voltooiingstijd per persoon verschilt.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het online Horticultural Landscape Management-certificaat van Texas Tech University omvat onderwerpen zoals boomkwekerij, boomkwekerijbeheer, grasgraswetenschap en landsc ... [+]

Tuinbouw landschapsbeheer certificaat

Het online Horticultural Landscape Management-certificaat van Texas Tech University omvat onderwerpen zoals boomkwekerij, boomkwekerijbeheer, grasgraswetenschap en landschapsarchitectuur. Studenten kunnen het certificaat onafhankelijk of gelijktijdig met een gerelateerde masteropleiding volgen.

Programma overzicht12 credit-urenVereiste klassen worden online ingevuld. Sommige optionele klassen zijn mogelijk alleen face-to-face beschikbaar.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Fibres and Biopolymers Certificate behandelt onderwerpen die verband houden met de 400.000 Amerikaanse banen in verband met de producti ... [+]

Vezels en biopolymeren certificaat

Texas Tech University's online Fibres and Biopolymers Certificate behandelt onderwerpen die verband houden met de 400.000 Amerikaanse banen in verband met de productie en verwerking van katoen. Studenten kunnen het certificaat onafhankelijk of gelijktijdig met een gerelateerde masteropleiding volgen. Het programma biedt professionals een mogelijkheid om de betekenis en complexiteit van katoenproductie en -verwerking en de impact ervan op industriële katoenen producten te begrijpen.

Programma overzicht12 credit-urenDe meeste cursussen worden online aangeboden; sommige cursussen worden echter alleen face-to-face aangeboden in Lubbock.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education biedt het vereiste curriculum voor de Texas State Board for Educator Certification Visual Impairment Supplemental Certifi ... [+]

Visual Preparatie Certificering Voorbereidingsprogramma

Texas Tech University's College of Education biedt het vereiste curriculum voor de Texas State Board for Educator Certification Visual Impairment Supplemental Certificate EC-12 online. Certificering vereist ook de succesvolle afronding van twee TExES-examens. Het voorbereidingsprogramma voor visuele beperking Certification is zowel beschikbaar als een zelfstandig certificaat als een aandachtspunt bij de Masters of Education in Special Education.

Programma overzicht24 credit-urenCertificeringsprogramma's kunnen onafhankelijk of gelijktijdig met een masteropleiding worden gevolgd.De meeste cursussen worden online aangeboden; drie cursussen vereisen echter elk weekend een instructie op de campus in Lubbock of Austin, Texas.Voorwaarde: bachelordiploma en initiële leraringscertificering in het algemeen of speciaal onderwijsDe voltooiingstijd varieert. Studenten kunnen elk semester maximaal drie lessen volgen en twee in de zomer, waardoor de voltooiingstijd per persoon kan verschillen.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de drie semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
24 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ons certificaat in windenergie biedt professionals post-baccalaureaatniveau trainingsopties op zes voor de industrie relevante themagebieden. Je kunt ervoor kiezen indivi ... [+]

Wind Energy Certificate Program

Ons certificaat in windenergie biedt professionals post-baccalaureaatniveau trainingsopties op zes voor de industrie relevante themagebieden. Je kunt ervoor kiezen individuele cursussen te volgen of vijf van de zes aanbiedingen te voltooien en een professioneel certificaat voor windenergie te behalen. Het programma is specifiek ontworpen voor niet-technische professionals die leidinggevende verantwoordelijkheden in windenergie willen opnemen.

Programma overzicht

Alle cursussen zijn ontwikkeld door een deskundige faculteit van het WUU (Wind Science and Engineering Research Center). Elke cursus is gelijk aan 38 klokuren instructie en kan onafhankelijk worden voltooid binnen een tijdsbestek van vier tot zes weken.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands

Cursus

Texas Tech University Worldwide eLearning

De cursussen in het Human Resource Development-programma steunen op theorie uit de sociale en gedragswetenschappen en op organisatorisch leiderschap. ... [+]

Human Resource Development

Het curriculum Human Resource Development (HRDV) richt zich op de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor interactie met mensen in verschillende werksituaties.

Programma overzicht

De cursussen in het Human Resource Development-programma steunen op theorie uit de sociale en gedragswetenschappen en op organisatorisch leiderschap. HRDV-cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen bij het begrijpen en aanpakken van problemen waarmee individuen en organisaties worden geconfronteerd. Coursework richt zich op onderwerpen op de werkplek, zoals menselijke relaties en communicatie, training en ontwikkeling, personeelsvaardigheden en -strategieën, en leiderschap op de werkplek.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
18 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Integratieve studies is een benadering om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en hedendaagse sociale kwesties vanuit meerdere perspectieven aan te pakken. ... [+]

Integratieve studies

Integratieve studies is een benadering om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en hedendaagse sociale kwesties vanuit meerdere perspectieven aan te pakken.

Programma overzicht

Integratieve studies studenten ontwikkelen de intellectuele instrumenten die nodig zijn om bruggen te bouwen over academische disciplines heen en passen hun vaardigheden, innovaties en kennis toe in verschillende academische en praktische settings. In kernklassen ontwikkelen studenten portfolio-artefacten die hun individuele vaardigheden, interesses en talenten laten zien. Deze portfolio en de toegepaste leerervaring bieden elke student waardevolle hulpmiddelen voor flexibele, geïndividualiseerde carrièreplanning en -ontwikkeling.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online minor in Agricultural Leadership wordt aangeboden door het Department of Agricultural Education ... [+]

Klein in agrarisch leiderschap

Texas Tech University's online minor in Agricultural Leadership wordt aangeboden door het Department of Agricultural Education

Programma overzicht

Agricultural Leadership bereidt studenten voor op een breed scala aan loopbanen in de openbare sector (wetgevende assistenten, landbouwbureaus) of particuliere sector (opleiding en ontwikkeling, management of verkoop in de landbouw-, voedsel- en natuurlijke hulpbronnenindustrie)

Aanmeldingsprocedure

Om een ​​minor in Agricultural Leadership na te streven, moeten studenten eerst contact opnemen met hun academisch adviseur. Zowel de academische adviseur als de adviseurs van het Studenten Service Centrum van de universitaire studies werken samen met de student om het proces af te ronden dat nodig is om een ​​minderjarige te declareren.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
18 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bereid u voor op succes door een Personal Finance-minor in uw opleiding op te nemen, zodat u uw eigen financiële doelen kunt realiseren en onnodige risico's en schuld ... [+]

Persoonlijke financiën

Bereid u voor op succes door een Personal Finance-minor in uw opleiding op te nemen, zodat u uw eigen financiële doelen kunt realiseren en onnodige risico's en schulden kunt voorkomen.

Programma overzicht

Stel dat u uw carrière kunt starten met de vaardigheden om goede beslissingen te nemen over uw persoonlijk inkomen en dezelfde vaardigheden kunt gebruiken om uw inzetbaarheid te vergroten? Kies een Personal Finance-minor en u krijgt de mogelijkheid om de vaardigheden te leren die u nodig hebt om uw persoonlijke financiën succesvol te beheren, anderen te helpen en uw carrièremogelijkheden te verbeteren (deze minor biedt onderwijsvereisten voor de AFC ® -aanwijzing).... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
18 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Elk beroep vereist communicatievaardigheden. Mensen met uitstekende communicatieve vaardigheden krijgen banen en promoties. Een minor Technische communicatie kan u helpen ... [+]

Minor in technische communicatie

Elk beroep vereist communicatievaardigheden. Mensen met uitstekende communicatieve vaardigheden krijgen banen en promoties. Een minor Technische communicatie kan u helpen de vaardigheden te leren die u nodig hebt om te slagen, ongeacht waar uw professionele leven u naartoe leidt.

Programma overzicht

Ongeacht je major kan een minor Technische communicatie:

Leer je alle vormen van schriftelijke communicatie aan te scherpen en het de grootst mogelijke impact op de wereld te geven.Geef je de tools om te communiceren met mensen uit alle lagen van de bevolking en van over de hele wereld.Vergemakkelijk je vermogen om in een team te werken.Laat je zien hoe je technologie gebruikt om begrip op te bouwen.Geef je de kans om te leren van wereldklasse docenten.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De minderjarige in windenergie (18 credit-uren) is ook beschikbaar als concentratiegebied voor studenten die een Bachelor of General Studies volgen. ... [+]

Wind Energy Minor-programma

De minderjarige in windenergie (18 credit-uren) is ook beschikbaar als concentratiegebied voor studenten die een Bachelor of General Studies volgen.

Programma overzicht

Deze minor bestaat uit 18 uur undergraduate windenergiecursussen. Alle cursussen moeten worden goedgekeurd door een windenergie-adviseur en een C-score of beter behaald in elke cursus. Windenergie is een multidisciplinair veld en sommige concepten vereisen een achtergrond in calculus en fysica.

Aanmeldingsprocedure

Om een ​​minderjarige in windenergie te achtervolgen, moet je het Wind Energy Minor-formulier invullen en het UC Adviserend Centrum maken zodra je goedkeuring hebt gekregen van je adviseur. Let op: studenten die niet zijn toegelaten tot Texas Tech University moeten eerst een aanvraag indienen bij Texas Tech voordat zij zich inschrijven voor cursussen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
18 uur
Online
Lees meer in Nederlands

Doctor of Education

Texas Tech University Worldwide eLearning

The Ed.D. in het hoger onderwijs met een concentratie in Community College Administration of Higher Education Administration is het enige overwegend online programma dat ... [+]

Doctor in het onderwijs in het hoger onderwijs

The Ed.D. in het hoger onderwijs met een concentratie in Community College Administration of Higher Education Administration is het enige overwegend online programma dat beschikbaar is binnen de openbare universiteiten van Texas op het programmagebied van het hoger onderwijs. Texas Tech maakt doorgaan met je opleiding mogelijk, ongeacht waar "hier" is.

Programma overzicht60 credit-uren boven het masterdiplomaVoorwaarde: bachelordiploma, masterdiploma en minimaal drie jaar voltijdse beroepservaring in een openbare of particuliere instelling voor hoger of hoger onderwijs van twee jaar of vier jaar of een federaal of hoger onderwijsinstituut. Aanvragers moeten een duidelijke verbinding met het hoger onderwijs aantonen. Beroepservaring wordt gedefinieerd als het hebben van een middenkaderbeheerder (minimumniveau van coördinator of specialist) of hoger in een instelling of instelling voor hoger onderwijs. Aanvullend onderwijs en werk als student tijdens het zoeken naar een diploma vormen geen professionele, full-time ervaring. Full-time docentenfuncties vormen professionele ervaring.Levering methoden... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Wilt u een doctoraat behalen waar u ook bent? Het is mogelijk als u een Doctor of Education in Agricultural Education zoekt via een gezamenlijk programma aangeboden door ... [+]

Gezamenlijke doctor in het onderwijs in landbouwonderwijs

Wilt u een doctoraat behalen waar u ook bent? Het is mogelijk als u een Doctor of Education in Agricultural Education zoekt via een gezamenlijk programma aangeboden door Texas A.

Programma overzicht

Dit unieke, innovatieve en eerste-van-zijn-soort gezamenlijke programma werd in 2000 goedgekeurd door de Texas Higher Education Coordinating Board (THECB) met de introductie van 20 professionals uit het middensegment uit Texas. We hebben personen uit verschillende landen en vele staten in de Verenigde Staten opgenomen, zoals, Arizona, Californië, Georgië, Indiana, Montana, New Mexico, Nevada, Georgië, South Carolina, Tennessee en Texas. Afgestudeerden zijn in verschillende educatieve, toezichthoudende en administratieve functies in de beroepen van onderwijs en opleiding. We zijn nu bezig met het voltooien van studenten uit het zesde cohort.... [-]

Verenigde Staten USA Online
August 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De primaire focus van het programma ligt op de voorbereiding van leiders die reflectieve professionals zijn die hun visie ontwikkelen en vaardigheden verwerven om scholen ... [+]

Doctor in het onderwijs in pedagogisch leiderschap

Texas Tech University's Doctor of Education in Educational Leadership is ontworpen om belangrijke leiders voor te bereiden op schooldistricten en op faculteiten van universiteiten of hogescholen. De primaire focus van het programma ligt op de voorbereiding van leiders die reflectieve professionals zijn die hun visie ontwikkelen en vaardigheden verwerven om scholen en schoolsystemen te hervormen, vernieuwen en verbeteren die democratische leergemeenschappen cultiveren die sociale rechtvaardigheid en gelijkheid waarderen.

Programma overzicht

Het programma is bedoeld om leidinggevende schoolleiders voor te bereiden die op onderzoek gebaseerde oplossingen kunnen identificeren en implementeren voor praktijkgerichte praktijkproblemen binnen een PreK-12-schooldistrictscontext. In een drie jaar durende reeks van afgebakende cursussen die eindigt met een probleem van het proefschrift, zullen deelnemers hun vaardigheden verdiepen om educatieve veranderingen te leiden, praktijkproblemen te identificeren en interventies in hun lokale onderwijsorganisaties te implementeren om de prestaties van studenten te verbeteren.... [-]

Verenigde Staten USA Online
January 2020
Voltijd
96 - 99 uur
Online
Lees meer in Nederlands

Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning

De cursussen voor een certificaat in autisme zijn beschikbaar als een zelfstandig certificaat of een aandachtspunt bij de Master of Education in Special Education. Hoe da ... [+]

Autisme Graduate Certificate Program

De cursussen voor een certificaat in autisme zijn beschikbaar als een zelfstandig certificaat of een aandachtspunt bij de Master of Education in Special Education. Hoe dan ook, de lessen zijn volledig online.

programma beschrijving

Graduate certificaten zijn bedoeld om tegemoet te komen aan de aanvullende behoeften van professionals na het baccalaureaat. Een graduaatcertificaatprogramma is een verzameling cursussen die diepgaande kennis over een onderwerp biedt. De verzameling cursussen biedt een samenhangende kennisbasis.

Programma overzicht15 credit-urenCursussen worden online voltooidVoorwaarde: bachelordiplomaDe voltooiingstijd varieert. Studenten kunnen elk semester maximaal drie lessen volgen en twee elke zomersessie, waardoor de voltooiingstijd per persoon verschilt.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Cursussen kunnen worden gekoppeld aan een Master of Education in het speciaal onderwijsAanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Graduate Certificate in Book History and Digital Humanities helpt te voldoen aan de duidelijke behoefte aan training in digitale humaniora en ... [+]

Boekgeschiedenis en digitale geesteswetenschappen

Texas Tech University's Graduate Certificate in Book History and Digital Humanities helpt te voldoen aan de duidelijke behoefte aan training in digitale humaniora en geschiedenis van het boek voor afgestudeerde studenten in het curriculum; voor professionals in het personeelsbestand; en voor het afstuderen van senioren in de geesteswetenschappen die hun werkkansen willen verbreden. Studenten kunnen zich inschrijven voor cursussen om zich voor te bereiden op een carrière in de uitgeverswereld, de overheid, de industrie, digitale humaniora, bibliotheekwetenschap of de academie; nieuwe vaardigheden op het werk ontwikkelen of bestaande vaardigheden aanvullen; beste praktijken leren voor het omzetten van culturele artefacten in digitale vorm; de relatie begrijpen tussen gedrukte cultuur, boekgeschiedenis en tekstkritiek; en pedagogische of technologische vaardigheden ontwikkelen of verbeteren.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De Graduate Certificate in technische onderwijscommunicatie, aangeboden door het Department of English, helpt studenten hun geloofsbrieven op te bouwen als docenten techn ... [+]

Docent technische communicatie afgestudeerd certificaat

De Graduate Certificate in technische onderwijscommunicatie, aangeboden door het Department of English, helpt studenten hun geloofsbrieven op te bouwen als docenten technische communicatie. Het is met name bedoeld om studenten te helpen die hun Engelse graden willen bijschaven om onderwijsexpertise in technische communicatie te ontwikkelen en om internationale instellingen te ondersteunen die faculteiten en studenten moeten leren hoe ze technische communicatie moeten onderwijzen. Het certificaat vereist minimaal 15 uur online of on-site cursussen, inclusief twee cursussen in de theoretische grondslagen van technische communicatie en retoriek en een derde cursus over het onderwijzen van technische en professionele communicatie. Studenten kiezen twee keuzevakken in het technische communicatie- en retorica-programma om het certificaat te voltooien - een uit de geavanceerde theoriecursussen en de andere uit geavanceerde praktijkcursussen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De cursussen voor het Deafblind Graduate Certificate zijn beschikbaar als een zelfstandig certificaat of een aandachtspunt bij de Master of Education in Special Education ... [+]

Doofblinde Graduate Certificate

De cursussen voor het Deafblind Graduate Certificate zijn beschikbaar als een zelfstandig certificaat of een aandachtspunt bij de Master of Education in Special Education. Eén weekend instructie op de campus dient als een aanvulling op je online onderwijs, zodat je het beste uit beide werelden haalt: een programma dat je kunt voltooien, waar je ook bent en een persoonlijke relatie met instructeurs en andere studenten.

programma beschrijving

Graduate certificaten zijn bedoeld om tegemoet te komen aan de aanvullende behoeften van professionals na het baccalaureaat. Een graduaatcertificaatprogramma is een verzameling cursussen die diepgaande kennis over een onderwerp biedt. De verzameling cursussen biedt een samenhangende kennisbasis.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het 12-uurs Graduate Certificate in Essentials of Business biedt tools voor een breed scala aan zakelijke gebieden, waaronder accounting, financiën, management, ISQS en m ... [+]

Essentials of Business Graduate Certificate

Het 12-uurs Graduate Certificate in Essentials of Business biedt tools voor een breed scala aan zakelijke gebieden, waaronder accounting, financiën, management, ISQS en marketing. Cursussen in dit certificaat kunnen worden gebruikt in de richting van het MBA-diploma bij acceptatie en kunnen worden gebruikt als keuzevakken in andere opleidingen.

Afgestudeerde certificaten

The Rawls College of Business erkent dat veel gekwalificeerde personen graag geavanceerde kennis willen, maar zich niet kunnen binden aan een volledig opleidingsprogramma. Een certificaat toont de wens van een individu om zijn / haar vakgebied te beheersen of om nieuwe kennis over een bepaald interessegebied te zoeken. Opgedane kennis kan de werkprestaties verbeteren. Een certificaat kan een cv verbeteren en het individu helpen op te vallen in een competitieve banenmarkt.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Graduate Certificate in Charitable Financial Planning is bedoeld voor diegenen die een specialiteit willen ontwikkelen op het gebied van gepla ... [+]

Charitatieve financiële planning

Texas Tech University's Graduate Certificate in Charitable Financial Planning is bedoeld voor diegenen die een specialiteit willen ontwikkelen op het gebied van gepland geven, inclusief complexe technieken waarbij particuliere stichtingen betrokken zijn, liefdadigheidsstaten resten, liefdadigheidsinstanties, donorgeldfondsen, levensverzekeringen en restanten belangen. Studenten zullen ook het nieuwste academisch onderzoek bespreken en bespreken over liefdadigheidsplannen, motivaties en fondsenwervingsstrategieën.

Programma overzicht12 credit-urenVoorwaarde: bachelordiplomaAlle cursussen kunnen online worden voltooid, er zijn geen campusbezoeken vereist. De voltooiingstijd varieert. De volgorde van vier cursussen wordt doorgaans elk academisch jaar aangeboden, hoewel studenten het hele programma niet binnen een enkel academiejaar hoeven af ​​te maken.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ons 12-uurs certificaat voor afgestudeerden in digitale en sociale media is ontworpen om doorgewinterde communicatieprofessionals kennis te laten maken met technologie di ... [+]

Graduate Certificate in Advanced Digital

Ons 12-uurs certificaat voor afgestudeerden in digitale en sociale media is ontworpen om doorgewinterde communicatieprofessionals kennis te laten maken met technologie die het gezicht van communicatie in een steeds groter wordende, mondiale samenleving verandert. Ons programma wordt uitsluitend online aangeboden om te voldoen aan de behoeften van onze studenten, van wie de meesten communicatieprofessionals zijn. Onze studenten hebben een druk werk- en privéleven - ze eisen toegang tot een kwalitatief afstudeerprogramma met de meest flexibele, handige manier van bezorgen die beschikbaar is.

Programma overzicht12-uurs graduaatcertificaatprogramma (1 verplichte cursus en 3 keuzevakken)Voorwaarde: bachelordiploma en 3.0 niet-gegradueerde GPAOpmerking: studenten met minder dan 3,0 GPA-undergraduates zijn verplicht om de GRE te volgen.Studenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
12 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het Graduate Certificate in Mathematics is een online certificaat van 18 uur dat is ontworpen voor iedereen met een master of doctoraat die de beheersing van de wiskunde ... [+]

Wiskunde

Het Graduate Certificate in Mathematics is een online certificaat van 18 uur dat is ontworpen voor iedereen met een master of doctoraat die de beheersing van de wiskunde wil vergroten, met name in-service leraren die dual-credit willen onderwijzen op de middelbare school of les willen geven aan een junior college.

Programma overzicht18 credit-urenDe meeste cursussen worden online aangeboden; sommige cursussen worden echter alleen face-to-face aangeboden in Lubbock.Voorwaarde: masterdiploma of doctoraat en voltooide calculus 1, calculus 2 en lineaire algebra met een voldoende cijfer.Studenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
18 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het Graduate Certificate voor Jeugdontwikkeling Specialist is ontworpen om jeugdprofessionals te helpen individuen in het tweede decennium van hun leven te trainen met de ... [+]

Jeugdontwikkeling Graduate Certificate

Het Graduate Certificate voor Jeugdontwikkeling Specialist is ontworpen om jeugdprofessionals te helpen individuen in het tweede decennium van hun leven te trainen met de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle overgang naar volwassenheid. De doelgroep is professionals die rechtstreeks met jongeren en jonge volwassenen werken of die betrokken zijn bij onderwijs en onderzoek met betrekking tot jongeren. Great Plains IDEA is de enige alliantie van openbare universiteiten om een ​​jeugdspecialistcertificaat volledig online aan te bieden. Het programma richt zich op de behoefte aan voortgezet onderwijs in jeugdzaken en doet dit via een op sterke punten gebaseerd curriculum.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het Youth Program Management Graduate Certificate is ontworpen om jeugdprofessionals te helpen individuen in het tweede decennium van hun leven te trainen met de vaardigh ... [+]

Jeugd programmabeheer Graduate Certificate

Het Youth Program Management Graduate Certificate is ontworpen om jeugdprofessionals te helpen individuen in het tweede decennium van hun leven te trainen met de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle overgang naar volwassenheid. De doelgroep is professionals die rechtstreeks met jongeren en jonge volwassenen werken of die betrokken zijn bij onderwijs en onderzoek met betrekking tot jongeren. Great Plains IDEA is de enige alliantie van openbare universiteiten om een ​​jeugdspecialistcertificaat volledig online aan te bieden. Het programma richt zich op de behoefte aan voortgezet onderwijs in jeugdzaken en doet dit via een op sterke punten gebaseerd curriculum.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het 15-uurs Graduate Certificate in Teacher Leadership verbetert leiderschapsvaardigheden in datagedreven besluitvorming, educatief leiderschap, communicatie en mentorsch ... [+]

Teacher Leadership Graduate Certificate

Het 15-uurs Graduate Certificate in Teacher Leadership verbetert leiderschapsvaardigheden in datagedreven besluitvorming, educatief leiderschap, communicatie en mentorschap voor leraren die ambiëren om hun leiderschapstaken beter te vervullen. Het certificaat kan voorafgaand aan deelname aan het masterprogramma of als onderdeel van het masterprogramma worden afgelegd.

ToelatingseisenHoud het certificaat van een leraar vastAantoonbaar record van verbetering van studentenBachelor diploma

De EDLD-faculteit belooft studenten les te geven als lerarenleiders die:

Werk samen met anderen om schoolverbetering in instructie door te brengenEen cultuur van verbeteren creëren door communicatieIdentificeren van verbeterpunten en implementatieproblemen door data en communicatie van dataHet cultiveren van goed presterende leraren en docententeams.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
15 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education biedt een online Graduation Applied Behavior Analysis-certificaat aan dat is ontworpen om te voldoen aan de BCBA-programm ... [+]

Toegepaste Gedragsanalyse Graduate Certificate

Nieuwe studenten accepteren voor herfst 2018 en lente 2019

Texas Tech University's College of Education biedt een online Graduation Applied Behavior Analysis-certificaat aan dat is ontworpen om te voldoen aan de BCBA-programmatische vereisten. De cursus is beschikbaar als een zelfstandig certificaat of als een aandachtspunt met een online Master of Education in Special Education.

Programma overzicht18 credit-urenCursussen online voltooidVoorwaarde: bachelordiplomaDe oplevering duurt ongeveer een jaar. Studenten moeten EDSP 5303 voltooien voordat ze aanvullende cursussen in de reeks kunnen volgen. Er mogen niet meer dan twee parcours in de reeks tegelijk worden genomen.Zodra ze zijn toegelaten, krijgen de studenten een cohort toegewezen voor het voltooien van de cursus.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
August 2019
Voltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

De Master of Arts in het Engels is ontworpen om brede algemene kennis van literatuur en taal te bieden, evenals kennis van principes en technieken van het vakgebied. ... [+]

Master of Arts in het Engels

Het online Master of Arts-programma in het Engels, aangeboden door de afdeling Engels, is hetzelfde als het onsite-programma met een andere bezorgmodus (elektronisch versus persoonlijk). De vereisten voor de MA online zijn hetzelfde als voor studenten op de campus. Het aanvraagproces is hetzelfde. Toegelaten MA studenten kunnen online of face-to-face cursussen volgen.

Programma overzicht

De Master of Arts in het Engels is ontworpen om brede algemene kennis van literatuur en taal te bieden, evenals kennis van beginselen en technieken van het veld. Door toegewijde studie en ons curriculum voor professionele ontwikkeling helpen we onze studenten essentiële communicatievaardigheden te ontwikkelen en aan te tonen. Studenten die de Master of Arts in het Engels willen volgen, moeten 36 semester studieuren voltooien, inclusief de volgende vereisten:... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Interdisciplinaire Studies aan Texas Tech University geeft afgestudeerde studenten de vrijheid om een ​​diploma te ontwerpen dat gebieden en cursussen van de bestaande af ... [+]

Master of Arts in interdisciplinaire studies

Texas Tech University's Master of Arts in interdisciplinaire studies wordt aangeboden door de Graduate School. Interdisciplinaire Studies aan Texas Tech University geeft afgestudeerde studenten de vrijheid om een ​​diploma te ontwerpen dat gebieden en cursussen van de bestaande afgestudeerde hogescholen en programma's integreert. Het doel van deze integratie stelt studenten in staat een programma te maken dat het beste past bij hun interesses en loopbaanambities die misschien niet worden gedefinieerd in een traditionele disciplinaire grenzen.

Programma overzicht

De online master of arts in interdisciplinaire studies is een opleiding bedoeld voor studenten die willen doorgaan met het onderwijs op graduaatsniveau, maar geen gespecialiseerde opleiding zoeken geconcentreerd in een traditioneel belangrijk gebied. Dit programma is geen vervanging voor een traditioneel masterdiploma; het is eerder bedoeld voor studenten met bredere interesses op verschillende gebieden of voor diegenen wiens carrièredoelen niet volledig overeenstemmen met een enkele identificeerbare academische eenheid of afdeling. De nadruk wordt gelegd op voortdurende intellectuele en culturele ontwikkeling in een voortdurend veranderende maatschappij waarin nieuwe loopbaanbelangen kunnen worden uitgebreid over verschillende traditionele specialisaties.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De masteropleiding in strategische communicatie en innovatie, aangeboden door het College voor Media en Communicatie, is gericht op het voorbereiden van studenten op func ... [+]

Master of Arts in strategische communicatie en innovatie

De masteropleiding in strategische communicatie en innovatie, aangeboden door het College voor Media en Communicatie, is gericht op het voorbereiden van studenten op functies op hogere niveaus als strategische communicatoren in de huidige wereldwijde en digitale omgeving.

Programma overzicht

Ons programma wordt uitsluitend online aangeboden om te voldoen aan de behoeften van onze studenten, van wie de meesten communicatieprofessionals zijn. Onze studenten hebben een druk werk- en privéleven - ze eisen toegang tot een kwalitatief afstudeerprogramma met de meest flexibele, handige manier van bezorgen die beschikbaar is.

30 uur masterprogramma (7 verplichte vakken en 3 keuzevakken)Cursussen worden online voltooid.Toelatingseisen: bachelor's degree en 3.0 undergraduate GPAOpmerking: studenten met minder dan 3,0 GPA-undergraduates zijn verplicht om de GRE te volgen.Studenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.AanmeldingsprocedureHoewel er geen uiterste datum voor aanmelding is, worden toekomstige studenten aangemoedigd om alle aanvraagmaterialen ten minste drie maanden voorafgaand aan de geplande eerste inschrijving in te dienen.Solliciteer op de Graduate School van Texas Tech University als een masterstudent.Wanneer u wordt gevraagd om een ​​major te selecteren, moet u ervoor kiezen om "Strategische communicatie" te kiezenVoltooi de Graduate-app.$ 60 eerste aanvraagkosten of $ 50 voor elke volgende aanvraag (inclusief wijzigingen van de ingangsdatum, toevoegen / wijzigen van programmaverzoeken of overname-aanvragen).Internationale studenten... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De online Master of Arts in Technical Communication van Texas Tech University, aangeboden door de afdeling Engels, is een geweldige manier om je beheersing van technische ... [+]

Master of Arts in technische communicatie

De online Master of Arts in Technical Communication van Texas Tech University, aangeboden door de afdeling Engels, is een geweldige manier om je beheersing van technische communicatievaardigheden te tonen voor industriële functies op het gebied van technisch schrijven, schrijven, bewerken en beheren - of voor vervolgstudie. Specifieke doelstellingen van studie omvatten kennis van de geschiedenis, theorie, onderzoek, genres, principes, technieken en praktijken van technische communicatie.

Het programma benadrukt vijf brede gebieden van wetenschap in zijn studiebeurs, cursussen en initiatieven:

Retorica, compositie en technologieTechnische communicatieRetorica van wetenschap en gezondheidszorgTechnologie, cultuur en retoriekVisuele retorica, nieuwe media en gebruikersgericht ontwerp.... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

De Master of Science in Agricultural Communications is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op toetreding tot of promotie in een verscheidenheid van massamedia, m ... [+]

Master of Science in Agricultural Communications

De Master of Science in Agricultural Communications is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op toetreding tot of promotie in een verscheidenheid van massamedia, marketing en PR-standpunten. Dit programma biedt ook de ontwikkeling van professionele communicatievaardigheden voor gerelateerde loopbanen in de agribusiness, overheidsdienst, onderwijs en uitbreiding. De masteropleiding in agrarische communicatie biedt een flexibel programma, dat kan worden afgestemd op de unieke situatie van elke student. Specialisatiegebieden zoals marketing, massamedia en public relations zijn ook beschikbaar via samenwerking met het College voor Media en Communicatie.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Opvoeders, medewerkers van overheids- en federale agentschappen, uitbreidingsagenten en werknemers van particuliere bedrijven: Texas Tech University's College of Agri ... [+]

Master of Science in Agricultural Education

Opvoeders, medewerkers van overheids- en federale agentschappen, uitbreidingsagenten en werknemers van particuliere bedrijven: Texas Tech University's College of Agricultural Sciences en Natural Resources biedt een online Master of Science in Agricultural Education, ontworpen om u de vaardigheden te bieden die nodig zijn om door te groeien naar een leiderschap positie.

De Master of Science in Agricultural Education is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op onderwijs, onderzoek, uitbreiding, leiderschap en administratieve functies in de publieke en private sector. Het programma is vergelijkbaar met de on-campus Master of Agricultural Education degree. Studenten in de masteropleiding richten zich op een kern van landbouweducatiecursussen, met de nadruk op het ontwerpen van educatieve / trainingsprogramma's, professionele presentatieverbetering, leiderschapsontwikkeling, onderwijs / trainingsmethoden en interpersoonlijke communicatie.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Master of Science in gezins- en consumentenwetenschappen Onderwijs wordt mogelijk gemaakt door een consortium van universiteiten genaam ... [+]

Master of Science in de opleiding van gezins- en consumentenwetenschappen

Texas Tech University's online Master of Science in gezins- en consumentenwetenschappen Onderwijs wordt mogelijk gemaakt door een consortium van universiteiten genaamd de Great Plains Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA). Verschillende universiteiten zijn bijeengekomen om online postac baccalaureaatprogramma's aan te bieden aan studenten wiens familie of carrière hen hebben verhinderd een diploma op de campus te behalen. Met de consortiumovereenkomst kunnen studenten cursussen volgen die door meerdere instellingen worden aangeboden voor een standaardcursus om een ​​programma te voltooien.

Programma overzicht38 - 41 credit-uren over een periode van drie jaarHoewel studenten cursussen van meerdere instellingen kunnen volgen, is de graadverlenende instelling verantwoordelijk voor het plaatsen van studenten voor practicum- en stagecredits.Cursussen worden online voltooid.Voorwaarde: bachelor in de specialisatie van familie- en consumentenwetenschappen of een aanverwant gebiedHet programma voldoet aan de eisen voor studenten die een initiële lerarencertificering / licentiestatus zoeken in het onderwijs voor gezins- en consumentenwetenschappen.Studenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Planten- en bodemkunde omvat de studie van plantengenetica, veredeling, biotechnologie, moleculaire biologie, fysiologie, biochemie, onkruidbestrijding en gewasbeheer zoa ... [+]

Master of Science in de planten- en bodemkunde

Planten- en bodemkunde omvat de studie van plantengenetica, veredeling, biotechnologie, moleculaire biologie, fysiologie, biochemie, onkruidbestrijding en gewasbeheer zoals toegepast voor efficiënte en economische productie van veldgewassen. De online Master of Science in Plant en Soil Science van Texas Tech University stelt studenten in staat te bestuderen hoe de toepassing van biologische, chemische en fysische wetenschappen met betrekking tot natuurlijke en door de mens getroffen omgevingen te gebruiken en te beheren.

Programma overzicht36 credit-minimum, niet-thesis-programmaCursussen worden online voltooid.Examen vereist tijdens het afstuderen semester.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon. Meer informatie over het verschil tussen een parttime en een volledige studentstatus.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Specialisatiegebieden zijn onder meer:Crop ScienceGewas beschermingBodemkundeVezels en biopolymerenAanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Gedurende dit programma zullen studenten zich concentreren op de uitdagingen en praktijken van genetica en fokken, propagatie, biotechnologie, productie, beheer, behandel ... [+]

Master of Science in Horticulture

Gedurende dit programma zullen studenten zich concentreren op de uitdagingen en praktijken van genetica en fokken, propagatie, biotechnologie, productie, beheer, behandeling en opslag, marketing en gebruik van sierplanten in zowel het binnen- als buitenlandschap. Texas Tech University online master of Science in Horticulture biedt studenten de educatieve ervaring die ze nodig hebben om uit te blinken in zowel cursussen en carrière.

Programma overzicht36 credit-uur minimum, een scriptie-optie is beschikbaarCursussen worden online voltooid.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Master of Science in Software Engineering biedt studenten een stevige basis in de definitie, ontwikkeling en onderhoud van complexe sof ... [+]

Master of Science in Software Engineering

Texas Tech University's online Master of Science in Software Engineering biedt studenten een stevige basis in de definitie, ontwikkeling en onderhoud van complexe softwaresystemen met behulp van traditionele technische procesmethoden.

Het studieplan specificeert informatie, zoals in het geval van het masterthesisplan: de Thesis Advisory Committee, de titel van de scriptie en de te volgen cursussen. De graduate school vereist dat de graad plan wordt ingediend tijdens het eerste semester van de studie. Het dient ook als de aanvraag voor toelating tot kandidatuur. Bekijk de undergraduate

Voor het afstudeerplan moeten studenten alles in het werk stellen om zo snel mogelijk een scriptie-adviseur te vinden op een onderzoeksgebied dat verenigbaar is met hun interesses. Thesis Advisors kunnen van studenten eisen dat zij bepaalde cursussen volgen om de student voor te bereiden op onderzoek; daarom moeten studenten de scriptie-adviseur toestaan ​​om te helpen bij het selecteren van cursussen voor hun studieplan.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De online Master of Science in Systems and Engineering Management van Texas Tech University is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar managers met een ... [+]

Master of Science in Systems

De online Master of Science in Systems and Engineering Management van Texas Tech University is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar managers met een sterke technische, wetenschappelijke en technische achtergrond en een degelijke basis in management- en financiële kwesties.

Het programma dat leidt tot de Master of Science in Systems and Engineering Management (MS SEM) via de afdeling Industrial Engineering is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar technische managers met een sterke technische, wetenschappelijke en technische achtergrond en een degelijke basis in management en financiële zaken. kwesties. Het MS SEM-programma heeft een professionele focus en biedt de mogelijkheid voor studenten met een niet-IE-undergraduate-diploma om een ​​graduate training op hun speciale gebieden te behalen en om tegelijkertijd engineering management training te ontvangen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
30 uur
Online
Lees meer in Nederlands

Masters

Texas Tech University Worldwide eLearning

Met een focus op praktische toepassingen van wetenschap en techniek - met name via het gespecialiseerde drieluiklaboratorium en de softwarereeksen van de afdeling - maken ... [+]

Master in de ingenieurswetenschappen

Texas Tech University's online Master in Mechanical Engineering, aangeboden door het Department of Engineering in het Whitacre College of Engineering, is een opleiding gespecialiseerd op het gebied van (a) materialen en mechanica, en (b) ontwerp. Er zijn twee-gradenopties beschikbaar, namelijk de rapportoptie en de optie Alleen-les.

Programma overzicht

Met een focus op praktische toepassingen van wetenschap en techniek - met name via het gespecialiseerde drieluiklaboratorium en de softwarereeksen van de afdeling - maken ingenieursstudenten in de machinebouw aanzienlijke impact op de industrie en de academische wereld bij aankomst.

Afgestudeerde studenten verwerven inzichten en helpen de frontlinies van engineering te verbeteren door unieke cursussen die zijn ontwikkeld door faculteitsleden en door extern gefinancierd onderzoek over urgente kwesties en technologische vooruitgang.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De online Master of Engineering van Texas Tech University, aangeboden door het Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, is een interdisciplinair programma voor inge ... [+]

Master in de ingenieurswetenschappen

De online Master of Engineering van Texas Tech University, aangeboden door het Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, is een interdisciplinair programma voor ingenieurs. Studenten kunnen kiezen uit een van de verschillende tracks binnen de verschillende technische disciplines of hun eigen studieprogramma ontwerpen door het combineren van studiepunten van verschillende technische programma's, waardoor studenten een goed afgeronde kennis van het technische veld verwerven.

Het programma dat leidt tot de Master of Engineering (MEN) -graad is een interdisciplinaire, niet-scriptiediploma. De MEN is voornamelijk ontworpen voor praktiserende ingenieurs. Voor dergelijke praktiserende ingenieurs, kan het krediet voor afgestudeerde studiewerk voltooid in residentie bij een andere geaccrediteerde graduate school worden aanvaard voor maar liefst 15 uur van de 36 semester uur eisen voor de Master of Engineering. Alle werk dat wordt bijgeschreven in de richting moet binnen negen kalenderjaren worden voltooid. Naast de regels voor toelating tot de Graduate School, is een baccalaureaatsdiploma in de ingenieurswetenschappen of een equivalent daarvan vereist voor toelating tot de Master of Engineering Program.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Master of Civil Engineering wordt aangeboden door het ministerie van Civiele Techniek. Een student in de Master of Science in de ingeni ... [+]

Master in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde

Texas Tech University's online Master of Civil Engineering wordt aangeboden door het ministerie van Civiele Techniek. Een student in de Master of Science in de ingenieurswetenschappen: bouwkunde zal zich in eerste instantie specialiseren in de hoofddiscipline bouwtechniek of constructietechniek en management in deze opleiding. Er zijn drie verschillende opties beschikbaar: een proefschriftoptie, een rapportoptie en een cursusoptie.

Programma overzicht

Van het ontwerpen van moderne wolkenkrabbers tot het garanderen van schoon drinkwater, civiele en milieutechnici beïnvloeden de kwaliteit van leven en de openbare veiligheid.

Texas Tech faculteit hebben expertise in ontwerp van gebouwen, schuilplaatsen en bruggen; windstorm schadebeperkende; hernieuwbare windenergiesystemen; afvalwaterzuivering, behandeling van gevaarlijk afval, overstromingen en beheer van watervoorraden.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De Professional Science Master's degree (PSM) in Environmental Sustainability and Natural Resource Management, aangeboden door de graduate school, is een interdiscipl ... [+]

Master in de professionele wetenschappen in milieuduurzaamheid en beheer van natuurlijke hulpbronnen

De Professional Science Master's degree (PSM) in Environmental Sustainability and Natural Resource Management, aangeboden door de graduate school, is een interdisciplinaire graad die afgestudeerden voorbereidt op een wetenschappelijke loopbaan in het bedrijfsleven, de overheid of non-profit sectoren, en richt zich op duurzaamheidswetenschap zoals die van toepassing is op natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Programma overzicht

De master Professional Science combineert afgestudeerde studie in de wetenschap met training in management, teamwork, financieel inzicht, marketingconcepten en communicatievaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle professionele carrière.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het Master of Education online-programma in het hoger onderwijs (M.Ed.), aangeboden door het College of Education, biedt kansen voor mensen die een loopbaan zoeken in mid ... [+]

Master in het onderwijs in het hoger onderwijs

Het Master of Education online-programma in het hoger onderwijs (M.Ed.), aangeboden door het College of Education, biedt kansen voor mensen die een loopbaan zoeken in middenmanagement- en leiderschapsfuncties bij community colleges en vierjarige hogescholen en universiteiten. Het tweejarige programma bestaat uit 36 ​​eindexamenuren en wordt aangeboden in een voorgeschreven cohortmodel.

Gekwalificeerde aanvragers moeten bij voorkeur ervaring hebben met het werken in of hebben directe toegang tot een publieke of private instelling voor hoger of hoger onderwijs van twee jaar of vier jaar of een staats- of federaal onderwijsagentschap dat hoger onderwijs dient. Succesvolle aanvragers hebben directe toegang tot een instelling voor hoger onderwijs nodig om geselecteerde cursusopdrachten met succes te voltooien.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De Masters of Education in Curriculum en Instructie, aangeboden door het College of Education, stelt studenten in staat om een ​​gevorderde graad in een verscheidenheid a ... [+]

Master of Education in Curriculum en Instructie

De Masters of Education in Curriculum en Instructie, aangeboden door het College of Education, stelt studenten in staat om een ​​gevorderde graad in een verscheidenheid aan specialisaties te zoeken. Het programma richt zich op leervraagstukken als een onderzoeksgebied en ontwikkelt sterke punten op het gebied van begrip en het aanpakken van de complexe en meervoudige vragen die van invloed zijn op curriculum theorie, ontwerp, ontwikkeling, levering, beoordeling en evaluatie.

Programma overzicht36 uur masterprogramma met of zonder proefschrift3 uur onderzoek3 uur college-stichtingen15 uur na de specialisatieconcentratie15 uur van CThesis optie: 9 uur van CCursussen worden online voltooid.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Master of Education in Educational Leadership en Principal Professional Certification Preparation Program is ontworpen voor werkende leerkrach ... [+]

Master of Education in Educatief Leiderschap en Principal Professional Certification Preparation Programme

Texas Tech University's Master of Education in Educational Leadership en Principal Professional Certification Preparation Program is ontworpen voor werkende leerkrachten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een loopbaan als basis- of middelbare schooldirecteur in Texas.

Educational Leadership Masters

De faculteit Educatief Leiderschap is betrokken bij een aantal lopende 'universitaire - K-12 schoolpartnerschaps'-activiteiten om direct de leiderschapsontwikkeling van regionale K-12-opvoeders te dienen, waaronder: EDLD Summer Leadership Institute; en het nieuwe LISD - TTU Principal Fellows-programma.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Master of Education in Instructional Technology, aangeboden door het College of Education, is bedoeld voor docenten en trainers die hun ... [+]

Master of Education in Educative Technology

Online leren op K-12-niveau, in het hoger onderwijs en in opleiding in de particuliere sector, is een gevestigde trend. Texas Tech University's online Master of Education in Instructional Technology, aangeboden door het College of Education, is bedoeld voor docenten en trainers die hun kennis willen uitbreiden en internet-based instructeurs, educatieve ontwerpers en managers van programma's voor afstandsonderwijs willen worden.

Programma overzicht39 credit-urenCursussen worden aangeboden over een periode van twee jaar. Studenten nemen meestal twee cursussen per semester.Cursussen worden online voltooid.Voorwaarde: bachelordiplomaStudenten moeten slagen voor een uitgebreid examen om het programma te voltooien.Studenten hoeven zich niet elk semester in te schrijven voor een bepaald aantal cursussen, dus de doorlooptijd verschilt per persoon.Semester-gebaseerde cursussen komen overeen met de academische kalender van Texas Tech University. Nieuwe studenten kunnen zich inschrijven aan het begin van een van de vier semesters het hele jaar door.Aanmeldingsprocedure... [-]
Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
39 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Dankzij de online Master of Education in Special Education van Texas Tech University, aangeboden door het College of Education, kun je kiezen uit een van de zeven verschi ... [+]

Master of Education in Special Education

Dankzij de online Master of Education in Special Education van Texas Tech University, aangeboden door het College of Education, kun je kiezen uit een van de zeven verschillende aandachtsgebieden, met opties die aansluiten bij je carrièredoelen en persoonlijke interesses.

