Lees de Officiële Beschrijving

De University of Arizona (UA) is een plek zonder grenzen - waar onderwijs, onderzoek, service en innovatie samenkomen om het leven in Arizona en daarbuiten te verbeteren. We zijn niet bang om grotere vragen te stellen, om betere antwoorden te krijgen.

Opgericht in 1885 , produceert de University of Arizona , de University of Arizona de staat met twee medische faculteiten, afgestudeerden die realistisch klaar zijn door middel van haar 100% engagement-initiatief. Herkend als een wereldleider is de UA ook een leider in onderzoek, brengt jaarlijks meer dan $ 606 miljoen aan onderzoeksinvesteringen en staat op de 21e plaats van alle openbare universiteiten. De UA vordert de grenzen van interdisciplinaire wetenschap en ondernemerspartnerschappen en is lid van de Association of American Universities , de 62 toonaangevende openbare en particuliere onderzoeksuniversiteiten. Het komt de staat ten goede met een geschatte economische impact van $ 8,3 miljard per jaar.

Wij zijn innovators en discoverers.

De oprichting van Arizona's eerste universiteit in het midden van de Sonorawoestijn was een gewaagde stap. Maar onze oprichters waren onbevreesd en we hebben die geest nooit verloren. Tot op de dag van vandaag revolutioneren wij de gebieden van de ruimtewetenschappen, optica, biowetenschappen, geneeskunde, kunst en menswetenschappen, zaken doen, technologieoverdracht en vele andere. Sinds de oprichting is de UA uitgegroeid tot een gebied van meer dan 380 hectare in het centrum van Tucson, een rijke broedplaats voor ontdekking.

Waar anders ter wereld kun je een sterrenkundig spiegellaboratorium onder een voetbalstadion vinden? Een heel ecosysteem onder een glazen koepel? Wie brengt nog meer monsters terug van asteroïden? Bezoek slechts één keer onze campus en je zult snel begrijpen waarom de UA een universiteit is die anders is dan alle andere.

Het College of Engineering werd opgericht toen de University of Arizona in 1885 werd opgericht. Al meer dan 125 jaar lang hebben alumni van UA College of Engineering de wereld, het universum waarin we leven, ontdekt, vormgegeven en bewoonbaar gemaakt.

Tegenwoordig zijn afgestudeerden van het College ondernemers die hightechbedrijven ontwikkelen, banen creëren en onze kwaliteit van leven verbeteren. Een technische opleiding biedt het onderzoek om nieuwe industrieën en de kennis te bouwen voor degenen die ze leiden.

Over het College of Engineering

Ingenieurs helpen mensen en ingenieursprogramma's aan het UA College of Engineering hebben enorme reikwijdte en verstrekkende sociale gevolgen. Naast vele andere dingen ontwerpen studenten en faculteiten nieuwe netvliezen voor beschadigde ogen, betaalbare waterzuiveringssystemen voor derdewereldlanden die worden getroffen door droogte, ecologisch duurzame productiemethoden, hybride auto's en zonne-energiesystemen, biosensoren die mensen uit het leven detecteren en houden -bedreigend gevaar, optische beeldvormingssystemen voor kankerdetectie, gegevensverzameling en beslissingsondersteunende systemen voor het leger, en gebouwen die bestand zijn tegen aardbevingen en andere grote gebeurtenissen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, Verenigde Staten