Lees de Officiële Beschrijving

Hollywood is onze geschiedenis

Bijna 100 jaar na de inwijding van Sunset Boulevard opende de Los Angeles Film School haar deuren. In een verhaal met iconische momenten, van de oprichting van de Walk of Fame tot het Hollywood Sign, zijn we een nieuw hoofdstuk. De zonsondergang ging van het zijn van een veepad langs het einde van de eeuw tot de wereldberoemde boulevard waar onze campus zich vandaag bevindt.

Waar het allemaal begon

RCA Studio B

Onze stichting is gebouwd op een rijke geschiedenis van Hollywood-entertainment - letterlijk. Ons gebouw aan 6363 Sunset Boulevard was oorspronkelijk het historische RCA-gebouw, een opnamestudio, dat werd gebruikt door legendarische muziekartiesten zoals Elvis Presley, The Rolling Stones, The Grateful Dead, Henry Mancini en anderen, vanaf het moment dat het zijn deuren opende deuren op 21 april 1964, door de jaren 1970.

113091_photo-1542204165-19b33620e2c8.jpgDenise Jans / Unsplash

Onze missie is jouw opleiding

Laten we samen groeien

Toen we LAFS opende, was ons doel om een school op te zetten waar huidige professionals uit de industrie hun kennis konden delen met een nieuwe generatie filmmakers, maar dat was nog maar het begin.

In 2009 introduceerden we een associate degree in Computer Animation, waarmee we ons onderwijsaanbod aanzienlijk hebben uitgebreid. In 2012 hebben we onze eerste bacheloropleiding met Entertainment Business in première gebracht. Onze groei gaat zelfs nu door, omdat we een robuuste online opleiding in grafisch ontwerp en digitale films bouwen, om er maar een paar te noemen. We hebben een lange weg afgelegd, maar de reis is lonend en opwindend geweest en is nog lang niet voorbij.

Online graden

Onze spannende online bachelor- en associate degree-programma's worden 100% online geleverd via ons uitzonderlijke leermanagementsysteem.

Digitaal filmen - online

Bachelor of Science Degree-programma

Onze studenten leren de volledige reikwijdte van de productie. Ons programma bereidt je voor op de esthetische waarden, kritisch denken, probleemoplossend vermogen en analytische vaardigheden die nodig zijn om je te helpen een lange en productieve carrière in de entertainmentindustrie na te streven.

Entertainmentzaken - online

Bachelor of Science Degree-programma

Entertainmentprofessionals zijn de drijvende kracht achter het succes van elke film, concert, album, sportteam en performer. Met ons online programma leert u hoe u de creatieve ideeën ontwikkelt die nodig zijn om entertainmentmerken te lanceren en promoten.

Grafisch ontwerp - online

Bachelor of Science Degree-programma

Ons programma bereidt je voor om een visuele vernieuwer te worden. Leer ideeën te conceptualiseren, overtuigende visuals te creëren en boodschappen over te brengen door middel van fotografie, motion graphics, print, web en experience design.

Muziekproductie - online

Associate of Science Degree Program

Leer wat er nodig is om een nummer te transformeren van een concept naar een goed geproduceerde en succesvolle opname. Ons online programma richt zich op drie studiegebieden: compositie, productie en de zakelijke kant van het managen van muziek.

Animatie - online

Bachelor of Science Degree-programma

Bouw nieuwe werelden met de vaardigheden die je leert van ons online computeranimatieprogramma. Je ontwikkelt je individuele artistieke stijl terwijl je dezelfde software en technieken leert die professionals gebruiken om graphics te maken voor film, tv, games en meer.

Sunset Boulevard

Een tijdlijn

1904

22 mijl lang en na een oud runderpad, werd Sunset Boulevard in mei 1904 ingewijd. Sunset was misschien de naam, maar de grand opening van de boulevard was het begin van een nieuw tijdperk in LA geschiedenis, als een parade van auto's, paarden getrokken rijtuigen en elektrische treinwagons gierden over de rijbaan die het centrum verbond met de toen onafhankelijke stad Hollywood.

1923

Gelegen op Mt. Lee met 45-voet hoge letters, het Hollywood-teken werd oorspronkelijk opgericht in 1923 als een advertentie voor een lokale woningbouwontwikkeling genaamd "Hollywoodland". In 1949 stipuleerde de Hollywood Chamber of Commerce dat 'Land' moet worden verwijderd en dat 'Hollywood' wordt gebruikt om het hele district te weerspiegelen, niet alleen de ontwikkeling.

1929

De eerste presentatie van de Academy Awards vond plaats op 16 mei 1929 in het Hollywood Roosevelt Hotel met een publiek van 270 personen. De kosten voor een gastkaart voor de ceremonie waren slechts $ 5 en de allereerste Academy Award werd uitgereikt aan Emil Jannings als Beste Acteur voor zijn uitvoeringen in The Last Command en The Way of All Flesh.

1958

The Walk of Fame bestaat uit meer dan 2.300 sterren en ligt op 2 km van Gower naar La Brea. In de vroege jaren 1950 stelde de voorzitter van de Hollywood Chamber of Commerce, EM Stuart, de Walk voor als een middel om "... de glorie te behouden van een gemeenschap wiens naam glamour en opwinding betekent in de vier hoeken van de wereld." De bouw begon in 1958.

1911

Op 27 oktober 1911 opende The Nestor Motion Picture Company de eerste filmstudio die zich in Hollywood bevond door het 'Blondeeau Tavern'-gebouw met luiken op de hoek van Sunset en Gower te huren voor $ 40 per maand. De allereerste filmfase werd achter de taverne gebouwd.

1927

Grauman's Chinese Theatre opende 18 mei 1927. De eerste nat-cement handafdruk en handtekening was van bouwvoorman, Jean Klossner die zijn werk signeerde door de rechterkiosk aan de rechterkant, waar het vandaag nog steeds te zien is.

1942

Capitol Records, opgericht op 4 juni 1942, was het eerste West Coast-label in de VS In 1956, net ten westen van Hollywood en Vine, opende de Capitol Records Tower. Het ontwerp van het gebouw was gebaseerd op graduate schooltekeningen van Lou Naidorf en het is slechts toeval dat het lijkt op een stapel platen op een draaitafel.

1999

Bijna 100 jaar na de inwijding van Sunset Boulevard wordt het historische RCA-gebouw op 6363 Sunset, gebruikt door Elvis en The Rolling Stones, The Los Angeles Film School. In mei 1999 leidt Oliver Stone de inauguratieceremonie en begint onze rol in de gouden erfenis van Hollywood.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degrees

The Los Angeles Film School Online

Ben je gepassioneerd over muziek? Heb je een sterk verlangen om te leren over de professionele kant van de muziekindustrie? Met ons online-programma leer je hoe je je eig ... [+]

Ben je gepassioneerd over muziek? Heb je een sterk verlangen om te leren over de professionele kant van de muziekindustrie? Met ons online-programma leer je hoe je je eigen muziek kunt produceren en componeren en wat ervoor nodig is om je liedjes gehoord te krijgen.

De Music Production Associate of Science-opleiding is een creditthema van 60 semesters dat 100% online wordt afgeleverd via ons unieke Learning Management System (LMS) - een veilig webgebaseerd platform dat moderne multimedia-technologieën gebruikt en 24 uur per dag toegankelijk is via het internet. Online studenten gebruiken dit systeem om video-inhoud te bekijken, projectwerk en -opdrachten te ontvangen en in te dienen, tests en quizzen te maken, te communiceren met instructeurs en klasgenoten en de cijfers en voortgang van de cursus te bekijken. Onze online leeromgeving maakt gebruik van een combinatie van interactieve en webgebaseerde media om een verscheidenheid aan lesmateriaal te creëren ter ondersteuning van dynamische, zelfgestuurde en samenwerkende leeractiviteiten. Deze activiteiten kunnen studenten een meer divers aanbod aan leeropties bieden en een zinvollere samenwerking tussen studenten en docenten bevorderen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

The Los Angeles Film School Online

Bouw de virtuele wereld van je dromen. Ons programma leert u 3D-modellering, tekenontwerp, compositing, karakteranimatie en meer. Stel je voor dat je omgevingen en person ... [+]

Bouw de virtuele wereld van je dromen. Ons programma leert u 3D-modellering, tekenontwerp, compositing, karakteranimatie en meer. Stel je voor dat je omgevingen en personages creëert die je eigenlijk kunt spelen. Laten we beginnen met bouwen!

De Animation Bachelor of Science-opleiding is een 120 semester credit-ureaudienst die 100% online wordt afgeleverd via ons unieke Learning Management System (LMS) - een veilig web-gebaseerd platform dat moderne multimedia-technologieën gebruikt en 24 uur per dag toegankelijk is via het internet. Online studenten gebruiken dit systeem om video-inhoud te bekijken, projectwerk en -opdrachten te ontvangen en in te dienen, tests en quizzen te maken, te communiceren met instructeurs en klasgenoten en de cijfers en voortgang van de cursus te bekijken. Onze online leeromgeving maakt gebruik van een combinatie van interactieve en webgebaseerde media om een verscheidenheid aan lesmateriaal te creëren ter ondersteuning van dynamische, zelfgestuurde en samenwerkende leeractiviteiten. Deze activiteiten kunnen studenten een meer divers aanbod aan leeropties bieden en een zinvollere samenwerking tussen studenten en docenten bevorderen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The Los Angeles Film School Online

De hedendaagse entertainmentindustrie heeft artiesten nodig in elke productiefase. Ons Visual Effects-programma neemt je mee door de gehele productiepijplijn, van storybo ... [+]

De hedendaagse entertainmentindustrie heeft artiesten nodig in elke productiefase. Ons Visual Effects-programma neemt je mee door de gehele productiepijplijn, van storyboarding, schetsen en modellering tot personage-animatie, speciale effecten en uiteindelijke compositie. Ben je klaar om je kunst naar het scherm te brengen?

De Animation Bachelor of Science-opleiding is een 120 semester credit-ureaudienst die 100% online wordt afgeleverd via ons unieke Learning Management System (LMS) - een veilig web-gebaseerd platform dat moderne multimedia-technologieën gebruikt en 24 uur per dag toegankelijk is via het internet. Online studenten gebruiken dit systeem om video-inhoud te bekijken, projectwerk en -opdrachten te ontvangen en in te dienen, tests en quizzen te maken, te communiceren met instructeurs en klasgenoten en de cijfers en voortgang van de cursus te bekijken. Onze online leeromgeving maakt gebruik van een combinatie van interactieve en webgebaseerde media om een verscheidenheid aan lesmateriaal te creëren ter ondersteuning van dynamische, zelfgestuurde en samenwerkende leeractiviteiten. Deze activiteiten kunnen studenten een meer divers aanbod aan leeropties bieden en een zinvollere samenwerking tussen studenten en docenten bevorderen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The Los Angeles Film School Online

De Digital Filmmaking-opleiding dompelt studenten onder in de kunst van digitale video- en filmproductie voor verschillende outlets. Door gebruik te maken van de nieuwste ... [+]

De Digital Filmmaking-opleiding dompelt studenten onder in de kunst van digitale video- en filmproductie voor verschillende outlets. Door gebruik te maken van de nieuwste tools die beschikbaar zijn voor de hedendaagse mediaontwikkelaars, leren studenten hoe ze professionele content kunnen maken voor televisie, online media, mobiele applicaties, onafhankelijke films en meer.

De Digital Filmmaking Bachelor of Science-opleiding is een 120 semester credit-urendiploma dat 100% online wordt afgeleverd via ons unieke Learning Management System (LMS) - een veilig web-gebaseerd platform dat moderne multimedia-technologieën gebruikt en 24 uur per dag toegankelijk is via het internet. Online studenten gebruiken dit systeem om video-inhoud te bekijken, projectwerk en -opdrachten te ontvangen en in te dienen, tests en quizzen te maken, te communiceren met instructeurs en klasgenoten en de cijfers en voortgang van de cursus te bekijken. Onze online leeromgeving maakt gebruik van een combinatie van interactieve en webgebaseerde media om een verscheidenheid aan lesmateriaal te creëren ter ondersteuning van dynamische, zelfgestuurde en samenwerkende leeractiviteiten. Deze activiteiten kunnen studenten een meer divers aanbod aan leeropties bieden en een zinvollere samenwerking tussen studenten en docenten bevorderen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The Los Angeles Film School Online

De entertainmentindustrie wordt niet alleen gevoed door creativiteit, maar ook door leiderschap en strategie. Ons online programma introduceert u in een professionele, pr ... [+]

De entertainmentindustrie wordt niet alleen gevoed door creativiteit, maar ook door leiderschap en strategie. Ons online programma introduceert u in een professionele, projectmatige omgeving, ontworpen om inzicht te geven in de interne werking van de entertainmentindustrie.

De Entertainment Business Bachelor of Science-opleiding is een tegoedprogramma van 120 semester dat 100% online wordt aangeboden via ons unieke Learning Management System (LMS) - een veilig webgebaseerd platform dat moderne multimedia-technologieën gebruikt en 24 uur per dag toegankelijk is via het internet. Online studenten gebruiken dit systeem om video-inhoud te bekijken, projectwerk en -opdrachten te ontvangen en in te dienen, tests en quizzen te maken, te communiceren met instructeurs en klasgenoten en de cijfers en voortgang van de cursus te bekijken. Onze online leeromgeving maakt gebruik van een combinatie van interactieve en webgebaseerde media om een verscheidenheid aan lesmateriaal te creëren ter ondersteuning van dynamische, zelfgestuurde en samenwerkende leeractiviteiten. Deze activiteiten kunnen studenten een meer divers aanbod aan leeropties bieden en een zinvollere samenwerking tussen studenten en docenten bevorderen... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
The Los Angeles Film School Online

Grafisch ontwerp is de kunst van het communiceren van ideeën in visuele en ervaringsgerichte methoden. In onze online Bachelor of Science-opleiding leer je een berichtend ... [+]

Grafisch ontwerp is de kunst van het communiceren van ideeën in visuele en ervaringsgerichte methoden. In onze online Bachelor of Science-opleiding leer je een berichtendoel te identificeren, ideeën en concepten te ontwikkelen en ontwerpen te maken die die boodschap op unieke en opwindende manieren overbrengen.

De Graphic Design Bachelor of Science-opleiding is een 36-maanden, 120 semester credit-urendiploma dat 100% online wordt afgeleverd via ons unieke Learning Management System (LMS) - een veilig web-gebaseerd platform dat moderne multimedia-technologieën gebruikt en toegankelijk is 24 uur per dag via internet. Online studenten gebruiken dit systeem om video-inhoud te bekijken, projectwerk en -opdrachten te ontvangen en in te dienen, tests en quizzen te maken, te communiceren met instructeurs en klasgenoten en de cijfers en voortgang van de cursus te bekijken. Onze online leeromgeving maakt gebruik van een combinatie van interactieve en webgebaseerde media om een verscheidenheid aan lesmateriaal te creëren ter ondersteuning van dynamische, zelfgestuurde en samenwerkende leeractiviteiten. Deze activiteiten kunnen studenten een meer divers aanbod aan leeropties bieden en een zinvollere samenwerking tussen studenten en docenten bevorderen.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

LAFS Productions at the AIS Lumiere Awards