Programma overzicht

GEBIEDEN VAN NADRUK:

autisme

36 credit-urenVereisten: bachelordiplomaCursussen worden online voltooid

Toegepaste gedragsanalyse

Nieuwe studenten accepteren voor herfst 2018 en lente 2019

36 credit-urenVoorwaarde: bachelordiplomaCursussen worden online voltooid.Neem contact op met de Behavior Analyst Certification Board, Inc. voor informatie over nationale certificeringvereisten. Het goedkeuringsnummer van de cursusreeks voor Texas Tech University is # 4111.... [-]
Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
36 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De graad Master of Science in Industrial Engineering, aangeboden door het Department of Industrial Engineering, bereidt bekwame industriële ingenieurs en technische manag ... [+]

Master of Industrial Engineering

De graad Master of Science in Industrial Engineering, aangeboden door het Department of Industrial Engineering, bereidt bekwame industriële ingenieurs en technische managers voor op het gebied van industrie, consulting, universitair onderwijs en onderzoek.

Programma overzicht

Red Raider industriële ingenieurs doen ervaring op in de traditionele industriële engineering-toepassingsgebieden van toegepaste optimalisatie, engineeringbeheer, supply chain en logistiek, transport, biobrandstoffen en ergonomie en menselijke factoren, maar bouwen voort op die kennis om beslissingsondersteunende systemen en vaardigheden te integreren die zijn opgedaan via cursusprojecten, senior projecten en het unieke ondernemerschapscertificaat van de afdeling. De afdeling ontwikkelt ook onderzoek en cursussen in opkomende gebieden van geavanceerde en additieve productie geïntegreerd met behulp van een systeembenadering.... [-]

Verenigde Staten USA Online
August 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands

PhD

Texas Tech University Worldwide eLearning

Het online doctoraat in systemen en engineering management is ontworpen om individuen voor te bereiden op een succesvolle leiding van technisch personeel en projecten. Te ... [+]

Doctor of Philosophy in Systems

Het online doctoraat in systemen en engineering management is ontworpen om individuen voor te bereiden op een succesvolle leiding van technisch personeel en projecten. Texas Tech University is momenteel de enige universiteit in de staat Texas die een online programma aanbiedt, waardoor het een duidelijke keuze is voor mensen die managementkansen zoeken op het gebied van techniek en technologie.

Programma overzicht

Het doctoraatsprogramma in Systems and Engineering Management (SYEM) is ontworpen om professionals in engineering management klaar te stomen voor de huidige en toekomstige leiderschapsrollen. De groeicijfers van het Bureau of Labor Statistics voor professionals in engineering management voorspellen dat deze rollen in het volgende decennium met 30% zullen toenemen.... [-]

Verenigde Staten USA Online
June 2019
Voltijd
Deeltijd
72 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online doctor in de wijsbegeerte in technische communicatie en retorica (TCR) studenten zullen de methodologieën voor het uitvoeren van onderz ... [+]

Doctor of Philosophy in Technical Communication

Texas Tech University's online doctor in de wijsbegeerte in technische communicatie en retorica (TCR) studenten zullen de methodologieën voor het uitvoeren van onderzoek in technische communicatie en retoriek leren en oefenen, en ervaring opdoen bij het maken van online en on-page documenten met behulp van visuele en schriftelijke communicatie. Het programma biedt een brede benadering van technische communicatie, met lessen op het gebied van bewerken, ontwerpen, retorische theorie, online documentatie, publicatiesbeheer en bruikbaarheidstesten.

Doel van het Degree-programma

De promovendus kwalificeert mensen om op verschillende manieren onafhankelijk onderzoek te doen en zo bij te dragen aan kennis. Het doctoraat is meestal een kwalificatie voor een hoogleraarfunctie in een universiteit. De doelstellingen van de studie zijn brede kennis van de literatuur over technische communicatie en retoriek, gespecialiseerde kennis van een bepaald aspect van technische communicatie of retoriek zoals weerspiegeld in het proefschriftonderzoek, en het vermogen om doorlopend onafhankelijk onderzoek uit te voeren met behulp van een of meer methoden.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
60 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

De online doctor in de wijsbegeerte van Texas Tech University in het onderwijs aan gezinnen en consumentenwetenschappen wordt aangeboden door het Department of Family ... [+]

Doctor of Philosophy in Family and Consumer Science Education

De online doctor in de wijsbegeerte van Texas Tech University in het onderwijs aan gezinnen en consumentenwetenschappen wordt aangeboden door het Department of Family

Verdien een one-of-a-kind diploma - de enige Ph.D. in familie- en consumentenwetenschappen

Texas Tech University biedt de enige Ph.D.-familie voor gezinnen en consumentenwetenschappen. programma.

We zijn toegewijd aan het opleiden van de volgende generatie universitaire faculteitsleden in familie- en consumentenwetenschappen. Als je op zoek bent naar een academische carrière, biedt het doctorale programma van Texas Tech je de meest geavanceerde academische opleiding, de meest vooraanstaande faculteit en de sterkste professionele basis van elk programma in het land.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Texas Tech University Worldwide eLearning

Het doel van het doctoraatsprogramma in het speciaal onderwijs is om leidinggevend personeel voor te bereiden om mee vorm te geven aan de toekomst van het speciaal onderw ... [+]

Doctor of Philosophy in Special Education

Texas Tech online Doctor of Philosophy in Special Education wordt aangeboden door het College of Education. Het doel van het doctoraatsprogramma in het speciaal onderwijs is om leidinggevend personeel voor te bereiden om mee vorm te geven aan de toekomst van het speciaal onderwijs. Het programma richt zich op resultaten die afgestudeerden voorbereiden op het gebied van onderzoek, lerarenopleiding, programma-ontwikkeling en evaluatie.

Programma overzicht

Het speciale onderwijsprogramma voorziet in cursussen in de certificeringsgebieden van generiek speciaal onderwijs, educatieve diagnosticus, visuele beperking en dovenonderwijs. Studenten in het graduate special education-programma zijn bereid om met mensen met een handicap te werken in verschillende settings, waaronder de openbare scholen, het hoger onderwijs en de privésector.... [-]

Verenigde Staten USA Online
September 2019
Voltijd
90 uur
Online
Lees meer in Nederlands