Lees de Officiële Beschrijving


De Newhouse School, 's werelds voornaamste communicatietechnologie, biedt overal een online masteropleiding voor communicatie aan studenten aan.

De geschiedenis van Newhouse

De SI Newhouse School van Openbare Communicatie aan de Universiteit van Syracuse Is al lang bekend als een van de topscholen van de communicatie in het land. Met de wortels in printjournalistiek die terugkeren naar de jaren dertig, biedt de Newhouse School vandaag de dag voorgraden en afgestudeerde programma's die over het communicatiegebied vallen - van reclame naar journalistiek naar fotografie naar publieke diplomatie.

1934 - De Syracuse University School of Journalism biedt klassen in de gedrukte journalistiek.

1934 - Syracuse wordt de eerste universiteit om een ​​college credit radio cursus aan te bieden.

1947 - Syracuse lanceert WAER, een van de nationaal eerste universiteitsradiostations.

1964 - Een cadeau van Samuel I. Newhouse maakt de bouw van Newhouse 1 mogelijk, het bekroonde gebouw dat de School of Journalism herbergt. Het gebouw is gewijd door president Lyndon B. Johnson.

1971 - School of Journalism fusies met het ministerie van televisie en radio om de SI Newhouse School of Public Communications te vestigen.

1974 - Newhouse 2, het tweede gebouw van de school, is toegewijd.

1984 - Newhouse viert 50 jaar journalistiek.

1991 - Newhouse Network, onze online alumni gemeenschap, is opgericht.

2006 - Mirror Awards, die excellence erkennen in rapportage in de media-industrie, worden gecreëerd.

2014 - Cadeau van het Dick Clark Estate helpt bij het creëren van het Newhouse Studio and Innovation Center, met Dick Clark Studios en het Alan Gerry Center voor Media Innovation. De nieuwe faciliteit is gewijd aan media-mogul Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse kondigt zijn eerste online master's degree aan, de Master of Science in Communications, die in 2015 begint.

Accreditatie en Rankings

De Newhouse School is geaccrediteerd door de Vereniging voor Onderwijs in Journalistiek en Massacommunicatie. Newhouse is doorlopend gerangschikt als een van de beste scholen van communicatie in de wereld.

Over Samuel I. Newhouse

Op 13-jarige leeftijd was Samuel I. Newhouse een "kantoorjongen" voor een advocaat in Bayonne, New Jersey. Om 15 was hij de advocaat's kantoormanager en accountant. Om 16 uur was hij uitgever van een kleine dagkrant die de advocaat had verkregen bij de betaling van een schuld. Om 21 was hij half de eigenaar van het papier en werd hij zelf een advocaat geworden. Op 30-jarige leeftijd was hij de enige eigenaar van de Staten Island Advance en op weg naar een wereldmedia-reus.

In zijn leven bleef Newhouse gewijd aan de media- en communicatieprogramma's in Syracuse. Hij sponseerde de oprichting van een op-campusstudio en diverse bijdragen van Newhouse en zijn familie hebben de afgelopen jaren de programma's en verbeteringen van de school en de universiteit ondersteund.

Newhouse is overleden in 1979 op 84-jarige leeftijd. De onderneming die hij heeft opgericht, Advance Publications, blijft gedijen en bezit vandaag kranten in 26 Amerikaanse steden, evenals Parade Publications, Fairchild Publicaties, American City Business Journals, de Golf Digest Companies, Newhouse News Service, Religie Nieuws Service en Bright House Networks, Die 2,4 miljoen klanten van kabeltelevisie in Florida, Californië, Michigan, Indiana en Alabama serveert. Het bedrijf heeft ook Advance Internet, dat meer dan 100 websites exploiteert die zijn gedrukte publicaties en kabelsystemen bezighoudt.

De familie Newhouse heeft ook Condé Nast, die 20 print- en digitale mediamerken bevat, waaronder Allure, Architectural Digest, Bon Appetit, Brides, Condé Nast Traveler, Details, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Lucky, The New Yorker, Zelf, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W en Wired. De familie wordt ook geïnvesteerd in het Oprah-netwerk, dat eigendom is van Discovery.

Newhouse heeft een blijvende erfenis achtergelaten op de school, en op zijn beurt de Master of Science in Communicatie programma.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Masters

The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Communications @ Syracuse is een online master in de communicatie van de wereldberoemde SI Newhouse School of Public Communications aan de Universiteit van Syracuse. Dit ... [+]

Communications @ Syracuse is een online master in de communicatie van de wereldberoemde SI Newhouse School of Public Communications aan de Universiteit van Syracuse. Newhouse is een leider op het gebied van massacommunicatie en streeft ernaar om professionals op te leiden die media gebruiken om de wereld een betere plaats te maken. Newhouse is doorlopend top gerangschikt onder scholen van communicatie in de natie.

Met een sterke focus op digitale innovaties die het veld beïnvloeden, biedt Communications @ Syracuse studenten de basis in communicatie, digitale media, sociale media en digitaal journalistiek. Studenten kiezen uit drie specialisaties - reclame, public relations en journalistieke innovatie - en complete cursussen die de gevestigde praktijken en opkomende trends van hun focusgebied verkennen.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2019
Engels
Voltijd
Online
Lees meer in Nederlands