Lees de Officiële Beschrijving

Ubiquity University - een geheel nieuwe vorm van onderwijs. Voor een hele nieuwe soort wereld.

Ubiquity University ziet zijn missie als het verstrekken van online onderwijs voor de wereld van vandaag en voor de wereld van morgen. De universiteit is gebaseerd op de behoeften we zien in de wereld om ons heen: een echt relevante leerervaring hebben, gebruik te maken van moderne technologie, voor een prijs die betaalbaar is voor studenten over de hele wereld.

Unieke aanpak Ubiquity's

De kerncompetenties die je leert om te ontwikkelen op Ubiquity zijn onderverdeeld in drie gebieden: Kennis Content (de dingen die je gaat studeren), Persoonlijke kwaliteiten (de afmetingen in jezelf je gaat werken), en Actie in de wereld (hoe je de wereld bezighouden). Al uw studie en programma-gerelateerde activiteit bij Ubiquity zal bijdragen tot de ontwikkeling van deze kerncompetenties.

alomtegenwoordigheid

WAT MAAKT Ubiquity anders?

INHOUD: Collaborative creativiteit, niet alleen kennis, is de sleutel tot de banen en de uitdagingen van de toekomst. Door het bestuderen van Ubiquity, zullen de studenten zowel de kerncompetenties die zij nodig hebben, evenals de gezamenlijke creativiteit en ondernemend leiderschap van hun toekomstige eisen te krijgen.

METHODOLOGIE: Conventionele onderwijs sterk afhankelijk is van lezingen, tests, essays, en memoriseren. Ubiquity methodologie gaat veel verder dan dit. Naast lezingen en tests, is de cursus bestaat uit zelfmeesterschap oefeningen, het echte leven Impact projecten, en game scenario's ontworpen voor de multi-zintuiglijke student.

ONTWERP: Conventionele scholen trainen voor graden. Ubiquity concentreert zich op wat de opkomende generatie studenten daadwerkelijk nodig heeft - modulaire competentiegericht onderwijs ervaringen die collaboratieve creativiteit te bevorderen en vaardigheden te ontwikkelen direct relevant zijn voor hun leven.

mondiale context: Van hun eerste cursus verder, zullen de studenten worden gegroepeerd in "pods", dat zal worden ontworpen om de wereldwijde klaslokalen waarin ze zullen samenwerken met collega's over de hele wereld te creëren. Zij zullen hun lessen te leren, deel te nemen aan persoonlijke ontwikkeling, en deel te nemen in het echte leven Impact projecten met andere studenten uit de hele wereld ondersteund door goed opgeleide leraar assistenten en een coaching en mentoring programma.

KOSTEN

Wereldwijd student kosten en collegegeld dramatisch escaleren ook, het nemen van onderwijs buiten het bereik van miljoenen perfect gekwalificeerde studenten per jaar. Ubiquity zal het aanbieden van programma's die slechts $ 3.000 per jaar kosten voor een full-time undergraduate student, dus een $ 12.000 BA, EMBA, MBA en $ 6000 MSc. Goedkoop. Geen schulden. Dit maakt Ubiquity wereldwijd betaalbaar.

Onze online programma's

In aanvulling op de Verenigde Staten, Ubiquity heeft een landelijke partners in uiteenlopende landen als Bangladesh, Brazilië, de Europese Unie, India, Mexico, Pakistan, Rusland, Zuid-Afrika, Sri Lanka en Vietnam gewijd aan het bevorderen Ubiquity als mondiale universiteit. Alle cursussen worden in het Engels met een software die lokale taal ondertiteling mogelijk maakt. Onze toewijding aan alle studenten voor wie Engels een tweede taal is dat door het afstuderen, zult u professionele competentie in het Engels hebben. In elke cursus, zullen de studenten worden gegroepeerd in de peul van 8-12 studenten afkomstig uit de hele wereld. Dit stelt studenten in staat om te communiceren met hun collega's wereldwijd vanaf de eerste dag.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Ubiquity University

Deze BA programma is bedoeld voor jongeren gemotiveerd door de geest van innovatie en frisse ideeën, die weten dat ze een heden en een toekomst als protagonisten, innovat ... [+]

10 kernvakken 20 keuzevakken 5 Self-Mastery gangen plus een Self-Mastery Mentor 5 Impact gangen plus een Impact Coach Impact Project met traject van ideevorming tot manifestatie

Vereisten: middelbare school / middelbare school afstuderen Lengte: 40 cursussen Prijs: US $ 12.000

Dit programma wordt aangeboden als een samenwerkingsverband tussen Ubiquity University en het Integraal transpersoonlijke Instituut in Milaan, Italië.

Welkom op onze BA Afronding Programma voor een concentratie in de psychologie. Dit programma staat open voor alle Ubiquity studenten. Studenten afkomstig uit erkende scholen met het equivalent van 75% van een Bachelor Degree kwalificatie van toepassing kunnen zijn voor een jaar BA CAPSTONE van 10 cursussen. BA Capstone studenten nodig hebben om 5 kern cursussen en 5 keuzevakken te nemen om een ​​BA-graad in de psychologie van Ubiquity University ontvangen. Alle kernvakken moeten worden genomen van de Ubiquity basisvak onderstaande lijst. Alle keuzevakken kan worden genomen van zowel Ubiquity University en het Integraal transpersoonlijke Institute (ITI), alsmede andere erkende scholen die deelnemen aan dit programma in samenwerking met Ubiquity en ITI.... [-]

Verenigde Staten Mill Valley
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands