University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

USC Upstate biedt in totaal 15 online en hybride programma's waarmee onze studenten een USC Upstate-diploma kunnen behalen op de manier die het beste aan hun behoeften voldoet. Meer dan 10% van de USC Upstate-studenten staat ingeschreven voor volledig online programma's en bijna 33% van onze studenten schrijft zich elk semester in voor ten minste één online cursus.

DOEL:

De online programma's van USC Upstate werden door SR Education Group gerangschikt als de # 1 beste online universiteit in South Carolina op basis van het lage collegegeld en de hoogste gemiddelde jaarlijkse alumnisalarissen in de staat ($ 72.700).

Het doel van afstandsonderwijs bij USC Upstate is om bestaande programma's en cursussen aan te bieden met behulp van online en afstandsleveringsmethoden. Het streeft naar een hoogwaardige studentenervaring door de tijden en plaatsen van het programma-aanbod uit te breiden en technologische innovatie te omarmen. Door partnerschappen met andere onderwijsinstellingen, bedrijven, industrieën en zowel gemeenschaps- als openbare instellingen, zal USC Upstate leermogelijkheden creëren wanneer die nodig zijn. De instelling toont operationeel rentmeesterschap door deze essentiële diensten efficiënt aan te bieden.

Goals

Om de hoge kwaliteit te behouden van bestaande academische programma's die worden aangeboden via afstandsonderwijs, zoals gedefinieerd door geschikte accreditatie-instanties

Om te voldoen aan de SREB Principles of Good Practice voor afstandsonderwijs

Ervoor zorgen dat de gebruikte technologie past bij de aard en doelstellingen van de programma's

Locaties

Spartanburg

Address
University Way,800
29303 Spartanburg, zuid Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: